Nokia n8 kullananlar bi bakabilirmi .d

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carlos3x

carlos3x

Üye
konuyu açan arkadaş tercihini yapsın diye ben de yardımcı olmak isterim,
iphon4'ü arkadaşım aldı gerçektende görsel olarak ve hassasiyet olarak muhteşem... ama onun telefonun görüntüsünden başka bir şey ile ilgilenmediğini biliyorum:) görüntüden başka bir şey beklemiyorsan i phone4 derim :) paket paket programları var ama sadece onun için yazılmışsa! çift kamera var ama görüntülü konuşma yapma şansın yok(programsız) :) arama kaydından bir numara silmek istediğinde hepsini silmek zorundasın, geliştirmeye açık değil falan filan...

amaaaa, ben telefonla çok uğraşırım, cihazı zorlarım, oyununlardan vazgeçemem, herşeyini kendim şekillendiriyim dersen n8... çalıştıramayacağı uygulama yok gibi, kesinlikle meraklı insanların tercihi... ayrıca diğer arkadaşlarında dediği gibi servis olarak yazılım olarak nokia için kaynak çok daha fazla... hiç düşünme kesinlikle n8...

nonamex

Üye
lg yede baktım ama tamm bna uygun gibi gelmedi çünkü bnm telde sık sık yapacağım bi oyun oynamak bi kamerasını kullanmak ha bide arada nette gezmek bu yüzden n8 daya ii geldi bna ama tavsiyen için teşekkür ederim :good:

LG Optimus Black ve N8 kullanan biri olarak

Oyun ve internet performansı Optimus Black'te daha iyi. N8'den çok daha hızlı telefon. Flash 10.3 desteği var

N8 ise OTG FM transmitter ve kamera olarak önde.

----------Eklendi @ 23:13:57 ---------- Yazıldı @ 23:10:46 ----------

pembe hariç ne alırsan al :ehe:kop:

Yeşil N8 kullanıyorum , kızlar çok beğeniyor rengi :ehe :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt