Nokia N8 Üzerinde Meego Yazılım Görüntülendi...

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
Aynen var ama n8 in 3,5 n9'un 3,9 oldugunu düsünürsek resimde en azından ikonlarda biraz büyüme olurdu.
Belkide resimdir ama n9'um olsa denerdim screen alıp :D
yok boyutlandırmada herşey aynı oranda küçülüyor zaten resim olduğu kesin video olsa inanabilirdik ama

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yaz zaten fake oldugu kesin de belki launcher falan olabilir.
Yalnız birde meego'da çalısan uygulamanın üzerinde bi tik çıkmıyor mu aktif olduguna dair?
Çünkü 2 tane screen alma uygulaması var ama çalsıtıkları belli olmuyor..

cyber

cyber

Üye
meego yüklenebilse android de yüklenir ss kesin menü nün yukarısıda var inandırıcı olsun diye yüklemişlerdir screen uygulamalarını

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
WebStyle

WebStyle

Üye
Bunu screen yerine video çekimi yapmış olsaydı daha inandırıcı olurdu. %100 sahte bu..

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen video olaydı kesin inandırıcı olurdu

akinorta

Üye
ben olayı çözdüm OoOoOo.... :)))

Resim gündüz çekilmiş gibi duruyor hafif gün ışığı var telefonun etrafında.
Ama saat 11.08 PM

Yani gece yarısına ramak kalmış. Işık altında çekildiği kesin ama biraz da olsa gece hissi verebilirdi. Ama direkt güneş ışığında çekildim ben diyor resim...
Sadece bir yorum ben de inanmıyorum şuan yazdığıma....

Maksat muhabbet :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Günes yok ki telefon üzerinde :D
Ama oda da akkor lamba yok o kesin.Şu dandik tasarruflu lambalardan var sanırım :ehe

pRime.

pRime.

Üye
resim olup galeriden açılıp fotoğraf çekilmiş olma ihtimali %90

Oyle zaten

---------- Eklendi @ 20:10:56 ---------- Yazıldı @ 20:09:14 ----------

Bunun gercek olma ihtimali sifir arkadaslar meego broadcom gpu ve arm11 cpu ile calisamaz, cozunurluk olarak 360x640i da desteklemiyor.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Video olmadan inanmam.

TheMadness

TheMadness

Üye
bootloader kilidi olduğu için symbiana başka bişey port edilemez yazılım olarak

BootLoad tekrar yazılırsa? sonuçta bootloader başlangıçta symbianı açmaya programlanmış bir sistem.

---------- Eklendi @ 21:23:50 ---------- Yazıldı @ 21:22:33 ----------

---------- Eklendi @ 21:25:20 ---------- Yazıldı @ 21:23:50 ----------

arm11 e portlanabilir imkansız değil.

---------- Eklendi @ 21:26:08 ---------- Yazıldı @ 21:25:20 ----------

Boot

MeeGo places no restrictions as to what SW components are used to handle the pre-OS boot phases in a MeeGo compliant device. Thus, vendors are free to choose, for example, the boot loader, as they see fit. Note, however, that use of the MeeGo platform security requires that the pre-OS boot phases form a trusted boot chain that ultimately builds on chipset-level security support.

At the time of this writing, MeeGo does not define anything special with regard to what information the boot loader is expected to pass to the Linux kernel, such as via the kernel command line.

The kernel-level boot phases can be tailored, as necessary, to the specific CPU, chipset, or device in a standard Linux manner.

The post-kernel boot phases (startup scripts) can be tailored by device vendors as necessary for their devices in the limits set by MeeGo compliance requirements (certain SW components need to be present in the system).

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bunu görüntüyü elde etmek zor bişiy olmasa gerek

TheMadness

TheMadness

Üye
MeeGo açık kaynaklı bir sistem ve kısıtlaması olmadığı için imkansız değil.

---------- Eklendi @ 21:29:33 ---------- Yazıldı @ 21:27:50 ----------

MeeGo için ICS NitDroid çıkarmışlar. Bakalım bir MeeGo portlanmışsa androide :)

SilentOne

SilentOne

Üye
yani başka bişi olmaz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
boşverelım telefonlarımızı tepe tepe kullanalım.

• Beğen
Tepkiler: Quaresma53
Quaresma53

Quaresma53

Üye
megoo kadar cacık bi sistem yok zaten tam bir saçmalık sağa sola kayarak giden bi sistemden ne hayr gelrki o yüzden n9 da almadım zaten yakından inceleme fırsatm oldu Allahtan. zor oldğu kadar kullanşsz da.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Madness hocama katılıyorum imkansız diye birşey yoktur.
Meego gelişen açık kaynaklı bir yazılımdır. Linux gibidir. Meego yazılım desteği kesse kullanıcılar kesmez. Kendi kendine sistem iyileştirilebilinir.

Video yabancı ve ana menü yok ama meego olma ihtimali yüksek:
Edit: Meegonun belleden iyi olduğu kesin ;)
[video=youtube_share;LX8Rb4uJo5g]http://youtu.be/LX8Rb4uJo5g?hd=1[/video]
Saygılarımla

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten megoo yada maemo ona laf soyleyen yok n900 n950 n9 bu 3 telefona kafa tutabilecek işletim sistemi yok android ios bile kafa tutamaz

Türe

Türe

Üye
başta çözünürlük desteklenmiyor ki ? bence imkansız ama hayırlısı.

Üst Alt