BAzen Kablosuz klavyemle takıp mesajlastıgım oluyor :
Ayrıca usb bellek Hatta Harddısk takabılırsınız. Tabı fat32 ıle bıcımlendırırsenız. Ayrıca Telefondan telefonada bağlayabılırsınız ama ben Bır kere nokıa 603 e c601 i bağladım usb girişi Çok akım çekıyor dıye uyarı verınce dahada takmadım 
telefonlar bağlamak sakat iş ya mouse u merak ettim ama alacağım bir otg bir de tv out kablosu

arkadaş denemiş çalışıyor diyor.
Foruma bir arkadaş mausla çektiği videoyu koymuştu ya. Eğer Alıcısı aynı olan bir set takatsan klavyede kullanabılırsın. Bende logitech maus klavye kablosuz seti var. Çok güzell kullanılıyor![]()
oyunu bilmiyorum ama ben biraz üşengeç adamım almam aşşa yukarı 1 ay sürer![]()
Foruma bir arkadaş mausla çektiği videoyu koymuştu ya. Eğer Alıcısı aynı olan bir set takatsan klavyede kullanabılırsın. Bende logitech maus klavye kablosuz seti var. Çok güzell kullanılıyor![]()
Telefoncularda bulunur . Ama orjinal midir bilmiyorum en sağlamı Nokia Shop'tan almakta o da hayli uçuk ya .merhaba arkadaşlar ben internetten almayı bilmiyorum o yüzden elden almak istiyorum ucuza orjinal ankara dan alan varsa adresi pm veya buraya yazabilir mi teşekkürler![]()

Aynen ya 25-30 olsa helal olsun ama bir kabloya 50 lira vermek çok koyar ya .50 55 tl çok abi ya :/

ne işe yarıyor ya bu kablo