Nokia N900 Kapanma Sorunu (Yardım Lütfen)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vvalentinoo

vvalentinoo

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N900 Kapanma Sorunu (Yardım Lütfen)
Yaklaşık 10 gün kadar önce yurt dışından Nokia N900 aldım ve kullanmaya başladım. Genel olarak cihazın gidişatından ve sunduklarından mamnunum. Beklentilerimin üstünde olduğunu bile itiraf edebilirim.

Fakat forumlarda ve cihaz hakkında yazılan yazıları okuduğumda hiç kimsenin kapanma gibi bir sorundan bahsettiğine rastlamadım. Bu cihaz sadece bendemi kapanıyor yoksa sahip olan diğer kişilerde de buna benzer şikayetlervarmı bunu bilmek isterim.

Bu sorun hakkında yeterli teknik desteği verebilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Bu arada cihazın son güncellemeleri yüklü olmakla birlikte nokia ürünü olmayan uygulamarı da yüklemekten kaçındığımı belirtmek isterim.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
N900' ü aldığımdan beri istem dışı kapandığını hiç görmedim. Donanımsal demek istemiyorum. Tazılımsal olabilir. Sisteminizi fabrika ayarlarına geri alıp formatlamanızı öneririm. Kurulum işlemleri bittikten sonra N900 için gerekli olan uygulamaları yüklemenizi öneririm. Teknşk servis değilim. Daha fazla yardımcı olamayacağım...

kol@j

kol@j

Üye
en son hangi yüklemeyi yaptıktan sonra bu sorun ortaya çıktıysa o yüklemeyi kaldırırsan sorun hallolabilir...
bazen orjinal yazılımlarda veya güncellemelerde bile bu türlü sorunlar çıkabiliyor..
eğer olmazsa fabrika ayarlarını tavsiye ederim...

fabrika ayarlarını yapmadan önce sim kartını ve hafıza kartı gibi birimleri çıkar ki silinmesin...

kaan dean

kaan dean

Üye
bu konuyu acan arkadasa tesekkurler bir kac gundur benimde aklimdaydi. bendeki sorun ise ustteki kapama tusuna onceden bastigimda secenekler cikardi islem sonlandir telefon vs... simdi ise tek basmamda kapaniyor telefon bu konuyada bir cevap verebilirmiyiz lutfen..

vvalentinoo

vvalentinoo

Üye
    Konu Sahibi
Fabrika ayarlarına döndürdüm ve sorun ortadan kalkmadı. Telefonu ilk aldığım günden beri bu sorun var yani uygulamalarla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Az çok benimde bu konularda bilgim var sadece hard format atmadım ve bu konu yeterince rahatsızlık verici değil eğer günde 4 veya 5 kereye kadar kapanma yaşarsam bu konu hakkkında da hard format atmayı düşünürüm.

Daha çok bu konu hakkında sorunu olan arkadaşlar bilgi almak isterim. Veya bu sorunu çözen arkadaşlardan.

--------------- Ekleme ---------------

Fabrika ayarlarına döndürdüm ve sorun ortadan kalkmadı. Telefonu ilk aldığım günden beri bu sorun var yani uygulamalarla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Az çok benimde bu konularda bilgim var sadece hard format atmadım ve bu konu yeterince rahatsızlık verici değil eğer günde 4 veya 5 kereye kadar kapanma yaşarsam bu konu hakkkında da hard format atmayı düşünürüm. Günde bir defa oluyor.

Daha çok bu konu hakkında sorunu olan arkadaşlardan bilgi almak isterim. Veya bu sorunu çözen arkadaşlardan.

malamin

Üye
evet arkads bendede aynı durum yasamaktayım ben cıhaz yurt dısından aldım aldıgımdan beri cihaz kendini kapatıyor ve acılmıyor ancak bataryeyi cıkarıp tekrar taktıgımda ancak acabiliyorum ben uzman ardaslardan yardım bekliyorum

rey3112

Üye
Bende bu kapanma sorunu tel. yeni aldigimda olmustu.Dusundumki pilde bir problem var ve yeni pil aldim - sorun kalkti.Meger temassizliktanmis- pilin ters tarafindaki iki ince metal tutucuyu biraz actigimda diger pilide kullanmaya basladim.

malamin

Üye
bende baska pil taktım ama kullanılmıs pil bide onun kendi piliyle zarlarından oynadım xarları yakılastırdım ama sorun devam ediyor ha bide kapandıgı zaman sarj almıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...