MrCommanDTr
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
çok duacı olurum
- - - Eklendi - - -
hehhh işte tam da buydu istediğimpeki bir şey sormak istiyorum aynı şekilde parmak ile kaydırara klavye qwerty oluyor mu ? yani geçişler nasıl sağlanıyor ?
Flash atma konusu arada unutulup gitti NITDroid'di oydu şuydu buydu derken. Fark edip konuyu açtığın için teşekkür ederim.
Şimdi gelelim muammaya. Konu açılmadıysa MeeGo Türkiye'deki dökümanlara bakılabilir veya konu aç tuşuna basılıp bu eksiklikten bahsedilebilir zira sorun yaşayan arkadaşlarımız konu olarak bu sorunlarını dile getiriyorlar. Ben şahsen cihazıma hiç flash atmadığım ve gereğini duymadığım için konuyu açmak da aklıma gelmedi. Öte yandan mert kardeşimizin de işi başından aşkın olabiliyor zaman zaman ama forumda yaptıklarını hepimiz biliyoruz.
Bir daha konu açılmamış muammaya bak diyip insanlardan bilgi saklıyormuşuz gibi bize gönderme yapacak olanlar MeeGo forumundaki forumdaki diğer konulara bakarlarsa sevinirim.
Bence olayı kişiselleştirmeyelim SerdarBen de zaten saydıklarını düşünerek açtım konuyu,aslında MeeGo Türkiye de kini kopyalacaktım bir ara ama uğraşmak istedim daha güzel oldu
Eline sağlık çok da güzel yapmışsın.
İyi de Can n9'um yokken de o konuları da biz açıyorduk. Flash atma konusu olmayınca mı eksik oldu? Onu da sen açtın işte hem de detaylıca anlamışsın mis gibi konu olmuş.Bence senin üstüne alınman gereken birşey değil Serdar sonuçta sen bir moderatör değilsin ya da daha iki üç ay evveline kadar N9 kullanıcısı bile değildin,üstüne alınma.
İyi de Can n9'um yokken de o konuları da biz açıyorduk. Flash atma konusu olmayınca mı eksik oldu? Onu da sen açtın işte hem de detaylıca anlamışsın mis gibi konu olmuş.
Neden boyle savunma geregi duydun bilmiyorum. Bu forumda boyle bir konunun bu zamana kadar olmamasi da hala muammadir. Bolum bir iki aylik bir bolum degil ki. Buyuk bir eksikti ve can kardesimiz tamamlamis. Ayrica burada bulunmayan konu icin de baska bir foruma yonlendirmen baska bir muamma.
evet kardeşim klavyeler arası geçiş var.
iyide bu yaptığında ortamı germek olmadı mı sırf kızıştırmak yada ? başka bir foruma yönlendirmemiş serdar abi ayrıca sadece oradan da yardım alınabileceğini flash konusunda yazmış.
- - - Eklendi - - -
nasıl oluyor geçişler peki
Ellerine Sağlık Can abi bu anlatım önceden olsaydı 3 saat seni uğraştırmazdım flahlamak için =) bu arada yeniden çok saol yardımların için
Ellerine Sağlık Can abi bu anlatım önceden olsaydı 3 saat seni uğraştırmazdım flahlamak için =) bu arada yeniden çok saol yardımların için
Flash işlemi esnasında elektirikler kesildiğini var sayarsak n9'a elvadamı yoksa tekrar Flash işlemi yapılabilirmi.
mezarını mı kazacaz telin o zaman
cihaz malf durumuna düşebilir bu durumdan kurtarılabiliyor ama brick olursa çok çok zor.
[ENGİN];5470079' Alıntı:
mezarını mı kazacaz telin o zaman
niyeki?
abi brick cihazı açacağına çöpe at daha iyi
[ENGİN];5470156' Alıntı:
niyeki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?