N8 ve n97 İKİ ARADA Bİ DEREDE KALDIM Bİ BAKARMISINIZ BENİMLE TARTIŞABİLECEK BİRİSİNİ ARIYORUM

Sponsorlu Bağlantılar

deniz-17

deniz-17

Üye
tartışmasız n8

aybarsay

Üye
n97 vardı zırt pırt bozuluyordu tüketici haklarına gittim kazandım ama hala paramı almam için belgeyi bekliyom 6 ay oldu :(

exalted55

exalted55

Üye
N97 telefonum bitanem benim n8 ile kıyas kabul etmez hız ve ekran olarak ama onun klavyesi yeter. Bilindigi üzere hala msn n8 de çalışmıyor ve ekran klavyesi iğrenç ben memnunum ama n8 değilde e7 olsa n97 ye değişirim....

fatih_123

Üye
N8 deki wlan 802.11b/g/n destekliyor yani 802.11n 300mbps hızda veri aktarımı yapıyor. n97de ise 802.11b/g var yani max. 150 mbps hız destekler. ayrıca daha kibar kamerası 3 katı gibi birşey :D tartışmasız n8 derim bende geçen hafta aldım :)

nonamex

Üye
N97 alacağıma gider E7 alırım, hayatımda gördüğüm en şık tasarımlı telefon E7.

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
n97 kullandım ama n8 i görünce malesef satıp onu aldım arada hız farkı kamera kalitesi dokunmatik farkı ekran farkı ağırlık farkı bile var..n8 e göre n97 hantal kalıyor bana göre n97 yi klavyesi için aldım ama kullanamadım alışamadım :-)) ama n97 nin kızağının tasarımı güzel kac defa fırlıyordu elimden klavyeyi acayım diye :-) taş gibi telefon ama multimedya yönü dersen n8 deki ses ve görüntü ile n97 arasında fark epey farklı ..kalem almıştım n97 için n8 de kullanmıyorum dokunmatikler farklı :-)) n8 cok hassas. işletim sistemi simbian olması biraz bu donanımı iyi olan telefonu biraz sönük bırakabiliyor androidlere göre... ama kullnışlığı cok güzel.şarjı androidlere göre daha uzun gider tabi sen multimedya yönünü ne kadar kullanırsan o kadar cok harcar..

serdar84

serdar84

Üye
Anket yapsan kimse n97 de oy vermez ferarriylen sahin almak gibi birsey biri az yakiyo ama hizli git miyo biri hizli gidiyo ama cok yakiyo gibi birsey oldu yani

Üst Alt