Nokia N95 Kızak Mekanizması Bozulanlar - Kızak Sorununu Giderme

Sponsorlu Bağlantılar

deejay hakan

deejay hakan

Üye
arkadasım bahsettiğin ses kapağı kaydırırken çıtır çıtır ses geliyo omu acaba

mami24

mami24

Üye
valla cok temiz bir anlatım ama benim n95 im olsa değil civatasını sökmek kapağını bile serviste cıkarttırırdım diye düşünüyorum saygılarla

asdasdas123

Üye
n95 8gb kızağını nasıl tamir edecez deli olacam hiç bir yerde anlatımı yok youtubeda 1 tane video var oda hiç anlaşılır değil....N95 8gbin kızak tamirini resimli anlatabilecek birileri yokmu...kızak mekanizmaları aynı değil mlsf tamir edemiyorum:S

kadir_90

Üye
benim telefonun garantisi devam edyor bu işlemi yapmayı düşünüyorum sizce yapmalımıyım

By-kraL

Üye
s.a abi... benim kızağımda bozuLma yokda biraz ısLandı ıslandıktan sonra sertLeşti..onu nasıL haLLedebiLiriz bi yardım etseniz bana Allah (c.c) rızası için... sordum teLEfoncuLara içi açıLır dediLer yaptırmadım...

mozerto

mozerto

Üye
Arkadaşlar
n95 lerde kızak sorunu garanti kapsamına girmekte ve servis tarafından kızak tamamı ile değiştirilerek onarımı yapılmaktadır..

Lütfen abuk sabuk işlere girmek yerine bırakın işi uzmanları halletsinler...:oke:

babacan_ksk35

Üye
valla tebrık ederim guzel bır calısmak emege saygı yorumsu gecılmeyecek bı calısma:)

ediesel

Üye
Arkadaşlar benimde kızak yalama oldu şimdi bi tamirci arkadaşıma orijinali ile değiştireceğim. Bence hiç uğraşmayın şuan piyasada orijinal kızağı 25 liraya alabilirsiniz. Bana özel mesajdan ulaşırsanız size teknik destek sağlayacak telefon tamircisi arkadaşımın adresini verebilirim. Zira kendisi hakikatende telefon tamirciliği konusunda profesyoneldir. Gözümün önünde paramparça olmuş 8800 carbon arte ( ki kırılması ve parçalanması inanılmaz zor bir telefondur) telefonu tamir etti ve bizzat denedim sıfır diye satsaydı kimse anlayamazdı.

Doğan

Üye
çok güzel bi anlatım tskkürler

volpan

volpan

Üye
arkadaşlar kesinlikle katılmıyorum yapan arkadaş olmadığını görür içindeki film bozuluyo 10 ytl ye satılıyo yan sanayisi telefoncuya verin 5 dk değiştirir yeni gibi olur arkadaşın anlattığı gibi uzunca bi hikaye olur

merttt9

Üye
evettt

Marchegiani

Marchegiani

Üye
ya bnim arkide var n95 kızak mekanızması berbat halde pislenmiş cızılmıs cok kotu olmuss...

ism@il 54

ism@il 54

Üye
:yurubravoo

sberk

Üye
götürün bir servise :) 3 ytlye yapıyorlare kuzum ya kasmayın bu kadar.

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
çok güzel sunum gibi olmuş emeğe saygı

smilee

Üye
Tebrikler çok iyi anlatmışsınız..:oke:

furkano

furkano

Üye
götürün bir servise :) 3 ytlye yapıyorlare kuzum ya kasmayın bu kadar.
nerde yapıyorlar hocam arkadaşlara kasmayın derken sizde sallamayın.. telefoncular sadece vidaları sökmek için 10tl alır.. ayrıca uğraşmaz böyle.. derki yeni kızak mekanizması takmalıyız fiyat:25ytl..

tanıdığım ve sürekli iş yaptığım 15 tane tamirci vardır heralde.. ve genelde durum bu:oke:

wolqahn_xD

Üye
eline sağlık usta

sabry09

sabry09

Üye
mukemmel paylasım kardesim.adam bastan uyarrmıs okumasını bilen için sorun yok.guzel de anlatmıs.adam yardımcı olmaya calısıyo biri de cıkmıs cok kufur edersiniz diyo!!! sanki adam zorla yaptırıyo. o sorun için servise götürsen telin model yuksek oldugu için iyi para istiyorlar.neyse sonucta ii paylasım.

Üst Alt