ada097 Üye emeğine sağlık çok güzel bir modifiye ... ancak yazılım attıktan sonra wlan bozuldu yardımcı olursanız sevınırım ?????
emeğine sağlık çok güzel bir modifiye ... ancak yazılım attıktan sonra wlan bozuldu yardımcı olursanız sevınırım ?????
oyazici26 Üye Konu Sahibi senol0652' Alıntı: bu fw sadece n97 beyaz için mi kardeşler yoksa siyah içinde oluyormu --------------- Ekleme --------------- teşekkürler Genişletmek için tıkla ... siyaha da uyumlu güle güle kullanın daha ayrıntılı modifiye ettiğim yazılım bu sayfada ilgilenirseniz TIKLA ______________________________________________________________________________________ ada_11' Alıntı: emeğine sağlık çok güzel bir modifiye ... ancak yazılım attıktan sonra wlan bozuldu yardımcı olursanız sevınırım ????? Genişletmek için tıkla ... rica ederim. güle güle kullanın. WLAN bozuldu ile ne kastettiğinizi anlamadım. sürekli kullanıyorum. bir sıkıntı yok. daha ayrıntılı modifiye ettiğim yazılım bu sayfada ilgilenirseniz TIKLA _________________________________________________________________________________________
senol0652' Alıntı: bu fw sadece n97 beyaz için mi kardeşler yoksa siyah içinde oluyormu --------------- Ekleme --------------- teşekkürler Genişletmek için tıkla ... siyaha da uyumlu güle güle kullanın daha ayrıntılı modifiye ettiğim yazılım bu sayfada ilgilenirseniz TIKLA ______________________________________________________________________________________ ada_11' Alıntı: emeğine sağlık çok güzel bir modifiye ... ancak yazılım attıktan sonra wlan bozuldu yardımcı olursanız sevınırım ????? Genişletmek için tıkla ... rica ederim. güle güle kullanın. WLAN bozuldu ile ne kastettiğinizi anlamadım. sürekli kullanıyorum. bir sıkıntı yok. daha ayrıntılı modifiye ettiğim yazılım bu sayfada ilgilenirseniz TIKLA _________________________________________________________________________________________
ada097 Üye v21 sürümünde wlan bağlanıyoordu v22 sürümü attıktan sonra wlan bağlandı diyor ancak internete girdiğimde tarama yaptıktan sonra ''geçersiz sonucu ismi'' diyor...
v21 sürümünde wlan bağlanıyoordu v22 sürümü attıktan sonra wlan bağlandı diyor ancak internete girdiğimde tarama yaptıktan sonra ''geçersiz sonucu ismi'' diyor...
oyazici26 Üye Konu Sahibi ada_11' Alıntı: v21 sürümünde wlan bağlanıyoordu v22 sürümü attıktan sonra wlan bağlandı diyor ancak internete girdiğimde tarama yaptıktan sonra ''geçersiz sonucu ismi'' diyor... Genişletmek için tıkla ... sana önceki mesajda yazdığım sayfadakileri adım adım atlamadan yap. yazılımı attıktan sonra telefonu formatlamayı unutma. sorun yok. çalışıyor. ______________________________________________________
ada_11' Alıntı: v21 sürümünde wlan bağlanıyoordu v22 sürümü attıktan sonra wlan bağlandı diyor ancak internete girdiğimde tarama yaptıktan sonra ''geçersiz sonucu ismi'' diyor... Genişletmek için tıkla ... sana önceki mesajda yazdığım sayfadakileri adım adım atlamadan yap. yazılımı attıktan sonra telefonu formatlamayı unutma. sorun yok. çalışıyor. ______________________________________________________
By Y@VUZ Üye teşekkürler Ferzan Abi bu konuyu iyi biliyor takip edersek bizde bişeler kapabiliriz onun fw sini kullanıyorum çok harika
teşekkürler Ferzan Abi bu konuyu iyi biliyor takip edersek bizde bişeler kapabiliriz onun fw sini kullanıyorum çok harika
oyazici26 Üye Konu Sahibi By Y@VUZ' Alıntı: teşekkürler Ferzan Abi bu konuyu iyi biliyor takip edersek bizde bişeler kapabiliriz onun fw sini kullanıyorum çok harika Genişletmek için tıkla ... tanımıyorum teşekkürler. ____________________________________________________________
By Y@VUZ' Alıntı: teşekkürler Ferzan Abi bu konuyu iyi biliyor takip edersek bizde bişeler kapabiliriz onun fw sini kullanıyorum çok harika Genişletmek için tıkla ... tanımıyorum teşekkürler. ____________________________________________________________