Lenneth
Üye
Nokia ya yardim etmek istiyorsaniz onun yukselmesini istiyorsaniz NOKIA ALMAYIN... bakin bakalim nokia nasil hizlaniyor..yok agirdan almakmis yok suymus yok buymus..bosverin..
2. Sebep apple kulanıcılarının sürekli bişeyler satın almaya alışık olması çünkü ***** ler genelde windows için yapılıyordu mac kullananlar hep orjinal yazılım kullanıyorlar yani geçmişten gelen bir apple kullanıcı kitlesi var ve bunlar oyun ve programlara çüzi üçretler ödeyip alıyorlar buyüzden geliştiriciler hep oraya yönleniyor çünkü getirisi yüksek örnekle açıklamak gerekirse ios nin marketine üye olmak için yıllık 99 dolar ödenmesi gerekiyor yani orda yazılım satabilmek için ama ovi için birkerelik 1 euro ödüyorsun millet para gelecek yeri biliyor şimdi
Ben appstore üyeliğine tek kuruş para ödemedim?
nokiayı bende seviyorum ama bu akılla giderlerse yakın gelecekte nokianında eski dev şirketler gibi sonunun gelmesi kaçınılmaz!
arkadaşlar burda nokia kullanıcılarının hatası var çünkü çok para vermek istemiyorlar
iş yazılım çokluğuna oyun çoklüğüna döndü telefonların hızlı olması donanımla alakalı 2000 in üzerinde aldığınız fiyatta bir ıphone tabi hızlı olacak benim 450 tlye aldığm c6-01 in işletim sistemi ile ıphone un işletim sistemi karşılaştırılıyorsa bu nokianın başarısıdıroyun ve uygulamanın fazla olması konusuna gelince android ve ios için uygulama geliştirmek symbiandan kolay piyasadaki oyunların baya bir kısmı flash ile hazırlanıyor ve bunu android ve ios ye uygun kapketlemek çocuk oyuncağı yani oyun uygulama geliştirmek çok kolay bu 1. Sebep
2. Sebep apple kulanıcılarının sürekli bişeyler satın almaya alışık olması çünkü ler genelde windows için yapılıyordu mac kullananlar hep orjinal yazılım kullanıyorlar yani geçmişten gelen bir apple kullanıcı kitlesi var ve bunlar oyun ve programlara çüzi üçretler ödeyip alıyorlar buyüzden geliştiriciler hep oraya yönleniyor çünkü getirisi yüksek örnekle açıklamak gerekirse ios nin marketine üye olmak için yıllık 99 dolar ödenmesi gerekiyor yani orda yazılım satabilmek için ama ovi için birkerelik 1 euro ödüyorsun millet para gelecek yeri biliyor şimdi soruyorum kaçınız oviden ücretli uygulama satın aldı bende dahil %90nımız almamıştır ama ıphone kullananların %90nı almıştır. Bu yüzden nokianın yükselmesini istiyorsanız geliştiricilere destek olun. Nokia yükselmek istiyorsa geliştiricilere destek olsun
Bu konuşmalardan bir sonuc çıkıyor kedi ulaşamadığı ete pis dermiş...
yayıncımısın sen kaçtane programın var appstoreda
anladıysam arap olayımBu konuşmalardan bir sonuc çıkıyor kedi ulaşamadığı ete pis dermiş...
Programım yok, sadece kredi kartsız üyelik nasıl alınır onu biliyorum.
program yazmaya başlarsan farkedersin ozamanprogramları imzalamak için sertifika alman gerekiyor kendi ismine geliştirici olarak onunda yıllık kirası 99 dolar
Doğrudur hocam ama o 99 doları rahatça amorti edersin eğer uygulaman iyi ise.
| HTC Sensation™ XL with Beats Audio™ |
| HTC Sensation™ XL with Beats Audio™ bununla karşılaştır sgs glaksi s2 bile yanına gelemez bunun ve şunu diyim nokia yeniden yapılanamya başladı ve tek tuttuncak dalı symbiandı samsungta bir zamnlar tek tutunacak dalı symbianda sonra google anlaıştı kurtardı paçayı telefon sektorunden ama şunu diyebilirim ekran olrak samsugu tek geçerim adamlar flexble süper amoled plus yapmışlar helal olsun dedim |
bende onu söylüyorum işte adamlar kazanıyorki o parayı veriyor okadar geliştirici var o yüzden okadar uygulama oyun var ama nokiada verdiğin 1 euro yu çıkaramıyorsunişin şakası bir yana 1 euro olmasada iyi bi para kazanmak zor oviden bende o yüzden andoid bir tablet almayı düşünüyorum oyunları 3 platform için yazmayı düşünüyorum o yüzden flash kullanıyorum 3 ünüde destekliyor yapılan çalışmalar bildiğiniz gibi 2 oyunum daha var pişti haricinde okey ve voleybol bunlarda ilgi görürse para getirirse biraz tablet alıp android işinede girmek istiyorum şimdilik oyunlarla ilgili gelişmeleri facebook sayfamdan takip edebilirsiniz zira yapılan her proje için sitede konu açılması saçma ve gereksiz olur imzamdaki linkten gelişmeleri takip edebilirsiniz birazda reklam yapalım
Peki, bir iki sorum olacak, sizin uygulamalarınızı kurmadığım için merak ettim. Flash oyunlar donanım hızlandırma destekliyor mu? Yani akıcı oynanıyor mu? İnternet üzerindeki flash oyunları symbiana taşıyabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?