Nokia N950 vs. Apple iPhone 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Bu Nokia Türkiye'yi anlamıyorum. nokia.com.tr ye mail attım. aradılar. Diyor adam çıkacak bir telefon 5 ay önce eklenir siteye diyor. Türkiye'ye gelmeyecek telefon diyor bende he he dedim kapattım :D Mesela Italya'ya da gelmeyecekti. nokia.com/n9 ordan bakarsanısz check avaiblity list ordan bakın italya yok. Birde nokia.it'e girin bakın cihazlara Nokia N9 yazıyor :)

punisher123

punisher123

Üye
Bu Nokia Türkiye'yi anlamıyorum. nokia.com.tr ye mail attım. aradılar. Diyor adam çıkacak bir telefon 5 ay önce eklenir siteye diyor. Türkiye'ye gelmeyecek telefon diyor bende he he dedim kapattım :D Mesela Italya'ya da gelmeyecekti. nokia.com/n9 ordan bakarsanısz check avaiblity list ordan bakın italya yok. Birde nokia.it'e girin bakın cihazlara Nokia N9 yazıyor :)
5 Aymı :D telefon ortaya çıkalı kaç ay olduki 5 ay önceden siteye konsun.

pRime.

pRime.

Üye

Hocam adamlar baştan mantık hatası zaten telefon çıkalı 5 ay olmadıki. Ama bu hesaba göre telefon seneye ilkbaharda falan çıkar. :D :d:

caglet

caglet

Üye
cidden güzel :D bide iphone'den güzel telefon yok diyorlar.. bikere flashı yok... napıyım o telefonu... bi 12-13 saat kullanma fırsatım oldu.. dh'yi geçtim maxicep te bile kasıyor (internet hızı 32mps)...Ama nolursa olsun istiyo insan :D

Uruloki

Uruloki

Üye
gençler sakin nokia iletişim müdürünün attığı tvit bana

@hboral N9 yakin zamanda geliyor, bence bekleyin :) symbian anna'lı E6'larimiz piyasada.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
@Uruloki

Bu haber güzel oldu. Kesin birşey bulamıyordum hiçbiryerde :)

punisher123

punisher123

Üye
ben hala çıkana kadar kimseye inanmıyorum ya:) Telefonun çıkmasını almaktan çok android yada ios hayranlarını susturması için bekliyorum,iyiyse onlar susar umarım,Kötüysede ben susarm şahsen:D körü körüne çene yapmam:)

eç038

eç038

Üye
arkadaşlar nokia yetkili servisindeki elemanlar canımızı sıkmaya çalışıyor olmasın yaaa :off::off::off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt