Telefon Tavsiyesi Nokia N8 mi ? iPhone 4 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
+ ları kamera ve hafızada gördüğüm kadarıyla. Ve bunu kabul etmeyen yoktur zaten ki kamerası 12 mp. rame cpu ya bakıldıgında diğer telefonların farkı goruluyor

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teknik olarak sunduğu özelliklerle Nokia N8 daha güzel bir cihaz, ancak yapısal duruşu iPhone 4'ü cazip kılıyor. Ancak ikisinde de yaşanan sorunlardan dolayı, ikisini de tercih etmem...

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Teknik olarak sunduğu özelliklerle Nokia N8 daha güzel bir cihaz, ancak yapısal duruşu iPhone 4'ü cazip kılıyor. Ancak ikisinde de yaşanan sorunlardan dolayı, ikisini de tercih etmem...
Teknik özellikler derken hangi özelliklerden bahsediyorsunuz ?

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
İşletim sistemi mi ? Symbian S^3 için neredeyse uygulama yok. IOS için yüzbinlerce uygulama appstore da.Nasıl işletim sistemi diyorsunuz anlamış değilim ?

USB özelliği ve kamera özelliği gerçekten güzel. Onlara bişey soyleyemem.Ama bu ozellikler iphone u geçebilmek için yeterli olan özellikler değil

selimsen95

Üye
:nono:KONUYU AÇACAĞINA ANA SAYFADAN APPLE A KÜFRETSEYDİN KEŞKE:kop::ehe

serkan719

serkan719

Üye
+işlevsellikse N8

İphone 4 de Güzel.

Kararsız Modeller.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
İşletim sistemi mi ? Symbian S^3 için neredeyse uygulama yok. IOS için yüzbinlerce uygulama appstore da.Nasıl işletim sistemi diyorsunuz anlamış değilim ?

USB özelliği ve kamera özelliği gerçekten güzel. Onlara bişey soyleyemem.Ama bu ozellikler iphone u geçebilmek için yeterli olan özellikler değil
N8 Iphone'u her türlü ezer geçer, zaten kamerası tek başına yeter, oyuncak deil bu bebek gibi her dakka oyun oynanmaz telefonda. S^3'de on numara oyunlar var ilerde de çıkar, takip etmezsen neredeyse uygulama yok dersin tabi. Zaten madem herkesden çok biliyodun niye açtın ki bu konuyu.

emrow

emrow

Üye
iphone güldürme adamı donanımsal durumdan cokük zaten flaş berbet zaten güldürmeyin insanı ben aldım hic bişeye yaramaz sattım n8 aldım memnunum

nonamex

Üye
Bakalım tablolara...

Görünüşe göre N8 :ehe

Anca kagit uzerinde kazanirsiniz, 680 mhz'li 680 mhz Symbian'larin 1 ghz Androidlerden daha iyi oldugunu iddia ettiydiniz bir de.. Halbuki ele alinca kimin iyi oldugu cikiyor ortaya..

_ardaa

_ardaa

Üye
iş n8'i kötülemeye gelince kağıt üzerinde ki her yazı doğru ama n8 için olumlu yazılınca kağıt üzerinde anca kalır diyorsun, bence kağıt üzerinde de gerçekte de n8 gerçekten üstün bir telefon alınınca pişman olunmayacak bir telefon.

Not: nonamex senden ricam yine donuyor resetleniyor masalını anlatma:)

• Beğen
Tepkiler: AgentWalter

nonamex

Üye
iş n8'i kötülemeye gelince kağıt üzerinde ki her yazı doğru ama n8 için olumlu yazılınca kağıt üzerinde anca kalır diyorsun, bence kağıt üzerinde de gerçekte de n8 gerçekten üstün bir telefon alınınca pişman olunmayacak bir telefon.

Not: nonamex senden ricam yine donuyor resetleniyor masalını anlatma:)

N8'i elime alıyorum, Androidimi elime alıyorum hangisinin iyi olduğu ortada..

Donuyor resetleniyor masalımı :ehe:kop: Tamam kağıt üzerinde ki tüm yazılar doğru olsun kaç tane incelemede telefonun donduğu reset attığı belirtilmiş bunları görmezden gelirsiniz ama |-) Ekşisözlük yorumları olumsuz, şikayetvarda donduğu ile ilgili bir sürü şikayet var..

(Not: Bilgisayar alacaksanız lütfen gidip 1 gb ramli pentium 4 3ghz işlemcili bir bilgisayar alın, Windowsu kaldırıyor ne gerek var 8 gb ramli çift çekirdekli bilgisayara.. Windows az donanımlada çalışıyor zaten ? )

mertcb

mertcb

Üye
İphone 4 :oke:

mertcb

mertcb

Üye
İphone 4 :oke:
Arkadaşlar kusura bakmayın iki kere yazdım forumda nasıl silceğimi bilmediğim için :ehe

jayjay16

jayjay16

Üye
biraz bekle iphone 5 al

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
n8 belle :)

pnue

Üye
arkadaslar son noktayı koymak istedım n8 - iphone4 incelemelerine.. N8 diyorum neden derseniz; kamera 12 megapixel olup flash bulunmakdadır ayrıca carl zeiss gibi ünlü zoom optic markası kullanılmıştır bu kamera ile bircok dizi ve film çekildiğini bile duymussunuzdur.. Oyunlarda ise ovi - store'dan gerekli uygulamaların her türlüsü mevcut olup güncel versiyonları surekli eklenmekde ve çok memnun kalıcaksınız.. Ayrıca bilindiği gibi symbian 3 için BELLE ve ANNA gibi işletim sisteminizi güncelleyebileceğiniz ortamlarda sunulmuştur.. Yani bir android tadında aynı rahatlığı telefonunuzda hissedebilirsiniz.. Bedava ovi map mevcut; bulundugunuz yer için sürekli baglantı yada gprs 'e gerek yok ( haritaları indirirseniz ). En onemli konu ise millet olarak herseyın pahalısını seven ona meyillenmeyı seven bir toplumuz; diyceğim o ki paranızı çöpe atmayın N8 alıp daha uygun fiyata daha çok rahatlık sizin elinizde.. Umarım faydalı olabilmişimdir tesekkurler ..

Siborgiyum

Üye
EVET, NOKIA N8 ALINIR!.. DAHASI NOKIA N8 VARKEN BİR BAŞKA CEP TELEFONU ALINMAZ!..

İstanbul, 6 Ocak 2012, Cuma

1- Aşağıdaki linkten Nokia N8'in Gorilla cam ekran testini izleyin..

2- Aşağıdaki linkten Nokia N8 (12 MP, çözünürlük 4000 x 2248) ile iPhone 4'ün (5 MP, çözünürlük 2592 x 1936) kamera performanslarını test edin..

3- Aşağıdaki linkten Nokia N8 16 GB'ın fiyat ve ürün açıklamasını görün > 999.- TL (KDV dahil)..

4- Aşağıdaki linkten iPhone 4 16 GB'ın fiyat ve ürün açıklamasını görün > 1.998,99- TL (KDV dahil)..

SONUÇ: Bir iPhone 4 fiyatına iki Nokia N8 alın. Ekranına fiyatı 4.90 TL - 10.- TL arasında değişen koruyucu film taktırın. Eh,bir de uygun kılıf!.. Yaşam boyu kullanın!..

Üst Alt