Arkadaşlar,5320 için ne yapmam gerekiyor?
arkadaşım siteye zaten baktıysan benden başka kimse ilgilenmiyo bulursamda hemen eklerim ama şuanda yok sen bulursan sen ekle yararlanalım oky31.0.015 sürümüne sertifikalı programları nasıl yükleriz bunu çözebilicek arkadaşlar aranıyor![]()

öncelikle verilen emek için teşekkürler, ben yaşadığım sorunu anlatayım, herşeyi yaptım ama dosya yöneticisinde c nin üzerine geldiğimde
cache
cities
data
predic
video_config
videos
klasörlerini görüyorum cys/bin felan bunlar nerede
acemiliğime verin, bu arada telefon kitlendi açtım tekrar kaldığım yerden devam edebilirmiyim yüklediğim herşeyi silip tekrar sıfırdanmı yapmalıyım herşeyi,
teşekkürler
bende N96 var bunlar ne işe yarar yükledikten sonra başımıza bela açmıyalım ne işe yarar bu pro

kardeş benim telefonda x-plore programı var.fakat söylediğin dosyayı "CProfDriver_SISX.ldd o klosöre 'sys\bin' kopyalayamıyor.bin dosyasını da görmüyor.belirttiğin "Caps On" ve "Caps Off" dosyalarını kuruyor fakat açmıyor.lütfen yardım edin.......
kanki nasıl yaptın ya bne hellocarbideyi yükleyemiyorum onu nasıl çözdün versiyon 30 son çıkanı yaniN95 8GB v30 da denedim sorunsuz çalışıyor. Arkadaşın eline sağlık.
şimdiden teşekkürler herkeze kolay gele...