Nokia N950 vs. Apple iPhone 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
lolaman nerden biliyorsun şuan kazakistanda 680$ civarı ön sipariş alacaklar 16 gb için ee vergi filan desen 1200 tl olacak

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşa henüz cevap gelmemiş ama ben arkadaşı savunan bişey yazıcam.
galaxy s2'nin n9'dan yavaş olduğunu kabul etmeyenler de dikkat etsin.
yıllar yıllar öncesine gidelim.
nokia 5800'ı çıkardı, apple da iphone 3g'yi çıkardı.
5800'da 434mhz işlemci vardı iphone 3g'de 412mhz işlemci.
hangisi daha hızlıydı..

herşeyi işlemciye bağlamayın

5800 434mhz
İphone 412mhz+gpu yalnız. İphone'un hızlı olmasındaki en büyük etken gpu'yu çok iyi kullanması ve ios'un basit bir sistem olması.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
hadi bee bilgileri aldığım kaynağa tüküriyim yanlış çıktı.
neyse çaktırmadan yaptığın alıntıyı sil bende düzeltiyorum mesajı :p

punisher123

punisher123

Üye
İş tamamen optimizasyonda bitiyor beyler işte,Gta 4 gibi Os'lar Optimizasyon kötüyse En yüksek donanımda bile çuvallarsın:)

ArMaGeDdOn_87

Üye
iPhone 5 tahminime göre 1.2 ghz çift çekirdekli işlemci ve 1 gb ram kullanıck,ve yinede N9 daha üstün olucak diyosunuz o zaman??

Uruloki

Uruloki

Üye
punisher sorunda burda başlıyor android hep böyle sistem tam oturmamış ama linux (direk linux diyorum meego değil) böyle değil misal winzortta kasan benim pc ki xp den bahsediyorum özelliklerinide veriyim isterseniz yanlış anlaşılmasın dandik kaldırmıyor diye 3 ghz core 2 duo cpu e8400 3 gb 1066 mhz ram ee bu makine winzortta kasıyor xp de win 7 de ama pardus 2009.2 de var bende o kadar süper efektler varken tek kasma yok bilgisayarda süper bu ne iş o zaman sistemin oturması budur işte oyunun kodlanması o kadar sorun değil biz zaten oyundanda bahsetmiyoruz sadece diğer işlemlerdede üstün işte sorun olan bu bugün linux 20 yaşına bastı ve microsoft süper bir video hazırladı eskiden microsoft vs linux yazıyordu onu sildiler microsoft and linux yazdılar işte olay budur dedim çünkü microsoft da değişiyor linux un gücünü görmeye başladılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
uroloki o zmn N9 iPhone 5 ten hızlı olucak öylemi?

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
uroloki o zmn N9 iPhone 5 ten hızlı olucak öylemi?

evet.
donanıma bakma, stabilite olarak bak. 1 ghz işlemciye 200 uygulama yük bindiren ama hala normal ve hızlı şekilde çalışan bir işletim sisteminden bahsediyoruz.
böyle stabilite gördün mü?

ArMaGeDdOn_87

Üye
zaten N9 un üstün bir cihaz olduğu konusunda hemfikirdim ama iPhone 5 donanım olark daha üstün olcağı için ve yazılım olarak ta ios 5 i kullancağı için açıkçası aklımda biraz soru işareti kalmıştı..

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Ben o kadar zannetmiyorum ama donanım olarak zaten güçlü olur İphone 5, eğer çıkarsa. IOS 5 ile ne olur bilemiyorum denk olma ihtimali yüksek.

Uruloki

Uruloki

Üye
bence ios 4.3 ü gördükten sonra farkettim ki apple hız eklemiyor özellik ekliyor ve ya hatalarını kapatıyor hepsi bu ama sonuçta iyi bir cihaz ortaya koyacağı kesin

ArMaGeDdOn_87

Üye
N9 un iPhone 5 i geçiceğine eminsek,alcağmz cihaz hakikaten dehşet bi cihaz olucak :)

pRime.

pRime.

Üye
N9 un iPhone 5 i geçiceğine eminsek,alcağmz cihaz hakikaten dehşet bi cihaz olucak :)

Ben de öyle düsünüyorum fakat ios5 beni düşündürüyor. Dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım. Bu demek değil ki ios meego'yla yarışır.

ArMaGeDdOn_87

Üye
bnce işletim sistemi olarak ikiside lider,hangisi daha iyi tartışılır..

franzliszt

franzliszt

Üye
ios 5 in safari tarayıcısını görün bir tekrar karşılaştırın betası yayınlandı .

'Patron

'Patron

Üye
oha çok guzel yav :D benımde almam lazım acaba babamı nasıl kandırırım

ArMaGeDdOn_87

Üye
26 ağustosta satışa sunuluyomuş,tr ye gelmesi ekimi bulur herhalde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt