nokia otg kablosu

Sponsorlu Bağlantılar

theseusx

theseusx

Üye
ben kablosuz mouse u denedim sorun yok ama klavyeyi bilmiyorum ya da ikisinin tek vericiden çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum. Ama bence çalışır sorun çıkarmaz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
deniyicez bakalım.. Sen kaça aldın hocam ben de netten alayım birtane

Polymath

Polymath

Üye
Forumdakı bır arkadasım saolsun Otg kablosu elınde fazla varmıs bana gönderdi. Herkese öneririm öncellıkle Telefona klavye maus takabılmek cok guzel :) BAzen Kablosuz klavyemle takıp mesajlastıgım oluyor ::D Ayrıca usb bellek Hatta Harddısk takabılırsınız. Tabı fat32 ıle bıcımlendırırsenız. Ayrıca Telefondan telefonada bağlayabılırsınız ama ben Bır kere nokıa 603 e c601 i bağladım usb girişi Çok akım çekıyor dıye uyarı verınce dahada takmadım :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefonlar bağlamak sakat iş ya mouse u merak ettim ama alacağım bir otg bir de tv out kablosu

Polymath

Polymath

Üye
telefonlar bağlamak sakat iş ya mouse u merak ettim ama alacağım bir otg bir de tv out kablosu

Foruma bir arkadaş mausla çektiği videoyu koymuştu ya. Eğer Alıcısı aynı olan bir set takatsan klavyede kullanabılırsın. Bende logitech maus klavye kablosuz seti var. Çok güzell kullanılıyor :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bendeki de logitech set otg alim bi ben de bi video çekip koyarım :D

mkkozanmk

Üye
klavye ile oyun oynanır mi bir de benim tek vericiden çalışan klavye un mause var acaba çalışır mi . Deneyen ya da bilen var mi ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaş denemiş çalışıyor diyor.

mkkozanmk

Üye
arkadaş denemiş çalışıyor diyor.

sen de deneyince bir video koysan çok mutlu olurum . . Benim tel c6 01 sıkıntı olur mu. .bir de klavye ile oyun oynanıyor mu ?

---------- Eklendi @ 14:11:45 ---------- Yazıldı @ 14:09:18 ----------

Foruma bir arkadaş mausla çektiği videoyu koymuştu ya. Eğer Alıcısı aynı olan bir set takatsan klavyede kullanabılırsın. Bende logitech maus klavye kablosuz seti var. Çok güzell kullanılıyor :D

klavye ile oyun oynanıyor mu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
oyunu bilmiyorum ama ben biraz üşengeç adamım almam aşşa yukarı 1 ay sürer :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
rica ederim

mkkozanmk

Üye

furkan bey klavye ile oyun oynanıyor mu ?

ferhat000

ferhat000

Üye
merhaba arkadaşlar ben internetten almayı bilmiyorum o yüzden elden almak istiyorum ucuza orjinal ankara dan alan varsa adresi pm veya buraya yazabilir mi teşekkürler :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
merhaba arkadaşlar ben internetten almayı bilmiyorum o yüzden elden almak istiyorum ucuza orjinal ankara dan alan varsa adresi pm veya buraya yazabilir mi teşekkürler :)
Telefoncularda bulunur . Ama orjinal midir bilmiyorum en sağlamı Nokia Shop'tan almakta o da hayli uçuk ya . :bilmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
50 55 tl çok abi ya :/

serecans

serecans

Üye
ne işe yarıyor ya bu kablo

serecans

serecans

Üye
hmmmm teşekkürler