Yardım nokia n97 youtube'da video izleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
orjinal dosyaları phoenix ile flashlaman lazım...

yusuf553

yusuf553

Üye
    Konu Sahibi
nasıl olcak o bunun ile ilgili bi konu vardı ama bulamadım dun bakmıstım eger bılıyorsan anlatabılırmısın

Emrgncy

Emrgncy

Üye
phoenix programıyla flash atmayı bu konuda anlatmış, PHOENIX v2010.08.004.41526FULL PROĞRAM VE KULLANIMI(RESİMLİ ANLATIM) - MaxiCep

navifirm den N97 orjinal dosyaları indirip flashlıyacaksın, navifirm bir ara çalışmıyordu, eğer öyle bir durum varsa google dan orjinal dosyayı aratıp bulabilirsin..
flash konusunda ben pek tecrübeli değilim, olası bir hatada tek başına kalırsın sonra :D
en iyisi tam olarak bilen birisinden yardım alman..

yusuf553

yusuf553

Üye
    Konu Sahibi
kardesım hersey ıcın sagolda ben ne yazcam googleye sımdı bı tane buldum dosya ama altında bı kac tane daha var hepsinimi indircem link verem en iyisi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardesım hersey ıcın sagolda ben ne yazcam googleye sımdı bı tane buldum dosya ama altında bı kac tane daha var hepsinimi indircem link verem en iyisi
Onun için modifikasyon bölümüne konu aç, hangilerinin indirilmesi konusunda bilgim yok maalesef...

yusuf553

yusuf553

Üye
    Konu Sahibi
kardesim her sey için sağol bu konularla ilgili hiçbir sey bilmiyordum detaylı olarak anlattığın için:tşk::good:

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
kemsaf

kemsaf

Üye
bende 5800 var birde c5-03 var wifi ıle bağlanıyorum bızim evde youtube dan bırsey acınca bağlanıyor dıyor hep açmıyor videoları ama tanıdığın evınde wifi ıle bağlanıyom aciyo bence internet ayarları ile ılgili