Nokia N9 İçin Eylül Ayını beklemek gerekiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9 İçin Eylül Ayını beklemek gerekiyor
Nokia'nın Eylül ayın da gerçekleştirecği Nokia World konferansında yeni cihazlar tanıtacağını biliyoruz.Söylentilere göre 2 adet yeni meego cihazıda tanıtılacak.Her ne kadar bu ihtimal düşük olsada yine de beklemek en mantıklısı olacak.Eger çıkarsa öyle bir cihaz onu almak daha mantıklı olur.Eger çıkmaz ise bi daha da zor çıkar zaten o zamanda N9 almak dogru olur.Yani Sadece 1 ay beklicez eğer yeni meegolu bişi çıkarsa çıkacak çıkmaycaksa bi daha da çıkmayacağı için N9 a devam.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
meego güzel. hata yaptı bırakmakla. ne symbian nede wp onun yerini tutmaz bence.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Nokia MeeGo takımını işten çıkarttığı halde nasıl MeeGo'lu telefon üretebilir ki -.- Ayrıca Nokia bu saatten sonra MeeGo'lu telefon üretsede satmaz ki zaten üretmezde.Eğer N9 dışında MeeGo'lu cihaz hayalleriniz varsa Jolla'yı bekleyeceksiniz bu kadar basit.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
wp8i cikartacakken meego lu cihaz cikartip wp8 e olan ilgiyi o yöne cekmek mantiksizca olur

mcnpl4

mcnpl4

Üye
zaten tanitilsa da bir yıl daha beklemen lazım gelmesi için ben olsam beklemezdim.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Nokia MeeGo takımını işten çıkarttığı halde nasıl MeeGo'lu telefon üretebilir ki -.- Ayrıca Nokia bu saatten sonra MeeGo'lu telefon üretsede satmaz ki zaten üretmezde.Eğer N9 dışında MeeGo'lu cihaz hayalleriniz varsa Jolla'yı bekleyeceksiniz bu kadar basit.

N9 a androidi portlayan adam bile bunu söyledi 2 cihaz gelebilir diye......

nasıl oluoyr bende anlamadım belki çıkar

- - - Eklendi - - -

zaten tanitilsa da bir yıl daha beklemen lazım gelmesi için ben olsam beklemezdim.
a
acelesi olna kim ? Ben zatn 1 yol sonra alacam :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
N9 a androidi portlayan adam bile bunu söyledi 2 cihaz gelebilir diye......

nasıl oluoyr bende anlamadım belki çıkar

N9'a Android portladığı için Nokia'da çalışmaya başlamadıysa pek önemli değil ne söylediği.Bak görürsünüz çıkmayacak Nokia'dan MeeGo'lu telefon nah şuraya yazıyorum

- - - Eklendi - - -

Çıkınca 1 yıl sonra gelme olayı ne alaka anlamyamadım.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
2. cihaz gelebilir ama çok düşük ihtimal.Nokia Wp ile yoluna devam ederken MeeGo nun çıkmazı çok zor.Malum Elop.MeeGo takımı yok diye biliyorum çıkarılmadı mı işten nasıl 2. telefon çıkacak ki :hmmm Şu anda önemli olan Jolla ile ne olacağı bekleyin ve görün derim.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
2. cihaz gelebilir ama çok düşük ihtimal.Nokia Wp ile yoluna devam ederken MeeGo nun çıkmazı çok zor.Malum Elop.MeeGo takımı yok diye biliyorum çıkarılmadı mı işten nasıl 2. telefon çıkacak ki :hmmm Şu anda önemli olan Jolla ile ne olacağı bekleyin ve görün derim.

Bende onu diyorum 2 telefon gelebilir ama bu Nokia'dan değil Jolla'dan olur.Telefonu çıkaracak elemanı yok nasıl çıkarmasını bekliyorsunuz -.-

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

N9'a Android portladığı için Nokia'da çalışmaya başlamadıysa pek önemli değil ne söylediği.Bak görürsünüz çıkmayacak Nokia'dan MeeGo'lu telefon nah şuraya yazıyorum

- - - Eklendi - - -

tamam çıkmayınca para vercem sana :D bence de çıkmaz ama bu dedikodular hep var.Çıkmamamsı daha iyi zaten N9 özel tek telefon olur .

- - - Eklendi - - -

aynen jollayı beklemek de lazım

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
MeeGo demişim uyarsanıza Jolla olacak o :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
sen öylede ona :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
konuyu :hmmm

mcnpl4

mcnpl4

Üye
tanıtıldığı gibi türkiyede satışa sunulmuyor biliyorsundur. hala lumia900 yok mesela ya da ben satışta göremedim hiç.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye ye gelmsesine gerek yok ille

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...