Nokia n8 kullananlar bi bakabilirmi .d

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xmyx

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 kullananlar bi bakabilirmi .d
Arkadaşlar bn uzun süredir kafama yatkın bi telefon arıyorum ve şu anlık en yatkın telefon n8 gibi gözüküyo
n8 hakkında uzun bi araştırma yapmama rağmen bi kaç sorumun cevabını bulamadım
sorularımı sıralayarak sorarsam .d
1-Öğrendiğim kadarıyla n8 de flash lite war yani tamm 10.1 desteklemiomuş bnm merak ettiğim ise internetteki videoların çoğunu açıyomu yani internetten film izleyebilirmiyim
2-n8 in 3.5 inç 640*360 ekranı warmış ama bana biraz çözünürlüğü az gibi geldi ekranı vidyolarda canlı ve net gösteriyomu
3-Şüpesiz bnm telefonda en çok yapacağım iş oyun oynamak olacak bunun için symbian da bni uzun süre idare edecek kadar hd oyun war ama bunların devamı gelirmi
Konuya bakanlara şimdiden teşekkür ediyorum ve başka bi telefon tavşiyesi olacak warsa duymaktan mutluluk duyarım [max 950 tl olabilir ]

-omer-

-omer-

Üye
1) internette coğu sitedeki videolar açıyor,facedeki videoları indiriyor öyle açıyor bastan söyliym,youtubedeki videoları açıyor,bilgsyarda filmi izlemek istedgnde yürüt çubuğana basp tam olarak yüklenmesni beklliysn ya n8de öyle ama tek fark indiryo NOT: indrrken izlyebilrsn ;)

2)kesnlkle canlı gösteriyo,yiğidi ölddür hakkını yeme demisler :oke: hd oldgnu hissediyosun

3)gamelof oyun cıkarmya basladı çoğu firma annayı bekledi ve anna harekete gecnze oyun firmalaraıda oyunlara basladı bence gerisi gelicektr çünkü symbian 2016ya kadar desteklnyi illaki oyun gelicektir :naughty::naughty:

bu arada o fiyatlarda en iyi telefon n8 bence :d: yardmcı olabldysem ne mutlu (h)(h)(h)

atmaca508

atmaca508

Üye
bence iyi düşünmüşün n8 güzel kullanıyorum ben kamera desen o biçim hiç bir telefonda yok videoları izliyorum ama anna çıkınca daha iyi zilenecek bence çözünürlük güzel tafsiye ederim kardeş ben 7 aydır kullanıyorum hiç şikayetim yok

xmyx

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim yeterince yardımcı oldun :good:

-omer-

-omer-

Üye
ne demek her zaman,baska soruların varsa burda sor konu fazlalığı olmasn,aklına şüphe falan varsa onuda sor :D

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Hocam soruların tüm cevabı -omer- arkadaşın dediği gibi ancak oyun uygulama ve hızlı bir arayüz istiyorsam 950-1000 tl civarı lg optimus black'a bakabilirsin. Ancak ille de multimedya dersen tabiki n8 :ehe

• Beğen
Tepkiler: -omer-
-omer-

-omer-

Üye
bi ara lgyi tavsye etsem mi diye düsündüm ama sonra vazgectm sen gene nokia al,nokiada bi problem cıkarsa gerek bbiz gerek türkiyenn her yerndeki servisleri halleder ama lg dersen bi kaçtane kı*ı kırık servisi var o açıdan da düşün :oke:

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Servisi falan bilmem ancak hocam telefon baya rabet gördü hele ki bu satış fiyatıyla tegra 2 platformu oldukça iyi. Artık yakında i7li amdli işlemciler çıkar telefonlara :)

xmyx

Üye
    Konu Sahibi
lg yede baktım ama tamm bna uygun gibi gelmedi çünkü bnm telde sık sık yapacağım bi oyun oynamak bi kamerasını kullanmak ha bide arada nette gezmek bu yüzden n8 daya ii geldi bna ama tavsiyen için teşekkür ederim :good:

-omer-

-omer-

Üye
o telefonlar bozulunca görüselm hocam :D servis servis diye inlemeynde ben gerisine razym :pro:

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Zaten lg Türkiye'de alınmaz bence hatta iphone bile alınmaz samsung nokia :D

