Nokia N97 v22.0.110 HACK + MODİFİYE

Sponsorlu Bağlantılar

golsarion

golsarion

Üye
Jaf 1.98.62 var ama RM-505 N97 göremiyorum use ini file dediğimde

policemike

Üye
bunu yaptıktan sonra ram ve tel hafızası ne kadar oluyor yani bu versiyonu yükleyip cihaza formattan sonra

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
bunu yaptıktan sonra ram ve tel hafızası ne kadar oluyor yani bu versiyonu yükleyip cihaza formattan sonra
açıklama içinde yazmıştım ama yine söyleyeyim telefon hafızası 65 mb ram açılıışta 60-65 arası

oyazici26

oyazici26

Üye
İÇİNE EKLENMİŞ EKSTRA UYGULAMA İSTEMEYEN ARKADAŞLAR ROFS DOSYASINI BU LİNKTEN İNDİRSİNLER

denemek istedim ama indiremedim

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
İÇİNE EKLENMİŞ EKSTRA UYGULAMA İSTEMEYEN ARKADAŞLAR ROFS DOSYASINI BU LİNKTEN İNDİRSİNLER

denemek istedim ama indiremedim

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

pek ingilizcem yok kusura bakmayın : ))

oyazici26

oyazici26

Üye
burada dakika falan yazmıyor
kırmızı yazıyla şekil yapmışsın ama

google translate aynen şöyle çeviriyor
Bu dosya, ne bir Premium Hesap veya Kollektörü hesabına ve ayrılan bu nedenle sadece 10 kez indirilebilir.

Bu sınıra ulaşıldığında.

/ Onu Collector's Hesabı veya dosyayı yeniden upload onun bu dosyayı indirmek için uploader ya içine bu dosya transferi gerekiyor. Dosyayı daha sonra Collector's Hesabı taşınmış olabilir. Uploader tıklamak daha fazla bilgi almak için dosya silme bağlantı ihtiyacı var.

bilmem anlaşılıyor mu böyle?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
burada dakika falan yazmıyor
kırmızı yazıyla şekil yapmışsın ama

google translate aynen şöyle çeviriyor
Bu dosya, ne bir Premium Hesap veya Kollektörü hesabına ve ayrılan bu nedenle sadece 10 kez indirilebilir.

Bu sınıra ulaşıldığında.

/ Onu Collector's Hesabı veya dosyayı yeniden upload onun bu dosyayı indirmek için uploader ya içine bu dosya transferi gerekiyor. Dosyayı daha sonra Collector's Hesabı taşınmış olabilir. Uploader tıklamak daha fazla bilgi almak için dosya silme bağlantı ihtiyacı var.

bilmem anlaşılıyor mu böyle?
yeni upload yaptım
linki yeniledeim indirebilirsiniz

oyazici26

oyazici26

Üye
teşekkürler

leetanta

Üye
emeğin için çok teşekkürler ama extra uygulamasız olan versiyonda, hack programı da mı yok, olsa süper olacaktı kardeş

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
emeğin için çok teşekkürler ama extra uygulamasız olan versiyonda, hack programı da mı yok, olsa süper olacaktı kardeş
Hack ikisinde de var ama alttakinde extra diğer uygulamalar yok

leetanta

Üye
harikasın teşekürler

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
sağol güle güle kullan

celalguven41

Üye
Extra uygulamaların olmadığı rofs2 de su terazisinden bazı kalıntılar var. Ben yüklemeden önce kendim düzelttim. Aksi halde bu program ovi den yüklenmiyor ve hata veriyor. Deniz arkadaşımızın dikkatine sunmak istedim. Ayrıca patchleri aktif hale getirince telefon güncellemeleri kontrol edemiyor. Arkadaşlar, hafıza düzenleyici, nokia messaging, ovi müzik gibi güncellemeleri öncelikle yapsınlar. Sonra RomPatcheri aktif hale getirebilirler.

--------------- Ekleme ---------------

Telefonda yüklü fazla program yokken dahili bileşen durumundaki ve kaldırılamayan tema effecti görsel açıdan gerçekten çok güzel ama hafıza doldukça kasıyor. Ben fresh effect ile değiştirdim. Sanki daha iyi oldu gibi.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
haftasonu gözden geçirecem ayrıntılı

celalguven41

Üye
Konumuzla belki doğrudan ilgili olmasada çıkan bütün N97 yazılımlarındaki ortak sorunu dile getirmek istiyorum. Bağlantı-Hedefler menüsünde ilk sırada adsl modem, ikinci sırada turkcell internet kayıtlı olarak bulunuyor. Her ikisinin bağlantısı otomatik olarak ayarlı. Modem kapalı iken doğrudan turkcell bağlantısı kuruluyor. Ancak modemi açınca ilk sırada olduğu için hemen bağlanmakla birlikte turkcell bağlantısı kesilmiyor ve bağlantı yöneticisinde her ikisi de bağlı görünüyor. Yani birinden diğerine geçiş otomatik olmuyor ve manuel olarak bağlantıyı kesmek gerekiyor. Bunun yazılımdan kaynaklanan hata olduğunu düşünüyorum. Bu işi yapan psiloc connect 2.10 programı var. Ama doğru düzgün çalıştıramadım. sürümü varsa eğer -ki, o da 1 yıl lisanslı- veya trial sürümüne bir çare bulunup modifiyeye eklenirse harika olur.

therecruit11574

Üye
Extra uygulamaların olmadığı rofs2 de su terazisinden bazı kalıntılar var. Ben yüklemeden önce kendim düzelttim. Aksi halde bu program ovi den yüklenmiyor ve hata veriyor. Deniz arkadaşımızın dikkatine sunmak istedim. Ayrıca patchleri aktif hale getirince telefon güncellemeleri kontrol edemiyor. Arkadaşlar, hafıza düzenleyici, nokia messaging, ovi müzik gibi güncellemeleri öncelikle yapsınlar. Sonra RomPatcheri aktif hale getirebilirler.

--------------- Ekleme ---------------

Telefonda yüklü fazla program yokken dahili bileşen durumundaki ve kaldırılamayan tema effecti görsel açıdan gerçekten çok güzel ama hafıza doldukça kasıyor. Ben fresh effect ile değiştirdim. Sanki daha iyi oldu gibi.

YAPTIĞIN FW Yİ UPLOAD ETSENE Bİ DENEYELİM:bigstar:

celalguven41

Üye
YAPTIĞIN FW Yİ UPLOAD ETSENE Bİ DENEYELİM:bigstar:
deniz4700 e karşı saygısızlık olur. Çünkü asıl emek kendisine aittir. Kaldı ki ben pek fazla anlamıyorum ve FW yapmadım. Üzerinde küçük bir değişiklik yaptım. Eğer nokia editör programı ile rofs2 yi extract edeseniz resurce altında effects klasörü var. Onun içindeki bütün dosyaları silip buraya internetten kolayca bulabileceğiniz başka tema dosyalarını kopyalayın. Daha sonra da repack yaparsınız. Zaten arkadaşımız hafta sonu ayrıntılı gözden geçireceğini belirtti. Onu beklemekte fayda var.

okeane3110c

okeane3110c

Üye
saol kardesimm bişey sorucaktım bunu 5800a yaparsak ne olur? denemekten zarar gelirmi :D??

Takipçi Satın Al

Üst Alt