oyazici26
Üye
-
Konu Sahibi
-
senin hazırladığın yazılım ile uğraşıyordum. sonra nejaterol beyin yazılımını incelerken bir de baktım ki original dosyaları tırtıklamaya başladım.
tek tek her dosya, her klasöre girdim.
üstünde daha çalışacağım ama bu hali de fena değil denersen.
ince ayarlanacak yerler var ama arayıp bulmak için zaman lazım.
İnşallah birkaç güne makyaj yaparım.
kullanırsan bana da bildir olur mu?
seninkine 2. versiyon olur
.
ben baska yazilim yukledim. Ram 61.5 C ise 67.3 ve bu yazılım rof3 ile yapılmış 8 mb'a yakın.bu dosya orjinalinde 10 kb. Yani V34 uzantıli dosya ile ugraşmıyorsunuz. Ve x plore file manager auto install ramblow gibi uygulamalar içine entegre edilmiş.ayrıca rompatcher için çıkan yeni yamaları patcher klasorüne atabilirsiniz. Cünkü patcher E ye yüklensin komutu verilmiş. Bu uygulamalarin güncel versiyonları eklerken dahili bileşen hatası almıyorsunuz. Isteyen olursa eklerim
Bu işi mükemmel yapan psiloc connect 2.10 programı var. Ama doğru düzgün çalıştıramadım. yaptıktan sonra çalışmıyor, yapmadan da 7 gün trial oluyor. Bu programı sınırsız kullanılabilecek şekilde entegre edebilirmisin.
Tamam. Anlayışınıza saygım var. Ancak sorumun ilk bölümü anlayışınızla ilgili değil. Bu konuda bilginiz varmı acaba. Yani WLAN ile türkcel internet arasındaki otomatik geçişte olan sorun ile ilgili..şuan için tek entekre ettiğim program -ki sana diğer başlıkta cevap yazdım- RomPatcher
program entegre etme işi bana kişisel gibi geliyor.
yoksa her formatta yüklediğim programları yüklememek benim de işime gelirdi.
sadeleştirme -dil dosyaları değil tek hedefim- ve hızlandırma yanısıra
diğer forumda da gördüğüm bazı şeyleri entegre ettim.
originali bozmamaya çalışıyorum.
menuyu komple değiştirmek çok BENCİLCE geliyor.
kendi isteğime göre.
ama açılışta internete bağlanayım mı sorusunu kaldırdım mesela.
yada ekrandaki kısayollar olmadan geliyor ana ekran.
kısayolları kapatınca SAAT de gizleniyor. -al sana tam ekran resim slayt keyfi-
bunun gibi birsürü şey var ama biraz test ediyorum. acele etmiyorum.
SAYGILARIMLA. Dr.Ö.Y.
Verdiğin rofs2 düzgün çalışmıyor. Sett. Wizarda tıklıyorum, tık yok. Patchler otomatik değil. Telefonu kapatıp açtığımda elle aktive etmek gerekiyor.
...WLAN ile türkcel internet arasındaki otomatik geçişte olan sorun ile ilgili..
:d emeğine sağlık yazılımı sen mi hazırladın peki ?
Telefon kapalıyken telefonu bilgisayara bağlayın.
Mass Memory ve Hafıza kartında sizin yedeklerinizin olmadığı bütün klasörleri seçip silin.
Private, Sys, System, Install, Pathces, Resurce, gibi bütün sistem klasörleri silinmiş olmalı.
Kabloyu çıkarmadan donanımı güvenli kaldır yapın.
---------------------------------------------------
dostum ben şu bölümü anlayamadım açabilirmisin biraz:Stelefon kapalıyken teli pc e bağlayın demişsin ama pc görmüyor nasıl yapıcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?