Nokia n95 v30 SÜRÜMÜNÜ SERTİFİKALANDIRMA ..aNL..

Sponsorlu Bağlantılar

qopeli

Üye
n95 8gb var bende ceptemsn.com un programını kullanamıyorum yardımcı olucak varsa ekleyebılır msn

[email protected]
ılgınız ıcın tesekkurler

Erman_

Erman_

Üye
hellocarbide ye gir menü 1'e bas sonra Hayır değil Evet de.. bak bakalım görünüyor mu arkadaşım! emin ol hayır diyorsun o seçeneğe o yüzden görünmüyordur..

Benim de sorunum farklı.. capsoff programını çalıştırınca reset atıyor cihaz :( Telefonum aynı E65..

Bu arada SYS nin altındaki Bin klasörünü görebilmeniz için yukarda yazılı olanı uygulamanız gerek.. Yazılanları tam uyguladım, ama tek sorun, capsoff ta oldu bende.. format atıp tekrar deneyeceğim.

Edit:

Ben bi yerde yanlışlık yapıyormuşum.. Os 9.2 için caps off ve onu yüklemişim. Halbuki OS 9.1 için olanı yüklemem gerekiyormuş..

Signed a bye bye dedim.. helal olsun bu paylaşımı yapan arkadaşa :naughty: :sukur: :heyo: gelsin şimdi programlar, temalar oyunlar :box

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Edit:

Ben bi yerde yanlışlık yapıyormuşum.. Os 9.2 için caps off ve onu yüklemişim. Halbuki OS 9.1 için olanı yüklemem gerekiyormuş..

Signed a bye bye dedim.. helal olsun bu paylaşımı yapan arkadaşa :naughty: :sukur: :heyo: gelsin şimdi programlar, temalar oyunlar :box

paylaşımı yapan benim birader çok söylüyorum uyarı atıyorum eksikszi okuyun anlayardak yapın diye bak oluyo.Güle güle kullan.
yeni versiyonlarda henüz sistem kırıcı pro çıkmadı oyuzden sertifika yapılamıyor bilginize..

elvisxxx

elvisxxx

Üye
nasıl hallettiin

volcapan

Üye
bravo

6tane6

Üye
5320xm 3.25 versiyonunu hack'leyen var mı? ne yaptıysam olmadı maalesef...

cas1925

Üye
telefonun içine etti işlenemeyen istisna dio ben gerçi i450 de denedim belkide siz haklısınızdır

FATİH_58

FATİH_58

Üye
sağ ol

ferox80

ferox80

Üye
Nokia n95 8GB v30 SÜRÜMÜNDE KUSURSUZ ÇALIŞTI

ÇOK TEŞEKÜRLER ARKADAŞIM DAHA ÖNCEKİ YÖNTENLERLE DENEDİM OLMAMIŞTI, BÜYÜKSÜN VALLA

GICIK OLYODUM BU SERTFİKA SORUNUNA SAYENDE AŞTIK BU OLAYI :oke:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia n95 8GB v30 SÜRÜMÜNDE KUSURSUZ ÇALIŞTI

ÇOK TEŞEKÜRLER ARKADAŞIM DAHA ÖNCEKİ YÖNTENLERLE DENEDİM OLMAMIŞTI, BÜYÜKSÜN VALLA

GICIK OLYODUM BU SERTFİKA SORUNUNA SAYENDE AŞTIK BU OLAYI :oke:
rica ederim güle güle kullan:oke:

ramazan016

Üye
anlamadım gitti :D nasıl yapcaz kafayı yiyiyorum adam gibi anlatın da yapalım onu ona bunu buna diyon sonrada konu açmış oluyon

zezu_5

zezu_5

Üye
Arkadaşım Nokmote,NalertMe Gibi Programları Çalıştıramıyorum Yükleniyor İcon GÖrünüyor Ama Açılmıyor Yardımcı Olursan Sevinirim...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anlamadım gitti :D nasıl yapcaz kafayı yiyiyorum adam gibi anlatın da yapalım onu ona bunu buna diyon sonrada konu açmış oluyon

:bann::bann::bann:
arkadaşım kelimelerine dikkat et:@
Türkiyede ilk v30 sertifikasının konusunu ben açtım öle konu açmak niyetimiz olsaydı koyardk bir tane tema veya oyun alsana konu.:sopa:
Adam gibi anlatın demişssin ben bundan daha daha iyi nsl anlatıyım en baştan beri tek tek kelime kelime anlatmışım ve sayfa 1 den 12 ye kadar bakacak olursan teşekkürleri çalışan modelleri görürsün.
Ondan sonra yapamıyıp ezbere konu açıyon deyip adamın sinirlendirme.Burda emek harcanmış bişeyler sarf edilmiş senin gibi adamlar gelipte bu emegi hiçe sayamaz tamam mı :@:@

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım Nokmote,NalertMe Gibi Programları Çalıştıramıyorum Yükleniyor İcon GÖrünüyor Ama Açılmıyor Yardımcı Olursan Sevinirim...
bu prolara accolometre miydi neydi ismini tam hatırlamıyorum o pro lazım önce onu yüklemelisin oky sitede var arat bulursun:oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Anlatım ve paylaşım için sağolasın :good:
:maxicep:

alaybeyi

Üye
rica ederim maxicep ailesine daima hizmet ederiz...:oke:

Hellocarbide programını kuruyorum ama, çalışmıyor.
15 versiyonunda çalışıyorda. 17 versiyona geçince çalışmaz oldu.
çaresi nedir usta

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hellocarbide programını kuruyorum ama, çalışmıyor.
15 versiyonunda çalışıyorda. 17 versiyona geçince çalışmaz oldu.
çaresi nedir usta
kardeşim yeni versiyonu henüz h ackleyecek pro çıkmadı bu yuzden beklemediyiz bende bu yuzden güncelleme yapamadım
şuanda h acleyecek pronun çıkmasını beklemekten başka çaremiz yok :hmmm

1905sss

Kapalı Hesap
öncelikle verilen emek için teşekkürler, ben yaşadığım sorunu anlatayım, herşeyi yaptım ama dosya yöneticisinde c nin üzerine geldiğimde
cache
cities
data
predic
video_config
videos

klasörlerini görüyorum c:sys/bin felan bunlar nerede :) acemiliğime verin, bu arada telefon kitlendi açtım tekrar kaldığım yerden devam edebilirmiyim yüklediğim herşeyi silip tekrar sıfırdanmı yapmalıyım herşeyi,

teşekkürler

alaybeyi

Üye
kardeşim yeni versiyonu henüz h ackleyecek pro çıkmadı bu yuzden beklemediyiz bende bu yuzden güncelleme yapamadım
şuanda h acleyecek pronun çıkmasını beklemekten başka çaremiz yok :hmmm

Çıktığında bizleri haberdar edersiniz inşaallah

Üst Alt