Nokia N8 New Software 25.007 !

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];3963973' Alıntı:
ELECTRONİC dostum seni öncelikle canı gönülden kutlamak istiyorum özenle her yoruma cevap vermeye çalışman ve yardımcı olmaya çalışman takdire şayan, ayrıca bir Nokia personeli olarak burada insanların seni kullandıkları telefon ile ilgili sorunlar sorular veya aradıkları cevaplar için en azından muhatap görüyor olmaları da ayrı bir güzellik olmuş. Sektörün içinden ve olayın mutfağında bulunan birisi olarak verdiğin cevaplar da önem arz ediyor emeğin için teşekkür ederim. Son olarak senden bir ricam olacak bıraktığın ss lerde ki yazı font'u nu benimle paylaşırsan çok sevinirim.
DipNot: 059D954 White Silver N8 kullanıyorum ve güncellemeyi telefonumdan arattığımda henüz görebilmiş değilim. Güncellemeyi Nokia Care vasıtasıyla yaptırsam herhangi bir bilgi kaybı olur mu.?
Yeni yazılım işlemini nokia care de yaptırırsak yedek almamız gerekli olur çünki cihaz tamamı ile fabrika çıkışı geliyor olacak elimize yani fotoğraf müzik video uyguluma tema ne varsa hepsi silinecek hafıza kartı yerel hafıza ve depo hafızası bilginize servise vermek en garantisi gerekli yedekleri aldıktan sonra tabiki Yazı fontunu özel mesaj ile paylaşacağım akşam üzeri malum bu gün derbi filan biraz yoğun bi gün iyi forumlar yorum için ayrıca teşekkürler ...

----------Eklendi @ 15:05:06 ---------- Yazıldı @ 14:56:46 ----------

ELECTRONIC, iLGİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. 25.007 hakkındaki yenilikleri ve düzeltmeleri senden öğrenmek için seni takip ediyorum.
Bir sorum daha olacak: Telden güncelleme veya oviden güncelleme ile flashlama arasında sana göre ne gibi fark var. Birbirine göre avantajları ve dezavantajları neler olabilir?
Şu anda vaktim yok ancak gece ayrıntılı bi şekilde anlatacağım bu konuyu affınıza sığınarak tabiki iyi forumlar tekrar ...

[alikan]

[alikan]

Üye
Dostum beklemedeyim

aşikar53

aşikar53

Üye
ben de 1040 kb lik bir güncelleme yaptım ama benim sürüm 024.001 yazıyor niye böyle senin ki 27 bi yardımcı olabilir misiniz bana teşekkürler

ozelbaris

ozelbaris

Üye
ben de 1040 kb lik bir güncelleme yaptım ama benim sürüm 024.001 yazıyor niye böyle senin ki 27 bi yardımcı olabilir misiniz bana teşekkürler

Yüklediğiniz "Service Pack", başka birşey. 25.007'nin *#0000# / Seçenekler / Güncellemeleri Kontrol et sayfasında çıkması lazım.

aşikar53

aşikar53

Üye
Yüklediğiniz "Service Pack", başka birşey. 25.007'nin *#0000# / Seçenekler / Güncellemeleri Kontrol et sayfasında çıkması lazım.
Bende yazan o hemen hemen hergün kontrol ediyorum ama farklı bir güncelle me yok bazı arkadaşlar da var benim gibi olan TESEKKÜRLER

ozelbaris

ozelbaris

Üye
25.007 bazı N8'ler için çıktı. Benim ürün kodum(59D576) için henüz çıkmadı. Sizin için de çıkmamış olabilir.

aşikar53

aşikar53

Üye
ozelbaris

ozelbaris

Üye
19'unda çıktı.

aşikar53

aşikar53

Üye
neden bize çıkmadı acaba garip bir durum TESEKKÜRLER barış abi

akinorta

Üye
059d576 dark grey hâlâ beklemede..

_ardaa

_ardaa

Üye
059d576 daha çok bekler bize gelene kadar telefonun miyadı dolacak, git gide Nokia'ya uyuz olmaya başlıyorum.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle tekrar merhaba bu mesajda ele alacağım konu cihaz yazılım güncelleme şekilleri flash ovi suite ve cihaz üzerinden güncelleme olayını inceleyeceğiz istek üzerine elimizde N8 var eğer bu cihaza flash atarsak basit tabirle fabrika çıkışı gibi ilk günki yazılım haline döndürmüş oluyoruz teknik servislerin yaptığı işlem diyebiliriz.Ovi suite ve cihaz üzeri güncelleme Şekli ise yazılıma sanki yama yapmak demek sağlıklı bi sonuç almak neredeyse imkansızdır olan yazılımın üzerine sadece kodsal ve eklenti tarzında kurulumlar yapılmakdadır kısa bi özetlemeden sonra en sağlıklı ve stabil sonuç alacağımız işlem tabiki cihazı flashlamak ve yazılımı gerçek anlamda sıfırdan kurmakdır Phonix tarzı teknik porgramlar cihaz içindeki yazılımı kaldırıp ardından yeni yazılımın kurulumunu yaparlar kabaca tabirle 0 Km bi araç almak ayrı 100.000 bakımında küçük parça değişimleri yapılmış araç almak ayrı umarım bu bilgiler yeterli olmuştur iyi forumlar ...

