Nokia Ovi Maps v3.01.4401 Tam Version

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet nuricim turkce ılk menude ıng. cıkıyor turkce yok gps ıcın cokk sagol
o zaman telefonuna format atıp yeniden kuracaksın program Türkçe çünkü..ben kullandım..bu arada Nuri kim?

edarguner

edarguner

Üye
Merhaba 5800 xm kullanıyorum en son versiyon mevcut.sizin nokia maps kurmak istiyorum signed yaptım ve yüklerken eski versiyon kaldırılıp yenisi mi kurulsun diyor evet diyorum.yüklemeye başlarken "dahili bileşen hatası "alıyorum.eski versiyonu silmek için yülkü programlara baktım orada nokia maps yok.Amacım sadece navigasyonu açmak. Fanclub 9.satırdaki işlemi yapmadım zaten en son güncel versiyon yüklü telefonda.

Teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonu fabrika ayralrına geitr bunu yükle..

teolog

Üye
pardon nadir gozlerım yoruldugu ıcın yanlıs gormusum buarada turkceyı buldum ındırdım ama baglanırken wodafon uzerınden bglantı kurulacak ızın verıyormusunuz dıyo ozaman bu ucretlı olmuyormu bıde sol altta uyduyu bulmakta zorluk cekıyor cokmu derdım varmıs nadir :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pardon nadir gozlerım yoruldugu ıcın yanlıs gormusum buarada turkceyı buldum ındırdım ama baglanırken wodafon uzerınden bglantı kurulacak ızın verıyormusunuz dıyo ozaman bu ucretlı olmuyormu bıde sol altta uyduyu bulmakta zorluk cekıyor cokmu derdım varmıs nadir :)
canım kardeşim uygulamalara gir yer i aç konumlama yöntemlerinden tümleşik gps yi seç..yarın açık alanda uyduya bağlanır..

teolog

Üye
kızma yaw bilmmek degıl ogrenmemek ayıp demısler aslında bı vıdeo bulmak vede ıncelemek lazım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kızma yaw bilmmek degıl ogrenmemek ayıp demısler aslında bı vıdeo bulmak vede ıncelemek lazım
kızmadım ki? sadece ben de yoruldum..tabii ki öğrenmek hakkın..bu arada merak ettim nickini neden teolog koydun..bana özel mesajla bildirirsen sevinirim..:ehe

teolog

Üye
teolog dinalimi demek bende acıcık ucundan dooru oleyımdır yani alsında karabuk* safranboluda dıngorevlısıyım dıgerbır degısle imam :) bole seylere asırı derecede merakım var oyuzdende senı rahat bırakmıyorum kusura bakma :) yaa hanı buvıdeolrda olan seyı bekledım aslında hanı yolda gıderken senı yonlendırıyo ya ıste ole bıseyle karsılasacagımı zannetım ama daha olebısey cıkmadı allahallah bole ıste
buarada ozelden atamadım rutbem yetmedı :))

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslında tam kursan hemen hemen istediğin şeyi yapar sana..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
prensip olarak msn eklemiyorum..çünkü çok vaktim gidiyor..biraz rütbeni artırıp buradan özelden konuşuruz İnşallah bu arada programı yarın kullanırsın İnşallah..

teolog

Üye
hımm tmm benımde vaktım yok sadece tanısmak ıcın yazmıstım unutgıtsın yınede sagolasın :)

nickcurran

Üye
bende tümleşik gps diye bir seçenek yok bluetooth gps var ne yapmam gerekiyor? -n97-

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N97 de tümleşik olmaz mı? yerleşik olmasın..

by_ferit

Üye
imei vermede bir sakınca yok..ben bir sürü telefonun verdim..hem klonlasalar bile klonlanan telefon çalışmaz seninkine birşey olmaz..başka telefonun imeisi ile aldığın sertifikayı kullanamazsın..
saçmalamasana imei klon listesinde yer alıyor ondan sonra. asıl o adam için bi probelm yok . o yenisin yazıp geçer .cihazın kilitlenio ardından (eger ugrasırım bu konularda bilgim var yada telefonu aldıgım kişi benle ilgilenir diosaan) aylar süren ugraşlardan sonra telefonun tek numaraya açılıyor. farklı bi hat takamıosun o tele. tabi ömür boyu kullanırım diosan ayrı. çünkü satamazsın bi işe yaramaz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
saçmalamasana imei klon listesinde yer alıyor ondan sonra. asıl o adam için bi probelm yok . o yenisin yazıp geçer .cihazın kilitlenio ardından (eger ugrasırım bu konularda bilgim var yada telefonu aldıgım kişi benle ilgilenir diosaan) aylar süren ugraşlardan sonra telefonun tek numaraya açılıyor. farklı bi hat takamıosun o tele. tabi ömür boyu kullanırım diosan ayrı. çünkü satamazsın bi işe yaramaz
lafı uzatma asıl saçmalayan sensin..garantin ve faturan olduktan sonra Nokia Shop a git hallederler..burda akşama kadar bir sürü olay oluyor daha fazla uzatma geç..ben verdim proyu ister kullan ister kullanma..

teolog

Üye
s.a nadir hocam en sonunda basardım ama 1 sorum olacak bu gıtmek ıstedıgım yerı nereye yazacagımı bulamadım kendı konumumu gordum myposyn dan gorunuyo gpsle (dedıgın gıbı ne kontor nede hatta yazıyo) ama gıdılen yerı yazacak bıyer goremedım yardımın ıcın sımdıden sagolasın SAFRANBOLU dan sewgıler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aleyküm Selam..ara diye bir seçenek olacak..Kayseriden sevgiler..

RootSs

RootSs

Üye
Teşekkürler Paylaşım İçin Sağol '' Emeğe Saygı ''

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolun iyi günlerde kullanın..

Üst Alt