nokia orjinal batarya olduğunu nasıl anlarız

Sponsorlu Bağlantılar

efecannn

Üye
    Konu Sahibi
nokia orjinal batarya olduğunu nasıl anlarız
Arkadaslar Orjinal nokia bataryası alıcam(n95 8gb)

bi yerde sordum 70tl dedi diğeri iste 130tl dedi sorduğum yerler sıradan yerler değil avm içindeki telefoncular orjianl olduğunu dediğim gibi nasıl anlarım

u_cosar

u_cosar

Üye
Nokia Shop dan al ve sor eğer ki garantisi var ise batarya orjinaldir.Faturası olması gerekiyor.

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
hologram dan anlaşılır.

hekimesk

Üye
arkadaşım orjinal batarya telefonu sıfır aldıgında içinden çıkan bataryadır bu durumda sormuş oldugun avm gibi yerlerde ben eminim ve adım mehmet o bataryalar orjinal değildir...

bsliali

Üye
üzerindeki etikete bakıldığında nokia el ele tutuşuyor olacak birde yukarıdan bakınca 1 nokta soldan 2 alttan 3 sağdan bakında 4 nokta görünecek bunlar olduğu zaman orjinal oluyor telefonların kitapçıklarında yazar bu durum sallamıyorum yani...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
1
Hologram etiketine bakarken, Nokia connecting hands sembolünü bir açıdan ve Nokia Orijinal Donanımlar logosunu diğer açıdan görebilmeniz gerekir.

2
Hologramı logonun soluna, sağına, aşağısına ve yukarısına doğru çevirdiğinizde, sırasıyla, bir, ki,i üç ve dört nokta görmeniz gerekir.

3
Hologramın kenarındaki yaldızlı kaplamanın altında özel 20 rakamlı bir şifre bulunmaktadır. görmek için yaldızı metal parayla kazıyın.

Üst Alt