OZAMAN BENDE BIR ALINTI ILE BASLIYIM[alikan];3134870' Alıntı:Dostum bence yanlış anlamada biraz abes bir yorum olmuş. Neden mi çünkü sen bu telefona kalkıp 1000 TL veriyorsun bu birinci sebep. 2. sebep N8 e rakip bir telefon şahsen göremiyorum belki de telefonumu çok seviyorum diyedir ama yani amaya gelirsek N8 gibi bir telefon alınca bir insanın bazı şeyleride istemesi ve beklemeside hakkı oluyor doğal olarak. Ne alaka 1 ay olmadan yeni güncelleme ne zaman gelecek. Elbette ki N8 alan herkes bunun beygir olmadığını biliyodurFakat bu telefondan istenen bazı şeylere telefon eksik cevap veriyorsa gerekli güncellemenin hemen çıkmasını istemekte yerden göğe kadar haklıdır herkes. Çünkü benim elimde ki N8 in yapamadığını veya eksik yaptığını, yüzüne bakmayacağım bana göre çok dandik bir kaç telefon bazı özellikleri daha stabil yapıyorsa bende N8 in bazı ufak tefek sorunlarının (örneğin: tarayıcı sorunu) bir an önce giderilmesini isterim. HEMDE EN ACELE TARAFINDAN. Ve son olarak herkesin yeni güncelleme gelse de bir ay sonra yine güncelleme çıksın ne zaman çıkar diye düşünmesi normal çünkü herkes biliyor ki N8 bu sen hayal et oda yapsın
bizde hayal ederiz ve çıkmasını isteriz güncelleme çıkar bir hafta sonra bir daha isteriz
Teknoloji almış yürüyor sen merak etme bir gün bu telefonların üstünede bineriz ^^
sunu dusun sen herhangi bir marka araba aliyorsun ve dunya para hiza bayiliyorsun yanindan 420 km hizla bugatti veyron geciyor sen gidiyorsun yetkili servise diyorsun ki ben dunya para saydim neden o araba beni gecti duzeltin diyorsun ama sunu unutuyorsun o aracin performansina bagli olarak calisan parcalar zaten maximum duzeyde yapilmis sana daha ustunu sunamazlar kisacasi bukadar unutmadan yine yaziyim sonra birilerinin akli karismasin SAHSI FIKRIM... SELAMETLE...bugatti örnegi çok kötüydü...birisi donanımsal birisi yazılımsal...Vallahi güzel arkadasım ben sana senin şahsi fikrini çürütecek bri sey söliyimmi...
2,66 mhz lik bir işlemciyi nasıl overclockla
4 mhz cıkartıyrosam bu olaylar aynı tel içinde geçerlidir...
overlock diorsun bunu zaten bilmiyen kalmadi fakat kac kisi tercih ediyor bana soylermisin kac ay duzenli bir sekilde islemci isini koruyarak cihazini mudafa edebliyorsun bunuda aciklarmisin....Peki sunuda belirtiyim sen gibi kac kisi sunbeam tuniqtower(2005 yılında soğutucu ve metal kasa ürünlerini Tuniq markası altında toplayan Sunbeam'in performanslı işlemci soğutucusu Tower) kullaniyor yada kullanabiliyor, yine tekil yorum yapiyorsun bu n8 genel bir telefon icini acipta parca taktiramiyorsun yada sac kurutma makinasisunbeam tuniqtowerla 4 ay 3,66 mhz ile stabil kullandım he nasıl mı kullandım tuniqtower sayesinde...
guzel cevabini bekliyorum...evet yapilyior fakat nekadar guncellerse guncellesin 256mb lik bir sistem 1 gb lik ekran kartindaki oyunlari kaldiramiyor maalesef sadece arka planda calisan islemi hizlandirarak oyunlari daha seri bir sekilde oynuyorsun buda grafigine yansiyor dogal olarakama
sonucta
bunar düşünülerek o t elefon yapılıor
mesela ekran kartlarında durmadan güncelleme çıkıyor..buyur burdan yak