Nokia N97 v22.0.110 HACK + MODİFİYE

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
celal paylaşan kişinin sayfasına gittikten sonra video ya tekrar tıkla hem oynatır hem telefonuna indirir normal mobilfacebook tan

--------------- Ekleme ---------------

ONDADA AYNI SORUN VAR :( MASS MEMORY DE resource VAR AMA İÇİNDE effects DİYE KLASÖR YOK PHONE MEMORYDE BULAMADIM RESOURSE
rompatcherden open4all yamasını aktif edin c resource içinde siz klasör oluşturun Effects diye

celal facebook anasiteye girmiceksin yani mobilfacebook tan gir benim dediklerimi yap

celalguven41

Üye
celal paylaşan kişinin sayfasına gittikten sonra video ya tekrar tıkla hem oynatır hem telefonuna indirir normal mobilfacebook tan

Tamam sağol. Bir sakıncası yoksa senden bir ricam olacaktı. Orijinal rofs dosyasına başkaca ekleme veya çıkarma yapmadan sadece RomPatcher uygulamasını nasıl ekleriz acaba ? Nokia editor programını biraz kullanabiliyorum. Bana hangi klasöre hangi dosyayı ekleyeceğimi özel mesaj ile bildirebilirmisin ? Dosyaları senin verdiğin modifiyeli rofs içinden çıkarabilirim sanıyorum.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi

Tamam sağol. Bir sakıncası yoksa senden bir ricam olacaktı. Orijinal rofs dosyasına başkaca ekleme veya çıkarma yapmadan sadece RomPatcher uygulamasını nasıl ekleriz acaba ? Nokia editor programını biraz kullanabiliyorum. Bana hangi klasöre hangi dosyayı ekleyeceğimi özel mesaj ile bildirebilirmisin ? Dosyaları senin verdiğin modifiyeli rofs içinden çıkarabilirim sanıyorum.
[email protected] ekle anlatım sana

oyazici26

oyazici26

Üye

NokiaEditor Beta7\rofs2\Patches

\private\10003a3f\import\apps\RomPatcherPlus_reg.r01
\resource\apps\RomPatcherPlus.r01
\resource\apps\RomPatcherPlus_aif.mif
\resource\apps\RomPatcherPlusSvg.mif
\sys\bin\RomPatcherAuto.exe
\sys\bin\RomPatcherEngine.dll
\sys\bin\RomPatcherPlus.exe
\sys\bin\SmartPromoUi.exe

celalguven41

Üye
Teşekkürler...

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
msn areacılığıyla kendisine yardımcı olmuştum :oke: ama nedense bana becerdimi sorunu çözüldümü diye bilgi vermedi :)

celalguven41

Üye
NokiaEditor Beta7\rofs2\Patches

\private\10003a3f\import\apps\RomPatcherPlus_reg.r01
\resource\apps\RomPatcherPlus.r01
\resource\apps\RomPatcherPlus_aif.mif
\resource\apps\RomPatcherPlusSvg.mif
\sys\bin\RomPatcherAuto.exe
\sys\bin\RomPatcherEngine.dll
\sys\bin\RomPatcherPlus.exe
\sys\bin\SmartPromoUi.exe
Bunları orijinal rofs2 ye uyguladığımda Patchler maalesef otomatik başlamıyor. Telefonu her kapatıp açtığımda manuel olarak yapmam gerekiyor. Sanki eksik bir dosya daha var. Auto başlatma olayı sadece daha önce deniz arkadaşın verdiği modifiyeli rofs2 de başarılı. Orijinal rofs2 ye istediğim gibi uygulayamadım.

oyazici26

oyazici26

Üye
Bunları orijinal rofs2 ye uyguladığımda Patchler maalesef otomatik başlamıyor. Telefonu her kapatıp açtığımda manuel olarak yapmam gerekiyor. Sanki eksik bir dosya daha var. Auto başlatma olayı sadece daha önce deniz arkadaşın verdiği modifiyeli rofs2 de başarılı. Orijinal rofs2 ye istediğim gibi uygulayamadım.

başka yazılımın içinde arama
direk link veriyorum
orijinal dosyaların üzerine yaz
otomatik başlayacak

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni bir modifiye hazırladım bomba gibi yok yok bilmemki yayınlasammı ilgi görürmü buda acaba ?

denem22

Üye
Arkadaşlar yeni bir modifiye hazırladım bomba gibi yok yok bilmemki yayınlasammı ilgi görürmü buda acaba ?

hocam yayınlada bi görelim yenilikler neler birde açıklarsan memnun oluruz sizin yaptığınız yazılımlar güzel oluyor ben burdayım paylaştığınız an deneriz

egemen54

egemen54

Üye

denem22

Üye
arkadaşlar şimdi ben ilkkez böyle bişi yapıcam flash yapmayı bilmiyorum http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ack-nasil-yapilir-resimli-anlatim-366927.html burdaki anlatıma göre yapıcam ama bu konudaki özelliklerin telefonumda olmasını istiyorum bunu nasıl yapıcam anlamadım rofs dosyasını atınca burda yazılanlar gibi mi olcak? ayrıca rofs dosyasını nereye atıcam?
teşekkürler

hiç bilmiyorsan hiç bulaşma telefonun kapanır açılmaz bir daha servise verirsin en ufak hatanda bilen birine yaptır sana tavsiyem

ama yazılımlar çok güzel ben kullanıyorum yenisini yapmış arkadaş onu bekliyorum upload etsede kursam

egemen54

egemen54

Üye
bilgisayardan anlıyorum onunla iç içeyim o yönden bi sıkıntı yok anlatılanları okudum yapabilirim ama işte bazı sorularım var şimdi flash yapma sayafasını okudum şimdi ona göre yaparsam o arkadşaın dediği özellikler olur ama ben bu arkadaşın dediği özelliklerin olmasını istiyorum onu nasıl ayarlıcam anlamadım sonuçta herşey flash yaparken oluyor

denem22

Üye
C:/program files/Nokia/Phoenix/Products/RM-505 klasörünün içine atıcan

egemen54

egemen54

Üye
ayrıca versiyonum 21.0.45 direk 22.0.110 a geçebilirmiyim 21.0.102 yi yüklemeden ?

egemen54

egemen54

Üye
arkadaşın verdiği lnktede C/ program files//Common Files//Nokia//DataPackage//Products//
RM-505 yazyo neyse ya uğraşmıyım nokia servisine yüklettirim ayrıca ben evde nokia pc suite ile yüklemeye çalışyıorum version olarak benimkini grüyo bu yeniyi görmüyo neden anlamadım hacksiz normal olarak nasıl yükleyebilrim telefona bu versiyonu

celalguven41

Üye

Hiç kuşkun olmasın. Büyük ilgi görecek. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Ama fazla bekletme lütfen..

Takipçi Satın Al

Üst Alt