tarama

Üye
ELECTRONIC, ÇOK
TEŞEKKÜR EDERİM. 25.007
hakkındaki yenilikleri, düzeltmeleri ve haberleri senden öğrenmek
için seni takip etmeye devam ediyorum. Piyasada dolasan Belle surumleri hakkinda gorusunu merak ediyorum. Flaslama ile gecmeyi tavsiye edermisin, hangisine? Yoksa resmi surumu bekleyelim mi?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
elbette flash çok daha iyi ancak sonradan telefonu eski haline toparlaması zaman alıyor baya.uygulamaları yükle ayarları yap ekranları düzenle :) ben telefonda cidd ibir sorun yoksa flash yapılmasına karşıyım. resetlemeler arttıysa veya ağırlaştıysa flash iyi bir çare ancak basit bir yazılım güncelleme işleminde software update de kullanılabilir :)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
ELECTRONIC, ÇOK
TEŞEKKÜR EDERİM. 25.007
hakkındaki yenilikleri, düzeltmeleri ve haberleri senden öğrenmek
için seni takip etmeye devam ediyorum. Piyasada dolasan Belle surumleri hakkinda gorusunu merak ediyorum. Flaslama ile gecmeyi tavsiye edermisin, hangisine? Yoksa resmi surumu bekleyelim mi?
Modifikasyonlu Belle sürümleri ne denli sağlıklı bilemiyorum birisi durmadan reset atıyor demiş birisi kamera çalışmıyor demiş Nokia sunmadan Belleyi kullanmak saçma tabi bu benim görüşüm aslında birazda şans işi orginal yazılımdan alamadığı verimi modlu yazılımdan alan arkadaslarda var ama riske girmek saçma bu tarz yazılım oynamalarını Nokia zaten tasrif etmiyor bi sorun çıksa N8 e belleyi sunmadan yüklemişsin garanti dışı cihazın deseler üzülürsün o yüzden fantazi yapmanın manası yok Nokia belleyi oturtunca zaten bizlere sunacak en mantıklısı Anna 25.007 ye yükseltmek ve beklemek ...

----------Eklendi @ 17:34:06 ---------- Yazıldı @ 17:32:11 ----------

elbette flash çok daha iyi ancak sonradan telefonu eski haline toparlaması zaman alıyor baya.uygulamaları yükle ayarları yap ekranları düzenle :) ben telefonda cidd ibir sorun yoksa flash yapılmasına karşıyım. resetlemeler arttıysa veya ağırlaştıysa flash iyi bir çare ancak basit bir yazılım güncelleme işleminde software update de kullanılabilir :)
Tabiki flashladığımız zaman cihazı toplamak zor oluyor her bakımdan bu kesin ancak aşırı derecede sorun çıkartıyorsa flashlamak şart oluyor diğerleride yapıldığında ovi veya cihaz güncellemesi bi hard format yemesi gerekiyor daha stabill olması için o yüzden Kökten çözüm flashla Kurtul bence ...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​hard format nasıl oluyor peki? ve yapmazsak ne olur? zaten sıfırlamışız cihazı hard format neden?

tarama

Üye
Modifikasyonlu Belle sürümleri ne denli sağlıklı bilemiyorum birisi durmadan reset atıyor demiş birisi kamera çalışmıyor demiş Nokia sunmadan Belleyi kullanmak saçma tabi bu benim görüşüm aslında birazda şans işi orginal yazılımdan alamadığı verimi modlu yazılımdan alan arkadaslarda var ama riske girmek saçma bu tarz yazılım oynamalarını Nokia zaten tasrif etmiyor bi sorun çıksa N8 e belleyi sunmadan yüklemişsin garanti dışı cihazın deseler üzülürsün o yüzden fantazi yapmanın manası yok Nokia belleyi oturtunca zaten bizlere sunacak en mantıklısı Anna 25.007 ye yükseltmek ve beklemek ...----------Eklendi @ 17:34:06 ---------- Yazıldı @ 17:32:11 ----------Tabiki flashladığımız zaman cihazı toplamak zor oluyor her bakımdan bu kesin ancak aşırı derecede sorun çıkartıyorsa flashlamak şart oluyor diğerleride yapıldığında ovi veya cihaz güncellemesi bi hard format yemesi gerekiyor daha stabill olması için o yüzden Kökten çözüm flashla Kurtul bence ...
O halde islem sirasi soyle mi olmali?Hard format +24.001 flashlama +hard format+ service pack yama tel guncelleme +hard format +25.007 tel guncelleme +hard format

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
​hard format nasıl oluyor peki? ve yapmazsak ne olur? zaten sıfırlamışız cihazı hard format neden?
Bu denli takip edilmek güzel teşekkür ederim öncelikle Nokia N8 cihazına 3 farklı yöntemle format atılabilir (yıldız)+(kare)7370+(kare) bu en az kayıpla format atma şekli diğeri (yıldız)+(kare)7780+(kare) bu ise tam analamı ile cihazı temizler soft olsada ilk günki haline döndürmek için kullanılır ve yazılımsal hataları giderir son olarakda (menü)+(kamera)+(ses azaltma) ve açma kapama tuşuna aynı anda basarak hard format atılır bu ise donanımsal hatalarda kullandıgımız bi çözüm bu işlem sırasında cihaz kapalı olmalıdır iyi forumlar ...

----------Eklendi @ 18:04:32 ---------- Yazıldı @ 18:03:06 ----------

O halde islem sirasi soyle mi olmali?Hard format +24.001 flashlama +hard format+ service pack yama tel guncelleme +hard format +25.007 tel guncelleme +hard format
İşlem sırası senin için şu dostum 24.001 i flashla cihaz ilk günki gibi olsun ardından 25.007 yi bu bi yama aslında üzerine güncelle sonrasında ise cihazın daha stabil daha sorunsuz çalışması için hard format at ardından sorunsuz bi şekilde kullan ...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
anlaşıldı bunları bir yere not edeyim ben :) belle yükledikten sonra hard format atarım artık bende.

Takipçi Satın Al

Üst Alt