kontör gitmiyor mu yani sadece gps mi kullanıyo bunu anladım ben ücretsiz diye
şuan garmin kullanıyorum ücresit olduğu için fena değil ama ovininki daha kapsamlı eğer gerçekten kontör gitmiyorsa yani doğru anladıysam direk ovi ye geçerim
--------------- Ekleme ---------------
ben evvelki gün telefonumun firewire sini güncelledim. ücretsiz navigasyon gelmiş şimdi kurcalayınca fark ettim.
programı yüklemeyle uğraşmayın telefonunuzu güncelleyin hem bi kaç güzel özellik daha geliyo mesela ekran kaydırma olayını düzeltmeişler ekrana dokunup parmağınızı yukarı doğru hızlıca kaldırdığınızda liste süzülerek aşağı iniyor bilmiyoum anlatabildim mi

ama yazılımınızı güncellemenizi tavsiye ederim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
#
ha birde gps ye bağlanırken 1 kuruş gidiyo normalde ama onu da kaldırmanın yolu var.
Menü/Uygulamalar/Yer/Konumlama/Konumlama Yöntemleride
Sadece "Tümleşik Gps" işaretli olsun diğerlerinin tikini kaldırın.
Birde;
Menü/Uygulamalar/Yer/Konumlama/Konumlama Sunucusu nu kapatın.
Yalnız bu navigasyon biraz yavaş gibi geldi bana gerçi pencereden denedim belki arabada daha iyi çalışır ama Garmin navigasyonu açıyorum hemen gps e bağlanıyor, rotayı buluyor bu biraz dandik benim yorumum
ha birde gps ye bağlanırken 1 kuruş gidiyo normalde ama onu da kaldırmanın yolu var.
Menü/Uygulamalar/Yer/Konumlama/Konumlama Yöntemleride
Sadece "Tümleşik Gps" işaretli olsun diğerlerinin tikini kaldırın.
Birde;
Menü/Uygulamalar/Yer/Konumlama/Konumlama Sunucusu nu kapatın.
Yalnız bu navigasyon biraz yavaş gibi geldi bana gerçi pencereden denedim belki arabada daha iyi çalışır ama Garmin navigasyonu açıyorum hemen gps e bağlanıyor, rotayı buluyor bu biraz dandik benim yorumum