^BaRoN^
Üye
-
Konu Sahibi
-
Haklısın,gösterişten bir farkı yok.iyi yüklesin 15 tane oyunu ne hayrını görecek kasmaktan oynayamacaklar bile onlar sadece gözü doyman kesimler maskat çeşitli çeşitli görünsün bir sürü oyun istiyorlar o kadar oyun için ne zaman var nede işlemci. ha aylak aylak duranlar ister tabi 30-40 oyun. benim için 3-5 oyun olsun işime yarasın yeter
iyi yüklesin 15 tane oyunu ne hayrını görecek kasmaktan oynayamacaklar bile onlar sadece gözü doyman kesimler maskat çeşitli çeşitli görünsün bir sürü oyun istiyorlar o kadar oyun için ne zaman var nede işlemci. ha aylak aylak duranlar ister tabi 30-40 oyun. benim için 3-5 oyun olsun işime yarasın yeter
nokia oldu android veya iphone al
,yani şunlar yeterdies12,asphalt(son sürüm),gta III vs 1-2 oyun daha yeter de artar bile..
,
es12 hangisi abi? Pro Evolution Soccer'ın Pro olmayan sürümü mü?
Uygulama derdinde değilsen nokia derim
2. önemli sebepte nokia dışında telefon kullanıp kullanmadığın
uzun süredir nokia kullanıcısıysan üstün özellikli telefonda alsan aklın nokiada kalır
n8 almamın sebebi fotoğraf çekmeyi çok sevmem.bunun dşnda 16gb cezbetmedi değil.4-8gb hafza kartları ancak şarkılarıma yetiyor.ben telden film izlemeyed bayılırım.bu imkanıda sağlıyor n8(ekran konusunda n8 iyi değil buda gerçek.siyah rengi düzgün göstermiyor).ben aldığımda galaxy s ile neredeyse aynı fiyattaydı.ve ilk bakışta galaxy daha cezbedici geldi.sonuçta andrdde uygulama ve oyundan geçilmiyor.hızıda süper ama şuda bir gerçek ben öğrenciyim yeni bir tel yakın zamanda alamam ve ben oyunu pcdede oynuyorum.ve n8 fiziksel olarak daha sağlam geldi bana.bunlar seçmemin birkaç sebebi dahada uzatabilirim.benim gibi durumdaysan n8 derim.daha fazla bilgi istiyosan dahada anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?