Norm_Gkhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben hafıza kartını çıkarıp kullandım ama sonuç yine aynı.sorun devam ediyo.nokiadan ve akıllı olduğunu düşündüğüm akılsız telefonundan soğumak üzereyimhafıza kartından kaynaklanıyor olabilir
bu mesaj sorunuyla ilgili daha önce bi kaç konu açtım.aynı sorun olduğu için daha fazla Konu açmak istemedim.arkadaşlarda sağolsunlar ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştılar.telefonum nokia 603.uygulama olarak sadece stopapp ve mobilecleaner yüklü.orjinal yazılım kullanıyorum hackli değil.daha önce format atmadım.hafıza kartım kingston 4gb.yani Telefon iki uygulama dışında ilk aldığım gün nasılsa hala öyle.bu mesaj sorunuyla ilgili varsa bi çözümün senide dinlemek isterim kardeşim..Kusura bakmayın ama kullanamıyorsanız kırın daha iyi, öyle konular açıyorsunuz ki cevap bulmak imkansız gibi, doktoru telefonla arayıp hastayım çözüm bul demekle aynı sizin bu yaptığınız.
Bende de N8 var sorun yaşamıyorum, siz de sorun yaşıyorsanız iyice anlatın ki çözüm bulunsun, 2 gündür mesaj atmıyormuş bu kadarlık bilgiyle kimse yardım edemez, telefonun da kaç mesaj var toplamda(gelen giden) kaç uygulama yüklü hafıza kartı var mı? varsa class ne markası ne telefon hackli mi orjinal yazılım mı yüklü yoksa cfw mi en son ne zaman format attınız gibi detaylı bilgi verinde konuya bakanlar yardımcı olabilsin, öyle her sorunda da Nokia kötü pis demek yerine daha detaylı bilgiler verirseniz sorununuz çözülür.
[ENGİN];4672987' Alıntı:f secure varmi
Hocam senin bu olay 2 gün önce basladiysa, su son 2-3 gün icinde telefonuna hangi yeni uygulamalari yükledin, onlardan da kaynaklaniyor olabilir...
o uygulama yok
---------- Eklendi @ 23:57:32 ---------- Yazıldı @ 23:56:27 ----------
Yok telefonu aldığım günden beri bu sorun var.önceleri bazen oluyodu şimdi sık sık oluyo
hafıza kartını bi kaç gün takmadan deneyeyim.bi kaç saat takmadım sorun yine aynıydı bu sefer uzun süre takmayayım bide.Telefonu fp1e güncelledim.zaten ondan sonra dahada arttı.mesaj sorununu yaşadığım zamanlarda gelen kutusunda 50 ile 150 mesaj filan oluyo genelde.giden kutusuda aynı şekilde 50 ile 150 mesaj arasıSana birkaç öneri denemediysen dene sonucunu yaz, denediysen de denedim de başka çözüm buluruz.
Hafıza kartını birkaç gün yada 1 gün boyunca takma öyle dene, sonra fp1 güncellemesini yüklemediysen telefonunu fp1'e güncelle.
Bir de kaç mesaj var telefonun da gelen giden toplam olarak
[ENGİN];4673015' Alıntı:
mobile security
Çok fazla mesaj yokmuş, uygulama yöneticisinde kaç uygulama var ve hangileri bunları da yazarsan belki bir çözüme biraz daha yaklaşabiliriz.
[ENGİN];4673164' Alıntı:kendın yüklemiş olduğun uygulamaları bir kaldır bence
Üç uygulama yükledim zaten.freeunrar,mobilecleaner ve stopapp.bunları kaldırıyorum şimdi
[ENGİN];4673262' Alıntı:
birde adm ne onu anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?