Nokia Ovi Maps v3.01.4401 Tam Version

Sponsorlu Bağlantılar

callcium

Üye
nedenini buldum sanırım v30 ile gelen nokia maps ta hakkında bölümü normal çözünürlükle okunabilir düzeydeyle büyüklük olarak yazılar bunu yükleyince yazılar çok küçük okunamıyor aynı şekilde ara tuşuna bastıktan sonra ikonlar geliyor ancak ne oldukları sağ tarafında yazmıyor!! dil değiştirme sorunu çözmez muhtemelen bi çözüm varmıdır acaba ???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilmiyorum elimde deneme imkanım yok..

ozg11

ozg11

Üye
ya bu ovi 3.0 yüklemden önce çok güzel bir şekilde esi sürümü kullanıyordum. şidi eski sürüme de geri dönemiyorm. E artık eskiye dönemediğime göre yeni sürümle yine eskisi gibi verim aabilece miyim cevaplarınızı bekliyorum.
şimdidden teşekküe ederim

PARNER

PARNER

Üye
sagol bıladerım zahmet oldu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

ozg11

ozg11

Üye
ya kusura bakma yın sertifakanın bir linkini atarmısınzı bu programa için

ozg11

ozg11

Üye
teşekkür ederim son bir şey daha aldığımızı nasıl öğreniyoruz
tekrar siteye girmek mi gerekiyor yanii

Sehzade

Üye
teşekkür ederim son bir şey daha aldığımızı nasıl öğreniyoruz
tekrar siteye girmek mi gerekiyor yanii
ewt yaklasık 12 saat sora siteye girersen anlarsın ztn sertifikayı pc ye indirmen gerekio

ozg11

ozg11

Üye
ya ben gireceğim tamam da benm girdiğimi nerden bilecekler:) IP den mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o konuya geçip okursan anlarsın..

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
kontür gidiyormu arkadaşlar bu uygulamada

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır gitmez..uygulamalarda yer var oraya gir..konumlama yöntemlerinden tümleşik gps yi seç..diğerlerini kapat..

Sehzade

Üye
ya ben gireceğim tamam da benm girdiğimi nerden bilecekler:) IP den mi?
ip den deil imei ni bidaha yazıcaksn

--------------- Ekleme ---------------

ellerine saglık ustad yukluyorum

ozg11

ozg11

Üye
ya benm şuan yine biraz acelem var da Hep böyle oluyor'! Sertifika aldıktan sonrra nasıl SERTİFİKALANIYOR acaba?

teolog

Üye
arkadasım sagolsaın benım yenı aldım telı vede sertıfıkayıda hallettım senın verdıgın seslı harıtayıda attım hafıza kartına cities aynından var dedı bende degıstırılsın dedım degıstırdı sorum su resımlerınde oldugu gıbı acamadım turkce olmadı nasıl yapacam yaw yardım edermısın bıde gps (5800xm) ucretlımı burda vodafona gectım bugece ıtıbarıyle faturalı anlarsın onemlı bır mevzuu yardımların ıcın sımdıden sagolasın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadasım sagolsaın benım yenı aldım telı vede sertıfıkayıda hallettım senın verdıgın seslı harıtayıda attım hafıza kartına cities aynından var dedı bende degıstırılsın dedım degıstırdı sorum su resımlerınde oldugu gıbı acamadım turkce olmadı nasıl yapacam yaw yardım edermısın bıde gps (5800xm) ucretlımı burda vodafona gectım bugece ıtıbarıyle faturalı anlarsın onemlı bır mevzuu yardımların ıcın sımdıden sagolasın
Türkçe destekli telefonunun dili Türkçe mi? gps ücretli değil..uygulamalarda yer e gir konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps yi seç ücretsiz olur..

teolog

Üye
evet nuricim turkce ılk menude ıng. cıkıyor turkce yok gps ıcın cokk sagol

Üst Alt