carlos3x
Üye
konuyu açan arkadaş tercihini yapsın diye ben de yardımcı olmak isterim,
iphon4'ü arkadaşım aldı gerçektende görsel olarak ve hassasiyet olarak muhteşem... ama onun telefonun görüntüsünden başka bir şey ile ilgilenmediğini biliyorum
görüntüden başka bir şey beklemiyorsan i phone4 derim
paket paket programları var ama sadece onun için yazılmışsa! çift kamera var ama görüntülü konuşma yapma şansın yok(programsız)
arama kaydından bir numara silmek istediğinde hepsini silmek zorundasın, geliştirmeye açık değil falan filan...
amaaaa, ben telefonla çok uğraşırım, cihazı zorlarım, oyununlardan vazgeçemem, herşeyini kendim şekillendiriyim dersen n8... çalıştıramayacağı uygulama yok gibi, kesinlikle meraklı insanların tercihi... ayrıca diğer arkadaşlarında dediği gibi servis olarak yazılım olarak nokia için kaynak çok daha fazla... hiç düşünme kesinlikle n8...
iphon4'ü arkadaşım aldı gerçektende görsel olarak ve hassasiyet olarak muhteşem... ama onun telefonun görüntüsünden başka bir şey ile ilgilenmediğini biliyorum
görüntüden başka bir şey beklemiyorsan i phone4 derim
paket paket programları var ama sadece onun için yazılmışsa! çift kamera var ama görüntülü konuşma yapma şansın yok(programsız)
arama kaydından bir numara silmek istediğinde hepsini silmek zorundasın, geliştirmeye açık değil falan filan...amaaaa, ben telefonla çok uğraşırım, cihazı zorlarım, oyununlardan vazgeçemem, herşeyini kendim şekillendiriyim dersen n8... çalıştıramayacağı uygulama yok gibi, kesinlikle meraklı insanların tercihi... ayrıca diğer arkadaşlarında dediği gibi servis olarak yazılım olarak nokia için kaynak çok daha fazla... hiç düşünme kesinlikle n8...