Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N95 Kızak Mekanizması Bozulanlar - Kızak Sorununu Giderme
Sponsorlu Bağlantılar
mc zerem
Üye
güzel olmuş
KptSyrDft
Üye
çok teşekkürler
alpertemmuz
Üye
herkeste n95 olsa
_KadirşinaS_
Üye
Ya ben uyguladım ama çok bir değişiklik olmadı. Herkesde böyle mi, yoksa ben mi yapamadım?
Utku
Üye
saol
wurz86
Üye
anlatım güzelde bantı nereye yapıştırdığını tam göremiyorum ya
Bora
Üye
Benimde buna benzer bir yontemim var samsunglar için ;
Anlatımınızı Beğendim Yalnız Bu Tür Telefonlarda Dikkat Edilecek Nokta İyi Kullanımdır Ayrıca Yandaki Vidaları Söktükten Sonra Telefonunuzu Elinizden Çıkarmak İstediğinizde Açılmış Muamelesi Görür Ve Bu Fiyatada Yansır Çünkü Telefoncuların Görmek İstediği Bir Eksi Taraftır.Bizim Kullandığımız Yöntem Daha Çok Teknik Bazı Araç Ve Gereçler Gerektirir Ama Bu Yöntemde Gayet Dahiyane.
ibrahimkaya83
Üye
teşekur bişey soracam benım durmadan patarya bıtıyor bunu nasıl yapabılırım acaba 3 tane yenı batarya aldım ama olmadı
LasT EraseR
Üye
Bu Tür Durumlarda Orjinal Nokia Bataryası Almanızı Tavsiye Ederim.Orjinal Adı Altında 8-10 tl'ye Satılanlardan Değil.Ayrıca Teknik Bir Sorun Da Olabilir Bazen Sorun Bataryada Değil Telefonda Olabiliyor.Bunun İçinde Bir Teknik Servise Başvurmanızı Öneririm.
gaslans06
Üye
mekanizma niye bozulsunki arkadaşıımda var hiç böle bi sorun olmadı ama arkadaşımın telefonuyedi yani virüs arkadaşlar bence nokia n95 en güzel telefon bnde nokia n85 var n95 ile tek farkı televizyon olması ayrıca yeni üyeyim saygılar
--------------- Ekleme ---------------
yetince var zaten 100de100 doğrudur
tofaş şahin modifiyeli süper
arkadaş gs temaları süper emeğe saygı teşekkürlern:
by GanStA __CeNiX n:
serdarsa
Üye
anlatım resimlerinden bazılar cortlamış
zombiget
Üye
benim n95 valla bisikletin tekeri altında kaldı cizik ve bozulma sürte b işey yok cok dayanıklı...
kacaksevgilim
Üye
N95 tek büyük sorunu bu sanırım
recaizade
Üye
ellerine sağlık kardeşim.
krzmtk
Üye
Arkadaşım güzel bilgi teşekkürler bir sorum olacak bu işlem diğer kızaklı cep telefonlarında da oluyor mu? (6500s,5610 vs.)
memin05_06
Üye
çok güzel anlatmışsın ama en önemli yerlerdeki resimler kayıp..