Telefon Tavsiyesi Nokia N8 mi ? iPhone 4 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 mi ? iPhone 4 mü ?
Arkadaşlar yurtdışından cihaz alacağım hangisini alayım karar veremedim ?

kemal21

kemal21

Üye
telefonu ne için kullanacaksın

--------------- Ekleme ---------------

yani beklentilerin neler

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
iphone 4 diyorum ben neden çünkü iphone 4 ün ekran çözünürlüğü ve işlemcisi daha fazla iphone oyun konusunda 1 numara. iphone 4 daha ince n8 den

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Müzik dinlerim,kamera lazım olur,oyun oynarım,WiFi kullanırım,interneti sık kullanırım,mesaj yazarım,oyun-program yüklemeyi severim..Ama karizmasınında olmasını isterim.Şimdi bunlara göre hangisi ? Benim içimde iPhone 4 var ama :islik.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
Müzik dinlerim,kamera lazım olur,oyun oynarım,WiFi kullanırım,interneti sık kullanırım,mesaj yazarım,oyun-program yüklemeyi severim..Ama karizmasınında olmasını isterim.Şimdi bunlara göre hangisi ? Benim içimde iPhone 4 var ama :islik.
iphone 4 al sinyal sorununu önemsemiyorsan.

kemal21

kemal21

Üye
senin için doğru söylüyor ben bu söylediklerinin hepsini yapıyorum 3gs bana yetiyor sen iphone 4 al
herhalde türkiyeye yeni üretilenler gelecetir ve onlaradda yeni anten kullanılacak

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
senin için doğru söylüyor ben bu söylediklerinin hepsini yapıyorum 3gs bana yetiyor sen iphone 4 al
herhalde türkiyeye yeni üretilenler gelecetir ve onlaradda yeni anten kullanılacak
Teşekkürler arkadaşlar..Ama yurtdışından getirteceğim.Sinyal sorununu pek önemsemiyorum aslında.Daha doğrusu fazla araştırma yapmadım.Ama Apple açıklamalarını okudum..

laveled

laveled

Üye
bencede iphone 4 anten sorunun çeşitli çözümleri var

kosezade

kosezade

Üye
iphone4 de sinyal düşük n8 de alma sen git iphone 3gs al yada n97

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Düşünmeden İphone 4 de ve sinyalmiş falanmış kalmadı artık İOS 4.2 güncellemesi çıkt daha da iyilşti ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 al yada samsung bada al 1ghz işlemci mis gibi utamasalar adamlar xp kurucaklar telefona :D

Progressivity

Progressivity

Üye
kesinlikle Iphone4 nokia asla Iphone klasında bir model üretemeyecek neden mi çünkü Iphone yılda 1 telefon üretiyor Nokia ayda 1 :D

SilentOne

SilentOne

Üye
ıphone asla zengin olsam ya n8 yada samsung bada başka kaçıs yok

e1ektronick

e1ektronick

Üye
nokia al hacim sen, n8 kral telefon. iphone de neymis. musteri memnuniyeti hic yok haberleri okumuyosunuz herhalde?

gecenlerde okudugum bir gazetede iphone musterilerin dusuncelerini ogrenmek icin kurdugu sitede yazilan memnuniyetsizligin gostergeleri olan yorumlari sildi ve bundan hic bahsetmiyor iste burdada arkadaslar diyorya sinyal cekim kuvvetini onemsemiyosa iphone al diye

ya nasil sinya cekim kuveti az olan bi tel alinir zor durumdasin ve tel cekmiyo ne olacak olecekmisin o zor durumda. bunlari cok iyi dusunmen lazim.

sen en iyisi n8 al icin rahat etsin. her yerde hersekildeki tutusunla en iyi seviyede sinyal cekim kuvveti sunan nokiadir bunu unutma.

hem iphone 3gs midir ne zikkimsa navigasyon yapmiyor haberin olsun (sadece bulundugun yeri gosteriyor, nereye nasil ulasirim diye bir soru sorarsan bunun cozumunu yapamamislar iphone ureticileri)...

pikseline bakma ama islemciside yabana atilmayacak kadar iyi derece nokiada.

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Benim Tavsiyem Symbian İşletim Sisteminden Hiç Bir Zaman Vazgeçme, İphone 4 N8'e Göre Çok Büyük Bir Telefon Çekim Sorunu Desen Çekilmez İşkence, N8'in Renk Tasarımları İnsanın Gözüne Hoş Geliyor Bu Nedenle Çok Kaba Durmuyor

Müzik dinlerim,kamera lazım olur,oyun oynarım,WiFi kullanırım,interneti sık kullanırım,mesaj yazarım,oyun-program yüklemeyi severim..Ama karizmasınında olmasını isterim.Şimdi bunlara göre hangisi ? Benim içimde iPhone 4 var ama

Tüm Özellikleri N8 Sana Fazlası ile Symbian İşletim Sistemi Olduğu İçin Fazlasıyla Vereektir Ama İPhone Bunları N8 Gibi Sağlayamaz.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
n8.

OğuzcanAbi

Üye

slmn.cinar

slmn.cinar

Üye
kesinlikle n8 derim. bende alacam bayagi arastirdim her iki telefonu da. i phonun isletim sistemi farkli ne bilim i tunes falan yuklemen gerekio acilmasi ici, hos zaten yuklu gelio ama haricen yukleyebilecegin progrsmlar n8 kadar olmaz hemen her sey legal cercevesinde yuklersin ya da kirdirman gerekir o zaman da garanti gider ama nokia oyle degil bi suru icerik var nokia icin i phonu amerikada kullanirsin heryerde wifi var turkiyede gitmez o. fiyatida uygun sanirim i phone kadar deil. hem arkadasin dedigi gibi farkli renk secenekleri guzel olmus.

ayetullah25

ayetullah25

Üye
dostum kesinlikle n8 al .pişman olmazsın.mükemmel özellikleri var iphone ounun yanında hal yemiş.

n8 özellikleri günümüz teknolojisini tam tamına uyuyar.

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim . iPhone 4 alacağım eğer olmazsa iPhone 3GS bence bunlar daha iyi.

Üst Alt