Nokia N8 (PR 1.1 & PR 2.0) sevindirici haberler

Sponsorlu Bağlantılar

xparissx

xparissx

Üye
Ekran kartı güncelleme
Ekran kartının DirectX ile daha uyumlu çalışmasını sağlar, ayrıca DirectX versiyonunun da sürekli güncel olması çok önemli.
Ekran kartının yeni geliştirilen yazılımlarla daha uyumlu çalışmasını sağlar.
Bilgisayarının ve ekran kartının yeni geliştirilen oyunlarla daha performanslı çalışmasını sağlar.
Güncel sürücüler ile birlikte ekran kartı performans ayarlarında kullanabileceğin yeni programları da yuklemiş olursun.
OpenGl teknologisi ile daha performanslı çalışmasını sağlar.

sen isletmeci firma olsan bir cihaza haddinden fazla yenilik werirmisin? ben wermem cunku bu yeni cikan cihazin tutunurlugunu ve populeritesini dusurur ve 2 kat masraf demek...Bu bir soguk savas global dusun (hizli yasa genc ol gibi birsey:) )

Konu boyutunu degistirdi susuyorum artik:) farkli ortama surukleniyoruz

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
konu nerden nereye geldi ya :D

Uruloki

Uruloki

Üye
şampiyon senin açtığın konular hep böyle bi açıyoz sayfa 20 lerde ne iş

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
:kop: blmiorm sampiyon bn az acarm ama cok hit olur sampiyonn :ehe

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
beyler bu arada sglam bi abmden ogrendm 2-3 hftya geliormus guncelleme :oke:

[alikan]

[alikan]

Üye
Yani bizi 3 hafta daha SociaL'siz bıraktın desene Şampiyon ^^

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
wala biraz ole oldu be sampiyon :D

ozggurr

ozggurr

Üye
Ekran kartı güncelleme
Ekran kartının DirectX ile daha uyumlu çalışmasını sağlar, ayrıca DirectX versiyonunun da sürekli güncel olması çok önemli.
Bilgisayarının ve ekran kartının yeni geliştirilen oyunlarla daha performanslı çalışmasını sağlar.
Güncel sürücüler ile birlikte ekran kartı performans ayarlarında kullanabileceğin yeni programları da yuklemiş olursun.

sen isletmeci firma olsan bir cihaza haddinden fazla yenilik werirmisin? ben wermem cunku bu yeni cikan cihazin tutunurlugunu ve populeritesini dusurur ve 2 kat masraf demek...Bu bir soguk savas global dusun (hizli yasa genc ol gibi birsey:) )

:evet:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
ozggurr knki burak sen bunlari ya sen dha iyi blion sampionum :islik:D

TheORCUN

TheORCUN

Üye
bugatti örnegi çok kötüydü...birisi donanımsal birisi yazılımsal...Vallahi güzel arkadasım ben sana senin şahsi fikrini çürütecek bri sey söliyimmi...

2,66 mhz lik bir işlemciyi nasıl overclockla
4 mhz cıkartıyrosam bu olaylar aynı tel içinde geçerlidir...

ben bu ornegi detay olarak soylemedim anlamak istemiyenler icin kullandim. yanliz bunun farkindan ziyada donanim yazilim diyorsun istiyorsan sana ondan da bahsederim :) overlock diorsun bunu zaten bilmiyen kalmadi fakat kac kisi tercih ediyor bana soylermisin kac ay duzenli bir sekilde islemci isini koruyarak cihazini mudafa edebliyorsun bunuda aciklarmisin....
dip not: sabah aksam acik tuttugun pc ni overlocktan sonra tut bakalim fanin nasil isyan edicek....CPU grafigini takip et tavsiye ederim
2. dip not: Bende bir n8 kullancisiyim ve cihazdan gayet memnunum ortaligi karistirmak icin yazilan yorumlar degildir, tartisma ortamina acigim fakat duzenli ve seviyeli olursa tabiki bir kusurum oldu isse affiniza siginiyorum...
SELAMETLE.....

sunbeam tuniqtowerla 4 ay 3,66 mhz ile stabil kullandım he nasıl mı kullandım tuniqtower sayesinde...

Peki sunuda belirtiyim sen gibi kac kisi sunbeam tuniqtower(2005 yılında soğutucu ve metal kasa ürünlerini Tuniq markası altında toplayan Sunbeam'in performanslı işlemci soğutucusu Tower) kullaniyor yada kullanabiliyor, yine tekil yorum yapiyorsun bu n8 genel bir telefon icini acipta parca taktiramiyorsun yada sac kurutma makinasi :) guzel cevabini bekliyorum...

ama
sonucta
bunar düşünülerek o t elefon yapılıor
mesela ekran kartlarında durmadan güncelleme çıkıyor..buyur burdan yak

ya benim anlamadığım pc platformunda çoğu program ve oyun 4 çekirdek desteklemezken niye bu kadar uçuyonuz yaw

evet yapilyior fakat nekadar guncellerse guncellesin 256mb lik bir sistem 1 gb lik ekran kartindaki oyunlari kaldiramiyor maalesef sadece arka planda calisan islemi hizlandirarak oyunlari daha seri bir sekilde oynuyorsun buda grafigine yansiyor dogal olarak

Ekran kartı güncelleme

konu nerden nereye geldi ya :D

Şu yazılara bi baktım da... Ya N8'i bir PC ile karşılaştırıyoruz he :D Telefonumuza kusur bulmayı bıraksak :D:D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
aynen ya way be n8imiz pcle karsilasior :D :D:D:D : D

vito andolini

vito andolini

Üye
ne zaman çıkıyor bu bide yüklü uygulamalar yedeklenebiliyor mu?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
dha cikmadi dostm tarihi belrrsiz :)

Uruloki

Uruloki

Üye
esasında orçunun dediği doğru aslında bende ona vurgu yapmak istemiştim orda 4 çekirdekten kasıt olarak ama anlaşılmadı galiba soc-doom profilinde ne çalıyor kanka dinleyemiyorum şu an

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
kanka sarkinin ismini yazdim bak arkadslarda bse yazmis hatta onlarn ustnde bnm yazdgimda ;)

teknopat

teknopat

Üye
Güncellemenin ne zman çıkcağı konusunda bilgisi olan yok mu :off:

Uruloki

Uruloki

Üye
mynokiablog a göre bu cuma yani yarın diyor ama bilemicem

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
güncellemeyi beklemekten sıkıldım artık 15 güne çıkar inş.

Üst Alt