ELECTRONİC
Üye
Yeni yazılım işlemini nokia care de yaptırırsak yedek almamız gerekli olur çünki cihaz tamamı ile fabrika çıkışı geliyor olacak elimize yani fotoğraf müzik video uyguluma tema ne varsa hepsi silinecek hafıza kartı yerel hafıza ve depo hafızası bilginize servise vermek en garantisi gerekli yedekleri aldıktan sonra tabiki Yazı fontunu özel mesaj ile paylaşacağım akşam üzeri malum bu gün derbi filan biraz yoğun bi gün iyi forumlar yorum için ayrıca teşekkürler ...[alikan];3963973' Alıntı:ELECTRONİC dostum seni öncelikle canı gönülden kutlamak istiyorum özenle her yoruma cevap vermeye çalışman ve yardımcı olmaya çalışman takdire şayan, ayrıca bir Nokia personeli olarak burada insanların seni kullandıkları telefon ile ilgili sorunlar sorular veya aradıkları cevaplar için en azından muhatap görüyor olmaları da ayrı bir güzellik olmuş. Sektörün içinden ve olayın mutfağında bulunan birisi olarak verdiğin cevaplar da önem arz ediyor emeğin için teşekkür ederim. Son olarak senden bir ricam olacak bıraktığın ss lerde ki yazı font'u nu benimle paylaşırsan çok sevinirim.
DipNot: 059D954 White Silver N8 kullanıyorum ve güncellemeyi telefonumdan arattığımda henüz görebilmiş değilim. Güncellemeyi Nokia Care vasıtasıyla yaptırsam herhangi bir bilgi kaybı olur mu.?
----------Eklendi @ 15:05:06 ---------- Yazıldı @ 14:56:46 ----------
Şu anda vaktim yok ancak gece ayrıntılı bi şekilde anlatacağım bu konuyu affınıza sığınarak tabiki iyi forumlar tekrar ...ELECTRONIC, iLGİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. 25.007 hakkındaki yenilikleri ve düzeltmeleri senden öğrenmek için seni takip ediyorum.
Bir sorum daha olacak: Telden güncelleme veya oviden güncelleme ile flashlama arasında sana göre ne gibi fark var. Birbirine göre avantajları ve dezavantajları neler olabilir?
ben telefonda cidd ibir sorun yoksa flash yapılmasına karşıyım. resetlemeler arttıysa veya ağırlaştıysa flash iyi bir çare ancak basit bir yazılım güncelleme işleminde software update de kullanılabilir