musty522
Üye
Nokia Neden Yükselemiyor :((Bütün Nokiacılar İçeri)
Arkadaş Bu Konuda Amacım Nokiayayı Kötülemek Değil Sadece Neden Bu Halde Olduğunu Söylemek Forumları Dolaşıyorumda Çoğu Firma Ay 2 Tane Tel Çıkarıyor Hatta Daha Fazla Htc Bile Her Hafta Yeni Bir Model Öne Sürüyor Özelliklere Bakılırsa Nokia En Geride Kalıyor Ve Buda Benim Gibi Nokia Kullanıcılarını Üzüyor.Mesela Yeni Çıkardığı 701 İle Yükselme Amacına Gircekti Fakat Bakıyorumda Başka Firmalar 701 den Kat Kat Üstün Akıllı Telefonlar Çıkarıyor Neden Benim Çok Sevdiğim Nokia Hep Düşüşte Neden?Mesela Sgs2 Gibi Özelliklerde Telefon çıkarmıyor Özellikleri Sgs2 Gibi Olsa İşletim Sistemi Belle Olsa N8 Deki Camerayı Da Bir Taktılarmı Atıom Nokia 901N Olsun Adı Süper Bir Çıkış Yapar Yani Herkez Biliyordur Sgs2 Yi Özelliklerini Felan İşlemci Hızı Olsun Ekran Güzelliği Olsun Yani Demek İstediğim Nokia Bu Gibi Telefon Yapamıyormu Yada Yapmıyormu Keşke Sorabilme İhtimalimizde Olsa İnan Beni Yanlış Anlamayın Nokiayı Kötülemek İstemiyorum Sadece Üzülüyorum Nerden Nereye Geldi Konumu 
Not:Sizcede Doğru Değil Mi Arkadaşlar Dediğim Özelliklerde Tel Çıksa Herkezi Sollar Ama Yapmıyor Bir Yerden Kısıyor Birden Veriyor Kısmasa Özellikleri Bomba Gibi Bir Telefon Çıkarsa İyi Olmaz Mı Sizce.Buyrun Sizde Görüşlerinizi Yazın Yalnız Sizden Ricam Dediğim Gibi Beni Yanlış Anlayıpta Bir Tartışma Çıkarmayın Umarım Anlarsınız Beni.
Saygılarımla Mustafa YAŞAR.
Teşekkürler İyi Forumlar.

Not:Sizcede Doğru Değil Mi Arkadaşlar Dediğim Özelliklerde Tel Çıksa Herkezi Sollar Ama Yapmıyor Bir Yerden Kısıyor Birden Veriyor Kısmasa Özellikleri Bomba Gibi Bir Telefon Çıkarsa İyi Olmaz Mı Sizce.Buyrun Sizde Görüşlerinizi Yazın Yalnız Sizden Ricam Dediğim Gibi Beni Yanlış Anlayıpta Bir Tartışma Çıkarmayın Umarım Anlarsınız Beni.
Saygılarımla Mustafa YAŞAR.
Teşekkürler İyi Forumlar.

die düşünrm ya cidden n97 sattım arkadaşım dedi nie sattın dedm hafıza doluo die dedi 32 gb a ne doldurdun olum