qopeli
Üye
n95 8gb var bende ceptemsn.com un programını kullanamıyorum yardımcı olucak varsa ekleyebılır msn
[email protected]
ılgınız ıcın tesekkurler
[email protected]
ılgınız ıcın tesekkurler
hellocarbide ye gir menü 1'e bas sonra Hayır değil Evet de.. bak bakalım görünüyor mu arkadaşım! emin ol hayır diyorsun o seçeneğe o yüzden görünmüyordur..
Benim de sorunum farklı.. capsoff programını çalıştırınca reset atıyor cihazTelefonum aynı E65..
Bu arada SYS nin altındaki Bin klasörünü görebilmeniz için yukarda yazılı olanı uygulamanız gerek.. Yazılanları tam uyguladım, ama tek sorun, capsoff ta oldu bende.. format atıp tekrar deneyeceğim.
gelsin şimdi programlar, temalar oyunlar 
Edit:
Ben bi yerde yanlışlık yapıyormuşum.. Os 9.2 için caps off ve onu yüklemişim. Halbuki OS 9.1 için olanı yüklemem gerekiyormuş..
Signed a bye bye dedim.. helal olsun bu paylaşımı yapan arkadaşa![]()
![]()
gelsin şimdi programlar, temalar oyunlar
![]()
5320xm 3.25 versiyonunu hack'leyen var mı? ne yaptıysam olmadı maalesef...

rica ederim güle güle kullanNokia n95 8GB v30 SÜRÜMÜNDE KUSURSUZ ÇALIŞTI
ÇOK TEŞEKÜRLER ARKADAŞIM DAHA ÖNCEKİ YÖNTENLERLE DENEDİM OLMAMIŞTI, BÜYÜKSÜN VALLA
GICIK OLYODUM BU SERTFİKA SORUNUNA SAYENDE AŞTIK BU OLAYI![]()

anlamadım gittinasıl yapcaz kafayı yiyiyorum adam gibi anlatın da yapalım onu ona bunu buna diyon sonrada konu açmış oluyon

bu prolara accolometre miydi neydi ismini tam hatırlamıyorum o pro lazım önce onu yüklemelisin oky sitede var arat bulursunArkadaşım Nokmote,NalertMe Gibi Programları Çalıştıramıyorum Yükleniyor İcon GÖrünüyor Ama Açılmıyor Yardımcı Olursan Sevinirim...

Anlatım ve paylaşım için sağolasın

rica ederim maxicep ailesine daima hizmet ederiz...![]()
kardeşim yeni versiyonu henüz h ackleyecek pro çıkmadı bu yuzden beklemediyiz bende bu yuzden güncelleme yapamadımHellocarbide programını kuruyorum ama, çalışmıyor.
15 versiyonunda çalışıyorda. 17 versiyona geçince çalışmaz oldu.
çaresi nedir usta

ys/bin felan bunlar nerede
acemiliğime verin, bu arada telefon kitlendi açtım tekrar kaldığım yerden devam edebilirmiyim yüklediğim herşeyi silip tekrar sıfırdanmı yapmalıyım herşeyi,kardeşim yeni versiyonu henüz h ackleyecek pro çıkmadı bu yuzden beklemediyiz bende bu yuzden güncelleme yapamadım
şuanda h acleyecek pronun çıkmasını beklemekten başka çaremiz yok![]()