Nokia n95 v30 SÜRÜMÜNÜ SERTİFİKALANDIRMA ..aNL..

Sponsorlu Bağlantılar

mrtbrc6378

Üye
Arkadaşlar,5320 için ne yapmam gerekiyor?

zezu_5

zezu_5

Üye
31.0.015 sürümüne sertifikalı programları nasıl yükleriz bunu çözebilicek arkadaşlar aranıyor :)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar,5320 için ne yapmam gerekiyor?

arkadaşım bişey yapamayız henüz ha ck proları çıkmadı bekliycez

31.0.015 sürümüne sertifikalı programları nasıl yükleriz bunu çözebilicek arkadaşlar aranıyor :)
arkadaşım siteye zaten baktıysan benden başka kimse ilgilenmiyo bulursamda hemen eklerim ama şuanda yok sen bulursan sen ekle yararlanalım oky:oke:

--------------- Ekleme ---------------

öncelikle verilen emek için teşekkürler, ben yaşadığım sorunu anlatayım, herşeyi yaptım ama dosya yöneticisinde c nin üzerine geldiğimde
cache
cities
data
predic
video_config
videos

klasörlerini görüyorum c:sys/bin felan bunlar nerede :) acemiliğime verin, bu arada telefon kitlendi açtım tekrar kaldığım yerden devam edebilirmiyim yüklediğim herşeyi silip tekrar sıfırdanmı yapmalıyım herşeyi,

teşekkürler

telefon verisyonun kaç v31 ise sertifka yapılmaz ama yok v30ise
xplorede iken "0" bas ve karşına çıkan gizli dosyaları göster filan flan var 4 taen onları tikle ve rom patcherı çalıştır rom patcherle yapamk daha kolay
bu linkten konuyu oku yap oky
http://www.maxicep.com/symbian-dest...10nav-n96-n95-n76-n73-vs-anl-179942.html:oke:

herttoshe

Üye
abi ben bunları ilk kaz yapıcam usb ile mi yoksa hafıza kartına atıp mı yapayım yardım lütfen

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fark etmez hafıza kartıda olur usbde olur x-ploreyi yüklede gerisi kolay

herttoshe

Üye
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeettt en sonunda yapabildim pylaşım için çok saol

osaylev

Üye
bende N96 var bunlar ne işe yarar yükledikten sonra başımıza bela açmıyalım ne işe yarar bu pro

kiraci1

kiraci1

Üye
eline sağlık kardeş deniyelim bakalım yapabilecekmiyiz emeğine saygı

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende N96 var bunlar ne işe yarar yükledikten sonra başımıza bela açmıyalım ne işe yarar bu pro

bela derken ne demek istedigini anlamış deilim sen telefonuna istedigin pro ve temayı yüklmeyemezsin ama bu işlemleri yaprsan yüklersin biraz araştır sitede yazıları oku anlarsın :deal::pro:

Z0MBI

Üye
Bende caps on caps off çalışmıyor..hellocarbide de sru falan sormuyo menu1 e basınca prog kapanıyo.. sys dosyasının içinide hala açamıyrum..telefonum e65 ve yeni güncelledim..napmalıyım?

emre75

Üye
kardeş benim telefonda x-plore programı var.fakat söylediğin dosyayı "CProfDriver_SISX.ldd o klosöre 'sys\bin' kopyalayamıyor.bin dosyasını da görmüyor.belirttiğin "Caps On" ve "Caps Off" dosyalarını kuruyor fakat açmıyor.lütfen yardım edin.......

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş benim telefonda x-plore programı var.fakat söylediğin dosyayı "CProfDriver_SISX.ldd o klosöre 'sys\bin' kopyalayamıyor.bin dosyasını da görmüyor.belirttiğin "Caps On" ve "Caps Off" dosyalarını kuruyor fakat açmıyor.lütfen yardım edin.......

yanlış caps of on kuruyor olmayasın çünkü caps of ve on modele göre degişiyor dogtru yüklediginden eminmisin.
Birde telefonun güncellemesi kaç eger v31 ise bekliyeceksin

UmitKART

Üye
Samsung Innov8 de olur mu.. deniyordum ama yarı yolda bıraktım Xplre falan diye biey yok bende çünkü :/

bartayd

Üye
N95 8GB v30 da denedim sorunsuz çalışıyor. Arkadaşın eline sağlık.
kanki nasıl yaptın ya bne hellocarbideyi yükleyemiyorum onu nasıl çözdün versiyon 30 son çıkanı yani

ishakbey

ishakbey

Üye
selam ya hocam yanılslıkla datalar adlı klasörü sildim nasıl geri yüklerim lütfen yardım

x-plore programı ile datalar kılasörünü sildim yardım edecek olan yokmu nasıl geri yuklerim lütfen yardım kimse yokmu

Z0MBI

Üye
arkadaşlar bazı telefonların yeni versiyonları kırılamadı o yüzden bizde caps on off hellocalibrade falan çalışmıyor galiba..bekliycez ya da kendimiz tek tek programları pcde sertifikalandırıp yükliycez

akin78

akin78

Üye
selam anıl kardeş ben n78'i güncelledim Hellocarbide yi çalıştırdıktan sonra menü 1 yapınca atıyo programdan ne yapmam lazım olmuyo ya yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

bu arada pcden sertifalandırma nasıl oluyo anlatın bizede :D şimdiden teşekkürler herkeze kolay gele...

624688

624688

Üye
ya arkadaşlar program nerde

hakanaras04

Üye
kardeş benim tel n95 yanılmıyorsam benimki bu olacak ama winrarın içinde 3 dosya var ben bunlardan hangisini önce kuracağım onu bir söylesen çok sevinirim
FP1_CapsOnOff.rar => SymbianOS 9.2 (FP1 Phones)

lovelyx

Üye
fp2 devices için caps on programını koymamssnn

Üst Alt