Nokia Ovi Maps v3.01.4401 Tam Version

Sponsorlu Bağlantılar

nickcurran

Üye
bende tümleşik gps diye bir seçenek yok bluetooth gps var ne yapmam gerekiyor? -n97-

N97 de tümleşik olmaz mı? yerleşik olmasın..

valla ben yurt dışından aldım dediğiniz yere giriyorum sadece bluetooth gps görünüyor başka birşey yok :S acaba yanlış yeremi giriyorum setting-phone-application sett.-positioning- positioning methods burada sadece bluetooth gps var. v12.0.026

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
integrated gps olması lazım..o zaman senin telefon farklı..

teolog

Üye
nadir hocam selam yıne ben :) karabukun vede ılcesı safranbolumuzun harıtası varmı mahalle mahalle ılgılenırsen sevınırım bıde buarada yolda gıderken lısanstan bahsedıp ıkıde bır sıteye baglanma mesajı cıkıo nasıl asarızz selamlar

nickcurran

Üye
integrated gps olması lazım..o zaman senin telefon farklı..
valla bildiğimiz n97 ye benziyor her tarafı kazık mı yedim :S programı falan aynı dışıda yanlız sürgüyü kaldırınca arkada beliren yassı plastiğin üzerinde özellikleri yazmıyor? nerden anlarız sahtemiki

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N97 de yerleşik gps var o yoksa ilginç...

depressed91__

Üye
kadın sesli yol tarifi ücretlimi? paylaşım için de sağolun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canım konu dışı ama şimdi bununla uğraşma yeni güncelleme çıktı telefonunun yazılımını güncelle sonra bunu indir..

omergrg

Üye
ben kuramadım yerleşik program diyor yada öyle birşey..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonu fabrika ayarlarına döndür kur..dahili bileşen hatasıdır..

part64

Üye
yukarıda iki dosya var hangisini kullanacağız..... emeğe teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ikisini de indirip kuracaksın..

scorpionhalifax

Üye
Edirne'den selamlar...Program gerçekten güzelmiş, emeğe saygılar. Teşekkürler ediyorum.
Ancak bir sorum olacak: "Yerler" e bastığımda sadece başta bulunan simgeler çıkıyor, yer isimleri ve açıklamaları çıkmıyor, sebebini biliyor musunuz acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Edirne'den selamlar...Program gerçekten güzelmiş, emeğe saygılar. Teşekkürler ediyorum.
Ancak bir sorum olacak: "Yerler" e bastığımda sadece başta bulunan simgeler çıkıyor, yer isimleri ve açıklamaları çıkmıyor, sebebini biliyor musunuz acaba?
bildiğim kadarıyla nokia maps da yer arama kaldırıldı..

scorpionhalifax

Üye
Tekrar teşekkürler.:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kayseriden de Edirneye selamlar..iyi günlerde kullanın..

murat kalkar

Üye
Eline sağlık. Garmin yüklü ama bunu da kurmayı düşünüyorum. Sertifikayı alacağım siteye üye oldum da İmei vermek aklıma yatmadı pek herhangi bir sakıncası olurmu ki ?

not: başka bir telefonun imeisi ile alsam 5800 xm e uyarmı?( büyük ihtimal uymaz ama...)

yıllardır bende çok çekiniyordum ama bu hafta 2 telefon birden aldım. memnunum. opda çok güvenli bir siteye benzior

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
opdadan şu ana karadr bir problem çıkmadı..

murat kalkar

Üye
teşekkürler ama güncelleştirme hatası !!! diyor ama neden

--------------- Ekleme ---------------

evet oldu süper bişey kesinlikle hackli bu program. navisgasyonu defalarca yaptım süper oldu hem lisas da istemedi (ilk başlarda program dondu bi kaç kere ama önemli değil). hatta lisans güncelledim trafik bilgisi felan hepsini güncelledim. 10 günlük lisans diyor ama navigasyon yapıyor. teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

yalnız yerlerde bazı kısım larda gariplikler var

ozg11

ozg11

Üye
ya ben şuan zaten güncelleştirmeleri indiryorum da hiç bir güncelleştirme yok diyor ne harita ne de başka bir şey!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt