nokia otg kablosu

Sponsorlu Bağlantılar

ferhat000

ferhat000

Üye

Telefoncularda bulunur . Ama orjinal midir bilmiyorum en sağlamı Nokia Shop'tan almakta o da hayli uçuk ya . :bilmm

birkaç telefoncuya sordum "o ne lan" gibisinden cevap aldım nokia shop lar da 50 55 liraymış :)

mkkozanmk

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
oo hiçbişey nedir 14 18 ben de alırım o zaman

mutlu8890

Üye
ben c7-00 telefonumda yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Kesinlikle çok işime yarıyor. Nokia nın kendi sitesinde yazmamasına rağmen x3-00, x2-00 gibi s40 telefonlarda denedim onlarda da çalışyor ama sadece flash disk okuyor s40 larda klavye mouse çalışmadı. Ayrıca orjinal olsun diyen arkadaşlar bence o kadar para ödemeye hiç gerek yok. zira sadece bi kablo içinde elektronik bir devre filan yok. ben ebay dan 1.38$ a aldım. arkadaşım buradan 35 liraya aldı. kablo birebir aynı. kesinlikle kalite farkı yok.

ferhat000

ferhat000

Üye
gitti gidiyor .com da 14 veya 18 liraya var . . Ben sipariş verdim bugün geliyor
fiyat uygunmuş internetten almayı bilmiyorum kazıklanırız bide :D kendi imkanlarımla yapmaya çalışacağım :)

mkkozanmk

Üye
şu an kargo ile gitti gidiyor dan geldi sonuç olumlu . .Mouse canavar gibi çalışıyor hem de kablosuz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun kardeşim

kaanka0

kaanka0

Üye
adana veya mersin içi elden satabilirim telefoncudan almıştım 50 tlye usb harddiske bağlamak için harddisk de gücünü usbden karşıladığı için kaldırmadı şarja takınca okuyordu sadece her zaman da şarja bağlayamadığım için kaldı öyle. kapalı n8 kutusunun içinden çıkartıp vermişti adam orjinal yani kullanmıyorum şu sıralar 40 tlye satabilirim isteyen olursa

mh.

mh.

Üye
arkadaşlar yerimi ama bende yaklaşık bir ay önce aldım benimkini kaybettim sandım ama daha sonra buldum ve orjinal ve şuan işime yaramıyor isteyen olursa 20 tl ye verebilirim. isteyn arkadaşlar özelime mesaj atsın burada fazla yazmayım forum fazla kirlenmesin.

baran_36

Üye
arkadaşlar padateknolijide aldım 14 :tl: çok iyi

mkkozanmk

Üye
adana veya mersin içi elden satabilirim telefoncudan almıştım 50 tlye usb harddiske bağlamak için harddisk de gücünü usbden karşıladığı için kaldırmadı şarja takınca okuyordu sadece her zaman da şarja bağlayamadığım için kaldı öyle. kapalı n8 kutusunun içinden çıkartıp vermişti adam orjinal yani kullanmıyorum şu sıralar 40 tlye satabilirim isteyen olursa

40 a bence zor alıcı bulursun. . Çünkü 15 lira civarında alıyor millet

---------- Eklendi @ 20:17:50 ---------- Yazıldı @ 20:15:04 ----------

bu otg kablosu inanılmaz.bende bilgisayar için usb den kablosuz kulaklık var .onu bile çalıştırdı .yani kablosuz kulaklık işini de böylece hallettik . . Hem de mikrofonu da destekliyor

Buğra60

Buğra60

Üye
Ben de aldım dün en sonunda. Telefoncunun birine sordum N8 kutusundan çıkardı 20:tl: dedi ben 10:tl: ye aldım :ehe Çok güzel bir şey ya flash bellek okumasını geçtim fare ve klavye takılabilmesi çok hoşuma gitti. Telefona dokunmadan tüm işlerimi halledebiliyorum :oke:

cevdet121

Üye
5800 xm de otg kablosu çalışıyor mu veya deneyen var mı?

foreverthe

foreverthe

Üye
Beyler bugün Ankara Nokıa Shoptan aldım 30 TL'ye kablosuz mouse ve farem var tek bir usbye bağlı işte çalıştırıyor hiç sorun yok herkese tavsiye ederim :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun kardeşim

Takipçi Satın Al

Üst Alt