webplayer
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadasa bende katılıyorumarkadaşlar ne üretim yeri. saçmalık bu zaten n serisi sadece finlandiyada üretilir. çinde nokia üretilmez. macaristanda almanyada finlandiyada üretilir. türkiyeye bugüne kadar sadece finlandiya ve macarisatan üretimi gelmiştir bütün nokia modelleri içinde. örneğin 5800 sadece macaristanda üretildi. n serisi n90dan beri yalnızca finlandiyadan üretildi. ve şu da bir gerçek bu ülkeye alman nokia hiç girmedi. bu gereksiz tartışmaya katılanlara acıyorum
arkadasa bende katılıyorum
türkiyeye hangi distribütör getirmiş pekin üretimini kvk,genpa,mobiltel,dora... söylermisin özgür arkadaş
arkadaşlar ne üretim yeri. saçmalık bu zaten n serisi sadece finlandiyada üretilir. çinde nokia üretilmez. macaristanda almanyada finlandiyada üretilir. türkiyeye bugüne kadar sadece finlandiya ve macarisatan üretimi gelmiştir bütün nokia modelleri içinde. örneğin 5800 sadece macaristanda üretildi. n serisi n90dan beri yalnızca finlandiyadan üretildi. ve şu da bir gerçek bu ülkeye alman nokia hiç girmedi. bu gereksiz tartışmaya katılanlara acıyorum
Cin Halk Cumhuriyeti Pekin fabrikasinda Nokia N8 uretiliyor. Benim kullandigim Nokia N8 Pekin uretimi olanlardan. Sorunsuz ve harika bir cihaz...
Bu basligin altina yazmayayim demistim ancak hatali bilgi verildiginde duzeltmek lazim...
arkadaşlar ne üretim yeri. saçmalık bu zaten n serisi sadece finlandiyada üretilir. çinde nokia üretilmez. macaristanda almanyada finlandiyada üretilir. türkiyeye bugüne kadar sadece finlandiya ve macarisatan üretimi gelmiştir bütün nokia modelleri içinde. örneğin 5800 sadece macaristanda üretildi. n serisi n90dan beri yalnızca finlandiyadan üretildi. ve şu da bir gerçek bu ülkeye alman nokia hiç girmedi. bu gereksiz tartışmaya katılanlara acıyorum
Sert mesajlar yazma, seviyeyi düşürme. Sanırım senin forumda bulunma amacın birileriyle tartışmak, gerginlik yaratmak. Çünkü ne zaman seni görsem birileriyle tartışıyorsun. Seviyeyi düşürmeyelim lütfen burada insanların yararına ciddi birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Eleştiriye her zaman açığım ancak yapıcı ve doğru eleştiri olacak ayrıca düzgün üslupla yapılacak.
Gelelim yazına. N serisi sadece Finlandiyada üretilmiyor. N8 Finlandiya, Çin ve Brezilya fabrikalarında üretiliyor arkadaşım. Bu ülkeye hiç Almanya üretimli Nokia girmedi demişsin, şuan evde boşta duran garantili 3310 Alman malı, ayrıca Alman malı çok Nokia gördüm. Gerekli bilgi ve tecrübeye sahip olmadan, sırf karşındakine saldırmak amaçlı yazılar yazma. Yazdığın şey neredeyse tamamiyle yanlış. Umarım dediklerimi anlamışsındır.
İyi niyetle cevap yazan herkese teşekkürler, konuya devam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?