Nokia N8 Reflesh By MoLeCK

Sponsorlu Bağlantılar

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
bncede böyle bir hata modlamadan felan olamaz çünkü

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
farkındayım çok beklettim ama şartlardan ötürü...bu hafta sonu inş hallediyorum

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
tabiki kullanırız

Buhara15

Üye
hocam valla program falan yükleyemiyorum senin eski cfw yüklü güncelleme ne zaman olur ... iyi bir güncelleme olsun flash atmak sıkıntı oldu artık bekliyoruz Seni

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
yarın geliyor yine bi sıkıntı çkmazsa arkadaşlar...

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme şuan hazır dostlar son düzenlemeleri yapıyorum...fakat bugün paylaşmıcam ...bi hata olmasın diye bu gece kullanıcam yarın paylaşıcam...beklettim ama inş beğeniceksiniz

Buhara15

Üye
güncelleme şuan hazır dostlar son düzenlemeleri yapıyorum...fakat bugün paylaşmıcam ...bi hata olmasın diye bu gece kullanıcam yarın paylaşıcam...beklettim ama inş beğeniceksiniz

hadi hayırlısı inşallah kardeşim... Şu FP2 deki notlar widgetinin şeffafini koymuşsundur inşallah...
Şu resimde ki

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
tabiki bunu ekledim sorun yk...yarın inş gncelleme tamam:)

pieer007

Üye
tabiki bunu ekledim sorun yk...yarın inş gncelleme tamam:)

sımdıden hayırlı olsun kardesım =) bekledıgımız geldı sonunda =) yarını beklıyoruz =) mesaj stılı Iphone tarzımı oldu ?

Buhara15

Üye
sımdıden hayırlı olsun kardesım =) bekledıgımız geldı sonunda =) yarını beklıyoruz =) mesaj stılı Iphone tarzımı oldu ?

kardeş bir önizleme ekleyebilsen bide güncellemenin özellikleri ne onları yazsan güzel olur sana zahmet...

pieer007

Üye
bu arada dostum su sarj ve operator gostergesı olan sımgelerı oncekı cfw de oldugu gıbı yapsan olurmu ? hanı daha şık duruyordu onlar o acıdan bı onerı

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
kardeşlr ıphone mesaj stilini ekledim ama bence kötü duruyor...bi kaç versiyon paylaşıcam yarın herkes istediğini indirebilecek...özellikleri yarın yazarım...

Dereck

Dereck

Üye
....

Enola19

Üye
Beklemeye devam :)

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
21 inci deneme halen mediafire dosyaları upload ederken bağlantı hatası veriyor...bıktım bu mediafireden :)yaw bu arada beyler konu nasıl düzenleniyor:))))şimdi v2 için bi daha konu açmak istemiyorum ama konuyu düzenlemeyi bulamadım:eheupload kazasız belasız bitince linkler elinizde olucak arkadaşlar ...şu konu düzenlemeyide biri söylesin:ehe

Buhara15

Üye
21 inci deneme halen mediafire dosyaları upload ederken bağlantı hatası veriyor...bıktım bu mediafireden :)yaw bu arada beyler konu nasıl düzenleniyor:))))şimdi v2 için bi daha konu açmak istemiyorum ama konuyu düzenlemeyi bulamadım:eheupload kazasız belasız bitince linkler elinizde olucak arkadaşlar ...şu konu düzenlemeyide biri söylesin:ehe

valla hocam Benim bildiğim konunun en altında konu düzenle bölümü var oradan oluyor...
Bide bütün dosyalar tek rar dosyası içinde olsa çok güzel olur tek tek indirmek zor oluyor

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle yaptım ama lanet olası mediafire %90da hata veriyor...tkrar deniyorum sürekli...bütün bu gecikmeler evimde olmadığım için...bu güncellemeden sonra bir güncelleme daha yapıcam eve gidince....ayrıca s 3 xeon sürümü üzerinden bir güncelleme daha yapacağım bilgilernize...

plenken

plenken

Üye
Yeni güncellemeyi heyecanla bekliyorum, öncekini zaten kullanıyorum eline,emeğine sağlık kardeşim.

Üst Alt