nokıa n97 32 gb şarj ve usb giriş yeri sorunu yardımcı olabilir misiniz??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ysn_46_91_

ysn_46_91_

Üye
    Konu Sahibi
nokıa n97 32 gb şarj ve usb giriş yeri sorunu yardımcı olabilir misiniz??
arkadaşlar n97 cep telefonum aylar önce şarj almıyor arada alıyordu veya şarj olmuyor gibi hatalar veriyordu.usb giriş soketini biraz oynattığımda soket yeri lehimlerinden koptu.bugün telefon tamircisine bıraktım ama soket seçiyor dedi ben eski soketini de vermek istedim başta ama yenisi var dediler.sizde lehim yerlerinden tekrar lehimlesek olur mu yoksa ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler

R.A.M

R.A.M

Üye
İşi bilen telefoncuya getir eminim yapar işi iyi yapan vardır kötü yapan.

ysn_46_91_

ysn_46_91_

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar sorunu kendim hallettim...eğer byle bir sorun yaşayan arkadaşlar olduğunda elimden gelen yardımı yaparım

sbilen

sbilen

Üye
tamam arkadaşlar sorunu kendim hallettim...eğer byle bir sorun yaşayan arkadaşlar olduğunda elimden gelen yardımı yaparım

arkadaşım nasıl yaptığını söyleyebilirsin, nasıl hallettin bendede aynı sorun oluyor.tşk

i-rot

Üye
nasıl cevpladıgını keşke söyleseydin .
bendede buna benzer bir sorun var

hseynakn

Üye

usta sen bu işi nasıl hallettin ya bi anlatır mısın,benimki de bi şarj oluyo bi olmuyo telefoncuya götürdüm yapmak istemedi yardım edersen sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt