Nokia N97 v22.0.110 HACK + MODİFİYE

Sponsorlu Bağlantılar

denem21

Üye
flashlite uygulamasını ulaştırabilirseniz ekleyebilirim ancak elimde uygulama yok ekleyemiyorum arkadaşınız nerden yaptırmışsa bir şekilde ulaştırırsanız yapabilirsem yaparım

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş buyrun Flashlite 4.1 uygulamasını yazılımın içine entegre ettim yalnız benim telefonum abimde olduğu için deneyemedim sen yüklermisin bide sonucunu yorumunu yazarsan çok sevinirim bu linkten indirebilirsin yada diğer arkadaşlardan denemek isteyen varsa lütfen sonucunu yazın

I
I

EN Kısa zamanda kurucam bugun imkanım yokta yarın sabah 9 da kalktığım an kurucam yorum yazarım

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeş yarın sonucu bekliyorum

Paranoya

Paranoya

Üye
Teşekkürler .

denem21

Üye
[sıze=1]dayanamadım kurdum telefonun şarjı bitti tam nete giriyordum 10 dk sonra bu mesajı editleyip bilgi vericem[/sıze]

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeş sonucu bekliyorum :D

denem21

Üye
çalışmadı hocam videoları açmıyor

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
bir arkadaşınkinde denedik şöle oldu normal mobilfacebook ta iken video isimlerine tıkla bir sayfaya daha geçecek orda da video resmini tıkla hem indirir hemde izlemeye başlar

denem21

Üye
o normal bendede aynı o şekilde yani flite 4 ün bir etkisi yok :=) telefoncuya yaptırtcam bende başka çare kalmadı 30 tl alıyorlar

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
bide öğrensen nasıl yapıldığını şahane olur walla :)

denem21

Üye
inş öğrenirsem emin olun paylaşırım

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş bende başka yerlerden flashlite bulmaya çalışacam

denem21

Üye
hocam rica etsem tema effecttini değiştirebilirmisin klavye açık konumda iken uygulamalar menüsüne girince menülerin en altını bazen gösteriyo bazen göstermiyor

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
tema efektinden kaynaklandığını nasıl anladın ?

denem21

Üye
Efekti kapatınca sorun olmuyor EFEKT İLE DAHA BİR HOŞ OLUYOR BU YÜZDEN MÜMKÜNATI VARSA BAŞKA BİR EFEKT ATABİLİRMİSİNİZ MÜSAİTSENİZ

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
ben efekt değiştirdim c resource klasörüne effects diye bir klasör açıp başka yerden bulduğun efekt dosyalarını içine atarsan onlar geçerli olur ama yine öle eklediğimiz flashliteden olabilir diye düşünüyorum

denem21

Üye
Ben o sürümü çoktan kaldırdım :) şuan hacksız versiyon kurulu sizin cevabınızı bekliyordum şimdi rapidshare ile verdiğiniz modifiyeyi jaflıyorum

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
rapidshareden verdiğim rofs ta da aynı sorun yoksa onu kullanabilirsiniz ?

denem21

Üye
ONDADA AYNI SORUN VAR :( MASS MEMORY DE resource VAR AMA İÇİNDE effects DİYE KLASÖR YOK PHONE MEMORYDE BULAMADIM RESOURSE

celalguven41

Üye
Yeni flash lite maalesef başarısız. Facebook videolarını oynatmıyor. Duvardaki videoya tıklayınca web browser açılıp videoyu paylaşanın sayfasına gidiyor. Ama oynatmıyor. Emek için yine de teşekkürler..

Takipçi Satın Al

Üst Alt