^BaRoN^
Üye
Olmaz öyle birşey.Windows konusundaki görüşlerine katılmıyorum.N8 den memnun değilsen 701 den de memnun olmazsın.N8 den memnunsan zaten mesele yok.Ama ben ille de telefon alacağım diyorsan windows işletim sisteminin biraz gelişmesini ve yaygınlaşmasını bekle derim.Ben windowsun geleceğinin parlak olduğunu,android ve iOS'u sollayacağını düşünüyorum.Ama o kadar da beklemem diyorsan androide yönel derim
lumia 900 windows mobile ile cıkar maemo ile cıkcagını düşünmüyorumbenim gibi yap mayıs ta lumia 900 çıkacak.1.4 GHZ maemo en güzel telefon bu olacak zaten ces fuarında 10 tane falan ödülü toplayıp en iyi telefon seçildi. Ayrıca kapatın şu pis çenenizi bırakın androidi övmeyi.LUMİA 900 sizin yeni kaleniz ola nexus u da ces teki yarışmalarda benzetmiş haberiniz olsun
Arkadaşım 4s deki kamera iyi ama N8 in bırak yanından geçmeyi yanına yaklaşamaz buna video da dahil pc ye attığın zaman ortadaki farkı anlarsın.Herkez bilir ıphone daki kameraların vasat olduğunu birde N8 gerisinde kaldı diyorsun lütfen komik olma.4s deki lensin ne kadar performans verdiğini biliyorum kuzenim ıphone hastası 4s kullanıyor ve şuan 4s elimde ayrıca N8 den yazıyorum.Ben sana çektiğim resimleri atayımmı ne dersin video da var istersen aradaki komikmi komik farkı kendi gözlerinle gör.Tamam 4s uçuyor hız konusundan ezdi demin N8 imi ama kameraya sıra gelince hiç affetmedi N8 inan buna.
sölediğin şey çok mantıksız ve bize gösterdiğin site bile dandik. adam belli ki titretmiş ya da nokia düşmanlarından biri. eğer o siteye kaldıysak telefon kameraları konusunda yandık demektir. ve lütfen bi daha da iphone 4s in kamerasının n8 den daha iyi olduğunu söleme!!! çünkü bu koca bi yalan. insanlarıda yanlış yönlendirme!ForeverAlone";4249650][COLOR=Black][B] Önce şuraya bakta yanından nasıl geçiyor öğren. [URL="http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=3252&idPhone2=4212&idPhone3=4119' Alıntı:Photo Compare Tool - GSMArena.com[/URL]
Altınada 701'in kamerasınıda koydum.Bilip bilmeden yorum yapmazsınız birdaha[/B][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?