Nokia n95 v30 SÜRÜMÜNÜ SERTİFİKALANDIRMA ..aNL..

Sponsorlu Bağlantılar

agbez

agbez

Üye
N95 8gb de Hepsini harfiyen yerine getirdim ...Sonuç tıkır tıkır çalışıyor ...Teşekkürler Emeğinize saygılar...Bu vesile ile Telefona ayrı bir can geldi....

maluay

Üye

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

arkadaşım bu ne yaa power mp3 mü neyi arıyosun ismini söylesen yardımcı olayımda yazmamışsınki.
Önce sitede arama yap, sitemizde aradıgın tüm proları bulabilirisn:oke:

karayel1977

Üye
teşekkürler dostum n95 v3 ok işeyaradı aynen uygulayın işe yarıyor ..ama harfiyen yerine getirin...

Lacoste

Lacoste

Üye
N95 te denedim yaptım çok saol N-Gage oyunlarını oynayabiliyorum:D

cey35

Üye
arkadaşlar ben hallaedemedim bir türlü capsonoff dosyasının içindeki cprodriver yok ve bu yugulama ne işe yarıyor anlatabilirmisiniz ben bazı uygulamalar yüklemeye çalışıyorum ve desteklenmiyor hatası alıyorum bunun için mi acaba yardımlarınız için şimdiden tşk

ffenomenn

Üye
arkadaslar bende 5320 xm var ne yapmalıyım ??

kimicim35

Üye
beklicen fenomen kardeş çözümü başka şansın yok

aserkan

aserkan

Üye
Krds bnm tel samsung i450 hell... Programınıda calıştırmıyooo

warezamca

Üye
Nokia E65 kullanıyorum x-plore 1.22 yi telefonuma kurdum fakat diğer arkadaşların dediği gibi c içinde sadece sys isimli dosya var sys/bin yok. x-plore versiyon 1.30 u kurdum yine olmadı ve ayrıca hellocarbidede menu 1e tıkladığımızda hiçbişe olmuyo o menü kapanıyor birkaç kişi daha aynı sorunları dile getirmiş bu sorun hakkında bilgisi olan lütfen yardım edebilirmi şimdiden teşekkürler.

vkatili

Üye
süpersiniz hocam ya!!

aserkan

aserkan

Üye
böle olmuo telin tarihini telefonun ayarları yanlış diyene kadar geri alın(dosyayı yuklerken) kesin çö<züm

hackrilla

Üye
Allah razı deli olmaktan Kurtardın Beni Bu arada HelloCardibe de capsON veya OFF un yerine kulanılabilr

--------------- Ekleme ---------------

Theme Magic veya Nokmote yükledim sorunsuz yükledi ama açmadı

--------------- Ekleme ---------------

Herkesten Özür Accelerometer i kurmayı unutdugumdan calıstırmıyordu :D Manyax Paylaşım :D saol ty :D

aRZaCh

Üye
ya kardesim benim c nin icinde sys var ama onun icinde bin dosyasi yok yani C:sys baska bisey yok bi yarrimci olurmusun napmam gerekio ????? acil lazim ???

utangacc

utangacc

Üye
e65 dün en son versiyona yükselttim 4.0633.74.00 olana eskiden hack oluyordu ama şuan hellocarbide yemiyor haliyle sys açılmıor gizli dosyaları göremiyoruz bende mi sorun var acaba yardım edermiisniz

Erman_

Erman_

Üye
Nokia E65 kullanıyorum x-plore 1.22 yi telefonuma kurdum fakat diğer arkadaşların dediği gibi c içinde sadece sys isimli dosya var sys/bin yok. x-plore versiyon 1.30 u kurdum yine olmadı ve ayrıca hellocarbidede menu 1e tıkladığımızda hiçbişe olmuyo o menü kapanıyor birkaç kişi daha aynı sorunları dile getirmiş bu sorun hakkında bilgisi olan lütfen yardım edebilirmi şimdiden teşekkürler.

hellocarbide ye gir menü 1'e bas sonra Hayır değil Evet de.. bak bakalım görünüyor mu arkadaşım! emin ol hayır diyorsun o seçeneğe o yüzden görünmüyordur..

Benim de sorunum farklı.. capsoff programını çalıştırınca reset atıyor cihaz :( Telefonum aynı E65..

Bu arada SYS nin altındaki Bin klasörünü görebilmeniz için yukarda yazılı olanı uygulamanız gerek.. Yazılanları tam uyguladım, ama tek sorun, capsoff ta oldu bende.. format atıp tekrar deneyeceğim.

utangacc

utangacc

Üye
bende hello carbide de menü 1 i seç diyince direkt atıyor evet hayırı açsa :)evete basacam ama yok

Üst Alt