Nokia N900 Kapanma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vvalentinoo

vvalentinoo

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N900 Kapanma Sorunu
Yaklaşık 10 gün kadar önce yurt dışından Nokia N900 aldım ve kullanmaya başladım. Genel olarak cihazın gidişatından ve sunduklarından mamnunum. Beklentilerimin üstünde olduğunu bile itiraf edebilirim.

Fakat forumlarda ve cihaz hakkında yazılan yazıları okuduğumda hiç kimsenin kapanma gibi bir sorundan bahsettiğine rastlamadım. Bu cihaz sadece bendemi kapanıyor yoksa sahip olan diğer kişilerde de buna benzer şikayetler varmı bunu bilmek isterim.

Bu sorun hakkında yeterli teknik desteği verebilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Bu arada cihazın son güncellemeleri yüklü olmakla birlikte nokia ürünü olmayan uygulamarı da yüklemekten kaçındığımı belirtmek isterim.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

JayJayyy

Üye
hard format atmayı dene.

vvalentinoo

vvalentinoo

Üye
    Konu Sahibi
Cihazın aldığım günden beri bu sorunu vermesi ve bir güncelleştirmeden sonra sorunun geçmemesi beni hard fotmat atmaktan vazgeçirdi. N900 kullanıcılarının hiç biri bu sorunla karşılaşmadı mı ? Yani denenmiş bir taktik olursa daha güvenilebilir olacağını düşünüyorum...

Önerinden dolayı yinede teşekkür ederim JayJayyy.

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
hard format çozer yada yazılım güncelle

Noks

Noks

Üye
fabrika ayarlarına al düzelmezse hard format at

vvalentinoo

vvalentinoo

Üye
    Konu Sahibi
Fabrika ayarlarına aldım ve son güncellemeleri yaptım arkadaşlar bir tek hard format kaldı yapmadığım. Başına böyle bir olay gelen arkadaş varsa onlardan yardım almak isterim. Son çare olarak hard formatı düşünüyorum. Çok aşırı rahatsız edici bir sorun değil şimdilik günde en fazla bir kere yapıyor.

malamin

Üye
ya arkaslar bende aynı bı sorun var cihaz 3 aydır sıfır aldım 3 tane batarye deyiştirdim sorun ortadan kalkmadı hard format attım gene sorun kalkmadı yani ne yaptıysam bir turlu bu soruna bir cozum bulamadım su cihaz kullanamıyorum bu sorundan dolayı benim fakkettigim genellikle tus kilit attıgımda bu kapnanma olayı oluyor yada otomatik tus kilit attıgında da oluyor ama bu surekli deyil bazen ust ustte oluor bazende 20 dfa tus klidi atıyorum kapanmıyor durum bundan ibaret arkdalar ben herkesten yardım bekliyorum bu konuda biligisi olam uzman arkadaslar durum deyerlendirmesini istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt