Nokia N8 (PR 1.1 & PR 2.0) sevindirici haberler

Sponsorlu Bağlantılar

balkonkusu

balkonkusu

Üye
yine başlıyoruz :D facebook nokia N8 sayfasında gönderi paylaştı şimdi

There have been news about FW updates from around the world, i guess it is based on the Product Codes.
Few more days and then everyone else will have the PR1.1 FW update.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
arada bende bakiorm Facebook Nokia n8 ve turkiye sayfasina :D

erkara_64

anladığım kadarıyla tüm dünyada birkaç güne kadar tüm cihazlara pr1.1 gelecek gibi birşey diyor sankim:)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
haha bakalm bzm Turkiyeye nezman gelcek :D

Kubde

Kubde

Üye
Bir kaç ülkeye sunulmuş bir kaç güne ise tüm dünyaya sunulacakmış diyor face de. ama bu demek değil ki türkiye ye bir kaç güne gelecek şimdide gele bilir yarında:) Hadi hayırlısı.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
aynen ole Kubde :)

xparissx

xparissx

Üye
[alikan];3134870' Alıntı:
Dostum bence yanlış anlamada biraz abes bir yorum olmuş. Neden mi çünkü sen bu telefona kalkıp 1000 TL veriyorsun bu birinci sebep. 2. sebep N8 e rakip bir telefon şahsen göremiyorum belki de telefonumu çok seviyorum diyedir ama yani amaya gelirsek N8 gibi bir telefon alınca bir insanın bazı şeyleride istemesi ve beklemeside hakkı oluyor doğal olarak. Ne alaka 1 ay olmadan yeni güncelleme ne zaman gelecek. Elbette ki N8 alan herkes bunun beygir olmadığını biliyodur :s Fakat bu telefondan istenen bazı şeylere telefon eksik cevap veriyorsa gerekli güncellemenin hemen çıkmasını istemekte yerden göğe kadar haklıdır herkes. Çünkü benim elimde ki N8 in yapamadığını veya eksik yaptığını, yüzüne bakmayacağım bana göre çok dandik bir kaç telefon bazı özellikleri daha stabil yapıyorsa bende N8 in bazı ufak tefek sorunlarının (örneğin: tarayıcı sorunu) bir an önce giderilmesini isterim. HEMDE EN ACELE TARAFINDAN. Ve son olarak herkesin yeni güncelleme gelse de bir ay sonra yine güncelleme çıksın ne zaman çıkar diye düşünmesi normal çünkü herkes biliyor ki N8 bu sen hayal et oda yapsın :) bizde hayal ederiz ve çıkmasını isteriz güncelleme çıkar bir hafta sonra bir daha isteriz :p Teknoloji almış yürüyor sen merak etme bir gün bu telefonların üstünede bineriz ^^
OZAMAN BENDE BIR ALINTI ILE BASLIYIM
Birincisi ozellikle belirttim SAHSI FIKRIM diye
Ikincisi ise sen hayal et oda yapsin: Ben hayal etmesine ederim ama simdi ortada soyle bir sorun var bu sirketin AR-GE (arastirma gelistirme) departmani yokmu, ee var tmm sen fikir sunuyosun ki o adamlar senin bu fikirlerni 5 sene once dusunuyor zaten ona gore senin bilmedgin nice telefonlara bu ozellik kimsenin haberi olmadan veriliyor, sende diyorsun ki aaa benim fikrimi koymuslar kusura bakma ama ben buna inanmiyorum
bir ucunusu ise; guncellemeleri ben ozellikle vurguladim tatmin etmez kardesim sen bu telefona dunyalari saysan adam kendini ve reytinglerini bir sonraki cihaz icin sakliyor sana en fazla normalde olmasi gerekn sitandartlari verir ki bunuda adamlar guncelleme olsun diye en dusuk sisteme gore veriyor sende guncelleme gelince aa telefonum hizlandi diyorsun :) sunu dusun sen herhangi bir marka araba aliyorsun ve dunya para hiza bayiliyorsun yanindan 420 km hizla bugatti veyron geciyor sen gidiyorsun yetkili servise diyorsun ki ben dunya para saydim neden o araba beni gecti duzeltin diyorsun ama sunu unutuyorsun o aracin performansina bagli olarak calisan parcalar zaten maximum duzeyde yapilmis sana daha ustunu sunamazlar kisacasi bukadar unutmadan yine yaziyim sonra birilerinin akli karismasin SAHSI FIKRIM... SELAMETLE...

serhatoktar

serhatoktar

Üye
bugatti örnegi çok kötüydü...birisi donanımsal birisi yazılımsal...Vallahi güzel arkadasım ben sana senin şahsi fikrini çürütecek bri sey söliyimmi...

2,66 mhz lik bir işlemciyi nasıl overclockla
4 mhz cıkartıyrosam bu olaylar aynı tel içinde geçerlidir...

xparissx

xparissx

Üye
bugatti örnegi çok kötüydü...birisi donanımsal birisi yazılımsal...Vallahi güzel arkadasım ben sana senin şahsi fikrini çürütecek bri sey söliyimmi...

2,66 mhz lik bir işlemciyi nasıl overclockla
4 mhz cıkartıyrosam bu olaylar aynı tel içinde geçerlidir...

ben bu ornegi detay olarak soylemedim anlamak istemiyenler icin kullandim. yanliz bunun farkindan ziyada donanim yazilim diyorsun istiyorsan sana ondan da bahsederim :) overlock diorsun bunu zaten bilmiyen kalmadi fakat kac kisi tercih ediyor bana soylermisin kac ay duzenli bir sekilde islemci isini koruyarak cihazini mudafa edebliyorsun bunuda aciklarmisin....
dip not: sabah aksam acik tuttugun pc ni overlocktan sonra tut bakalim fanin nasil isyan edicek....CPU grafigini takip et tavsiye ederim
2. dip not: Bende bir n8 kullancisiyim ve cihazdan gayet memnunum ortaligi karistirmak icin yazilan yorumlar degildir, tartisma ortamina acigim fakat duzenli ve seviyeli olursa tabiki bir kusurum oldu isse affiniza siginiyorum...
SELAMETLE.....

serhatoktar

serhatoktar

Üye
sunbeam tuniqtowerla 4 ay 3,66 mhz ile stabil kullandım he nasıl mı kullandım tuniqtower sayesinde...

xparissx

xparissx

Üye
sunbeam tuniqtowerla 4 ay 3,66 mhz ile stabil kullandım he nasıl mı kullandım tuniqtower sayesinde...
Peki sunuda belirtiyim sen gibi kac kisi sunbeam tuniqtower(2005 yılında soğutucu ve metal kasa ürünlerini Tuniq markası altında toplayan Sunbeam'in performanslı işlemci soğutucusu Tower) kullaniyor yada kullanabiliyor, yine tekil yorum yapiyorsun bu n8 genel bir telefon icini acipta parca taktiramiyorsun yada sac kurutma makinasi :) guzel cevabini bekliyorum...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
sampionlar sakin olun :D

serhatoktar

serhatoktar

Üye
ama
sonucta
bunar düşünülerek o t elefon yapılıor
mesela ekran kartlarında durmadan güncelleme çıkıyor..buyur burdan yak

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
bncde dostum haklisin

Uruloki

Uruloki

Üye
yaw bence nokia güncellemeyi vermicek ya yok o zaman yok bu zaman ve güncelleme bekleyin hemen diyenler var biz zaten 1 ayda istemiyoruz güncellemeyi ve ekliyorum telefonu 4 aydır kullanıyorum eee biliyormusun microsoft yeni sistem yayınlamadan güncellemelere çalışmaya başlıyor ve çoğu firma böyle ama nedense nokia geçiktiriyor ve ekliyorum yine N9 un yeni fotoları çıkmış özellikler filan yavaşcana belirleniyor ekran 3.85inc mesela işlemci soketlerine bakılırsa 1.2 ghz çift çekirdek olarak gözüküyor yani bağlı olduğu çipte bunlar gözüküyor

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
bu arada 4 cekrdekli telefonlar ckiorms beyler 2 cekrdekli dedn de ...:)

Uruloki

Uruloki

Üye
ya benim anlamadığım pc platformunda çoğu program ve oyun 4 çekirdek desteklemezken niye bu kadar uçuyonuz yaw

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
yko dostum ben sdce soledim ben ucmadim :D

xparissx

xparissx

Üye
ama
sonucta
bunar düşünülerek o t elefon yapılıor
mesela ekran kartlarında durmadan güncelleme çıkıyor..buyur burdan yak
evet yapilyior fakat nekadar guncellerse guncellesin 256mb lik bir sistem 1 gb lik ekran kartindaki oyunlari kaldiramiyor maalesef sadece arka planda calisan islemi hizlandirarak oyunlari daha seri bir sekilde oynuyorsun buda grafigine yansiyor dogal olarak

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
evet dedgin dogru xparissx

Üst Alt