Nadir
Emekli Yönetici
o zaman telefonuna format atıp yeniden kuracaksın program Türkçe çünkü..ben kullandım..bu arada Nuri kim?evet nuricim turkce ılk menude ıng. cıkıyor turkce yok gps ıcın cokk sagol
o zaman telefonuna format atıp yeniden kuracaksın program Türkçe çünkü..ben kullandım..bu arada Nuri kim?evet nuricim turkce ılk menude ıng. cıkıyor turkce yok gps ıcın cokk sagol
canım kardeşim uygulamalara gir yer i aç konumlama yöntemlerinden tümleşik gps yi seç..yarın açık alanda uyduya bağlanır..pardon nadir gozlerım yoruldugu ıcın yanlıs gormusum buarada turkceyı buldum ındırdım ama baglanırken wodafon uzerınden bglantı kurulacak ızın verıyormusunuz dıyo ozaman bu ucretlı olmuyormu bıde sol altta uyduyu bulmakta zorluk cekıyor cokmu derdım varmıs nadir![]()
kızmadım ki? sadece ben de yoruldum..tabii ki öğrenmek hakkın..bu arada merak ettim nickini neden teolog koydun..bana özel mesajla bildirirsen sevinirim..kızma yaw bilmmek degıl ogrenmemek ayıp demısler aslında bı vıdeo bulmak vede ıncelemek lazım

bole seylere asırı derecede merakım var oyuzdende senı rahat bırakmıyorum kusura bakma
yaa hanı buvıdeolrda olan seyı bekledım aslında hanı yolda gıderken senı yonlendırıyo ya ıste ole bıseyle karsılasacagımı zannetım ama daha olebısey cıkmadı allahallah bole ıste
)saçmalamasana imei klon listesinde yer alıyor ondan sonra. asıl o adam için bi probelm yok . o yenisin yazıp geçer .cihazın kilitlenio ardından (eger ugrasırım bu konularda bilgim var yada telefonu aldıgım kişi benle ilgilenir diosaan) aylar süren ugraşlardan sonra telefonun tek numaraya açılıyor. farklı bi hat takamıosun o tele. tabi ömür boyu kullanırım diosan ayrı. çünkü satamazsın bi işe yaramazimei vermede bir sakınca yok..ben bir sürü telefonun verdim..hem klonlasalar bile klonlanan telefon çalışmaz seninkine birşey olmaz..başka telefonun imeisi ile aldığın sertifikayı kullanamazsın..
lafı uzatma asıl saçmalayan sensin..garantin ve faturan olduktan sonra Nokia Shop a git hallederler..burda akşama kadar bir sürü olay oluyor daha fazla uzatma geç..ben verdim proyu ister kullan ister kullanma..saçmalamasana imei klon listesinde yer alıyor ondan sonra. asıl o adam için bi probelm yok . o yenisin yazıp geçer .cihazın kilitlenio ardından (eger ugrasırım bu konularda bilgim var yada telefonu aldıgım kişi benle ilgilenir diosaan) aylar süren ugraşlardan sonra telefonun tek numaraya açılıyor. farklı bi hat takamıosun o tele. tabi ömür boyu kullanırım diosan ayrı. çünkü satamazsın bi işe yaramaz