-omer-

-omer-

Üye
samsung kız cocukları ve telefondan anlamayan gösters meraklısı erkekler için :D nokia : görünüşü seven telefonu gelstrmek istyen insanlar için :D

borasezer

borasezer

Üye
ben 5 ay n8 kullandım ve satıp iphone 4 kullanıyorum
n8 den film indirebilirsin iphoneden indiremezsin ama
bana kalırsa iphone 4 al derim internet hızı cok güzel ve sorunsuzca internete
bağlanabiliyorsun ama n8 de hata verib duruyor bazen
çözünürlük desen ondan iyi çözünürlü telefon yok piyasada
bakma sen kamerasının 12 mp olduğuna iphone 4 5mp ikisininde
çektiği resimleri ayırtedemezsin
gelelim oyuna oyun konusundada iphone çok üstün veee fiyata gelelim
sahibinden com da açılmamış kutusunda 950 tl ye kadar fırını satıyorlar
ama onlar sim kilitli küçük bi aparatla takıyorsun kartını olay bitiyor ve sorunsuzca
kullanabilirsin yanı hız ve çözünürlük aslında olayı çoktan bitiriyor
tabi bunlar benim terciğim dediğim iki telefonuda kullandım ve şüphesiz iphone4 ferim sana
bana dua edersin sonra :)))

-omer-

-omer-

Üye
evet kardeşim yukarıdaki arkadaş haklı.. Git iphone 4 al ama yanında yedek batarya al 4-5 tane kadar 15-20 dakikada bir değiştirirsin ;) sen ne diyorsun oğlum git kendi konuna ya getirtmeyin beni oraya iphone 4 iphone 4 başka bir şey bilmiyor musunuz?? iphone alacaktım vazgeçtim 15 dakikada bir şarja takamam telefonumu..savunmaya geçip 15 dakika bitmiyor deme arkadaşımda var telefon 1aylık 15-20 dakika da bir şarja sokuyor telefonu (NOT: şarj diyorum siz anlayın bilgisayar işte) ha bide önce klavye kullanmayı öğren sıfırını yerine fırını yazıyorsun! simdi de savunmaya geçersin telefondan giriyorum diye :off::aha::angry::angry:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ben 5 ay n8 kullandım ve satıp iphone 4 kullanıyorum
n8 den film indirebilirsin iphoneden indiremezsin ama
bana kalırsa iphone 4 al derim internet hızı cok güzel ve sorunsuzca internete
bağlanabiliyorsun ama n8 de hata verib duruyor bazen
çözünürlük desen ondan iyi çözünürlü telefon yok piyasada
bakma sen kamerasının 12 mp olduğuna iphone 4 5mp ikisininde
çektiği resimleri ayırtedemezsin
gelelim oyuna oyun konusundada iphone çok üstün veee fiyata gelelim
sahibinden com da açılmamış kutusunda 950 tl ye kadar fırını satıyorlar
ama onlar sim kilitli küçük bi aparatla takıyorsun kartını olay bitiyor ve sorunsuzca
kullanabilirsin yanı hız ve çözünürlük aslında olayı çoktan bitiriyor
tabi bunlar benim terciğim dediğim iki telefonuda kullandım ve şüphesiz iphone4 ferim sana
bana dua edersin sonra :)))
zaa ben çekilen fotoları ayırt ederim nasıl ederim 1900x1080 monitörümde duvar kağıdı yaparım iphone un ki avuç içi kadar kalır ekranda :D ayrıca N8 canlı kaliteli foto çekiyo iphone un küçücük lensiyle karşılaştıramazsın :D

• Beğen
Tepkiler: -omer- ve xmyx
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben tam yılbaşından beri n8 kullanmaktayım,harika bir cihaz helede şu annayı yükledikten sonra telefona dahabir başka bakıyorum.inanki hiç pişman olmazsın.

-omer-

-omer-

Üye
o kadar yorum yaptm snirlermi dile getrdm hiç takan yok muuu :D :aha::aha:

xmyx

Üye
    Konu Sahibi
bnde ayırt edemezsin olayını inceledim arada 7 mp fark war fotolara sdece telde bakarsan tabi ayırt edemessin hem ayrıca video çekim karşılaştırmasında ise n8 resmen ezio bunla ilgili nette çok video war .d

pasaguray

pasaguray

Üye
düşünmeden al kardeş bende kullanıyorum son sürüm hiç bir sıkıntısı yok kamera video resimler herşey 10 numara ama alırsanda blue rengini al tam anlamıyla karizma

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
pembe hariç ne alırsan al :ehe:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt