Nokia n8 im var 701 mi alsam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 im var 701 mi alsam
ya aklım karıştı fazla hız farkı var mı varsa 701 alıyım mı?

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
selam arkadaşım. Ben de N8 kullanıcısıyım. Bana soracak olursan alma. N8 deki HDMI girişi bile yeter. İlla ki değiştireceğim diyorsan biraz daha para biriktirip N9 al. Pişman olmazsın.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Androide bak sevmezsen al 701

bthngngr

Üye
nokiadan dönmeni tavsiye ederim ben nokia dan şaşma prensibiyle dolaşırdım lakin araştırdıkça androidin daha iyi oldunuğunu keşfettim
önerim sony ericsson xperia arc s veya xperia ray alman

• Beğen
Tepkiler: WebStyle

mesut1979

Üye
ya aklım karıştı fazla hız farkı var mı varsa 701 alıyım mı?

slm,arkadas eger uzun vaadeli kullanmak istiyorsan telefonu 701 al derim cünkü ilerleyen zamandaki cikacak güncellemeler carla ve donna bu telefona gelecek, n8 ise büyük ihtimal belle güncellemesi son üyük güncelleme olacak ilerleyen zamanda cikacak olan yüksek kaliteli hd oyunlar cikmaz artik bu telefona örnek olarak tintin oyunu, hele n9 a hic yanasma derim daha ne olacagi belli olmayan bir sistem, yeterli paran varsa androidli bir telefon tavsiye ederim htc sensation veya sonyericsson xperia arc s gibi.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
slm,arkadas eger uzun vaadeli kullanmak istiyorsan telefonu 701 al derim cünkü ilerleyen zamandaki cikacak güncellemeler carla ve donna bu telefona gelecek, n8 ise büyük ihtimal belle güncellemesi son üyük güncelleme olacak ilerleyen zamanda cikacak olan yüksek kaliteli hd oyunlar cikmaz artik bu telefona örnek olarak tintin oyunu, hele n9 a hic yanasma derim daha ne olacagi belli olmayan bir sistem, yeterli paran varsa androidli bir telefon tavsiye ederim htc sensation veya sonyericsson xperia arc s gibi.

+1 :oke: Katılıyorum.

Aege

Aege

Üye
N8 den memnun değilsen 701 den de memnun olmazsın.N8 den memnunsan zaten mesele yok.Ama ben ille de telefon alacağım diyorsan windows işletim sisteminin biraz gelişmesini ve yaygınlaşmasını bekle derim.Ben windowsun geleceğinin parlak olduğunu,android ve iOS'u sollayacağını düşünüyorum.Ama o kadar da beklemem diyorsan androide yönel derim

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
valent

valent

Üye
N8 :oke:

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler o zaman 2013 de android e geçme zamanı

SilentOne

SilentOne

Üye
bn kesin ama kesinlikle 2013 den geçiyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N8 den memnun değilsen 701 den de memnun olmazsın.N8 den memnunsan zaten mesele yok.Ama ben ille de telefon alacağım diyorsan windows işletim sisteminin biraz gelişmesini ve yaygınlaşmasını bekle derim.Ben windowsun geleceğinin parlak olduğunu,android ve iOS'u sollayacağını düşünüyorum.Ama o kadar da beklemem diyorsan androide yönel derim
Katılıyorum,bu bağlamda da lumia900 ü beklemeni tavsiye ederim

SilentOne

SilentOne

Üye
wp pek güzel bir sistem gelemdi bana şayen android yada ios süerekli geleceği parlaktır

oguzaydin

Üye
kamerayı çok kullanmayacaksan 701 cok daha iyi bir seçim

keys1903

keys1903

Üye
uygulama oyun vs senın ıcın onemlı deılse 701 ıyı secım gerıye ne kaldı

atakan25

atakan25

Üye
belle n8e olduğuna göre yani en azından 1 yıl daha kullanıp farklı bir telefona yönelinebilir

man20

man20

Üye
2013 te ne telefonlar çıkacak. Sen nie gidip 1 ghz li 701 alacaksın ki... Çok kötü bi tercih olur. Elindeki n8in kıymetini bil. Senin şuanda yapman gereken şey paranı çok harcama ve biriktir ve 1.5 ghz lik bi telefon al ve de nokia dan al. Nokia 2013 de çıkartır 1.5 ghz li veya daha üstünü. Ben açıkçası 1.5 ghz 1 gb ram 12 mp ve belle işletim sistemli bi telefon bekliyorum. Windows phone işletim sistemini beğenmiyorum :/

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0
xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
    Konu Sahibi
wp hoşuma gitti ama seneye ne olur ALLAH bilir

necoloks

Üye
sat android al arkadasım ben sattım galaxy s aldım cokda memnunum pisman olmazsın hatta bu zamana kadar nie almadım dersin. tabi kalite bakımından n8 çok daha iyi ama işletim sistemi ve özellikler bakımından n8i elden cıkar derim sana.

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
    Konu Sahibi
htc evo 3 d nasıl güzelse bu yıl alcam

valent

valent

Üye
N8 den vazgeçilirmi hiç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt