Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

cabal21

cabal21

Üye
Ve sonunda Amerika Nokus grey (059c8t6) Telefonlar için güncellemeyi yayınladı arkadaşlar. Şuan indiriyorum... Darısı bekleyenlerin başına :)

Kubde

Kubde

Üye
059D956 ne zaman gelecek güncelleme ya

cabal21

cabal21

Üye
hiç yüklememiş arkadaşlara diyorum o kadar hevesle beklemeyin çünkü yatay arama ekranı dışında hiç bir değişiklik yok telefonda. Hız vs aynı değişme yok. hatta bana kamera performansını da düşürdü gibi geldi.

UnHoly34

Üye
Merhaba arkadaşlar

Phoenix le güncelleme yaptım şuan 013.016 en sonlara doğru güncelleme esnasında product code change tarzında bişiler yazdı kod aynı değişme yok işallah sorun olmaz ilerde oviden güncellemek istersem kafama takıldı şimdi:hmmm

barmanbek

barmanbek

Üye
hiç yüklememiş arkadaşlara diyorum o kadar hevesle beklemeyin çünkü yatay arama ekranı dışında hiç bir değişiklik yok telefonda. Hız vs aynı değişme yok. hatta bana kamera performansını da düşürdü gibi geldi.
Teşkkürler kardeş bunu bekliyordum şimdi gidip N8 i satım iphone alıyorum.

drmxmyt

Üye
Hacksiz olarak kurmak istediğimizde hangi dosyaları yüklüyoruz.O 6 dosya mı sadece yoksa 6 dosya + başka bir uda dosyası mı?

gokmena

gokmena

Üye
ben de flashlıyorum şimdi

drmxmyt

Üye
@Sensation

Hackli uda dosyasınıda koydum ve sorunsuz bir şekilde flash attım ancak GT Racing gibi unsigned bir uygulama yüklemeye çalıştığımda sertifika hatası alıyorum?Bunun olmaması gerek değil mi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
@Sensation

Hackli uda dosyasınıda koydum ve sorunsuz bir şekilde flash attım ancak GT Racing gibi unsigned bir uygulama yüklemeye çalıştığımda sertifika hatası alıyorum?Bunun olmaması gerek değil mi?

Olmaması lazım ama o konuya sorsanız iyi olur. Belki bir yerde hata yapmış olabilirsiniz.

drmxmyt

Üye
Olmaması lazım ama o konuya sorsanız iyi olur. Belki bir yerde hata yapmış olabilirsiniz.

Anlatımda şöyle bir şey var.

"RM596_032_000_M012_16G.fpsx missing hatası verecek tamam diyin flashlayın produck codeniz değişmicek"

ve 2-3 mesaj altında şu var
"
bu dosyların dışında navifirmden RM596_032_000_M012_16G.fpsx bunuda indiriyoruz..çünkü phoenixle flashlarken bu dosya eksik diye uyarı veriyor...(nawifirm uzun sürmesinin sebebide bu dosyadır)"

Ben o dosyayı indirmedim ve o şekilde hata verdi tamam deyip flash attım .Acaba onuda indirmek gerek mi o zman toplam 8 dosya mı olucak?

BL@DE02

BL@DE02

Üye
telefonda nasil degisme yok arkadaslar mukemmel derecede hizlanmis wireless sorunu cozulmus angry birds oynarken ilerki asamaarda hep donardi su an zerre donukluk yok internete de giriyo su an valla telefon bana gore dehset oldu amirallii aldi bence

kolera87

Üye
arkadaşlar ben dün teli flashlayıp güncelledim de şu an internete girmiyo sizin dediğiniz gibi yaptım herşeyi her şey 4- 4 lük ama nete girerken bağlanılamadı diyor şebeke çekiyor arama yapıyor pc den internetini kullanıyorum ama telde bağlanırken inte girmiyo başka hat taktım aynı sorun sizde giriyomu? bağlantı kullanılamıyor diyor çıkıyor off off :S

dns ayarlarını kontrol et otomatik dns ver

--------------- Ekleme ---------------

"RM596_032_000_M012_16G.fpsx missing hatası verecek tamam diyin flashlayın produck codeniz değişmicek"

"
bu dosyların dışında navifirmden RM596_032_000_M012_16G.fpsx bunuda indiriyoruz..çünkü phoenixle flashlarken bu dosya eksik diye uyarı veriyor...(nawifirm uzun sürmesinin sebebide bu dosyadır)"

Ben o dosyayı indirmedim ve o şekilde hata verdi tamam deyip flash attım .Acaba onuda indirmek gerek mi o zman toplam 8 dosya mı olucak?

anlatımı düzenlemiştim ama gözdem kaçmış ERKARA ya ait anlatımdı o dosyanın boyutu 1.8 gb gibi bişeydi yabancı forumlarda gerek olmadığı yazıyo infirmen gereken 6 dosya + hacklemek istersen 1uda dosyasınıda indiriyosun yani tekrar indirip kurmana gerek yok doğru yapmışsın

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar ben beklemekten sıkıldım nokıanın ana sayfasında güncelleme yok yazıyor ama ben marmariste ki nokı care tim de teknik servis arkadaşa verdim iki dakkada yükledi verdi pr1.1 i ve hakketen çok da ii

maktama

maktama

Üye
anlatımı düzenlemiştim ama gözdem kaçmış ERKARA ya ait anlatımdı o dosyanın boyutu 1.8 gb gibi bişeydi yabancı forumlarda gerek olmadığı yazıyo infirmen gereken 6 dosya + hacklemek istersen 1uda dosyasınıda indiriyosun yani tekrar indirip kurmana gerek yok doğru yapmışsın
Anlatımdaki ".indirme işleme çok uzun sürüyor buna bende anlam vermiş değilim hala..." kısmını da sil istersen:) malum uzun sürmesinin nedeni o 1.8 gblik dosya ve onu da anlatımdan gereği olmadığı için çıkarmışsın.:oke:

okin

okin

Üye

"

.........yok 7 tane dosya olacak onu ındırmene gerek yok

arkadaşlar ben beklemekten sıkıldım nokıanın ana sayfasında güncelleme yok yazıyor ama ben marmariste ki nokı care tim de teknik servis arkadaşa verdim iki dakkada yükledi verdi pr1.1 i ve hakketen çok da ii

marmarıste nerde nokıa care tım........bende fethıyede oturuyorum....sen marmarıstemı mugladamısın

aycanone

Üye
Hacklı Dosyayla bırlıke flash ladım telı versıyon yukseldı. Produc cod aynı degısmedı... Gelen yenılıklere gelınce telefonda gözle görülen bır hızlanma var. Yok dıyenler neye göre dedıler anlamadım... dokunmatık hassasıyetınde sankı bır ıyılesme var. ve dıkey yatay konum gecıslerı gayet hızlanmıs. kamera performansında bır degısıklık goremedım. Kalıtesı dusmus dıyen arkadaslar muhtemelen kamera kalıte mod unu yukleyıp flasladıktan sonra yuklemeyı unutanlardır dıye tahmın edıyorum... Şimdilik bunlar yenı bısıler gorursem yazarım... Ama çok fazla bısey beklemeyın bu guncelleme sadece performansla ılgılı sanırım.

akibet2

Üye
Hacklı Dosyayla bırlıke flash ladım telı versıyon yukseldı. Produc cod aynı degısmedı... Gelen yenılıklere gelınce telefonda gözle görülen bır hızlanma var. Yok dıyenler neye göre dedıler anlamadım... dokunmatık hassasıyetınde sankı bır ıyılesme var. ve dıkey yatay konum gecıslerı gayet hızlanmıs. kamera performansında bır degısıklık goremedım. Kalıtesı dusmus dıyen arkadaslar muhtemelen kamera kalıte mod unu yukleyıp flasladıktan sonra yuklemeyı unutanlardır dıye tahmın edıyorum... Şimdilik bunlar yenı bısıler gorursem yazarım... Ama çok fazla bısey beklemeyın bu guncelleme sadece performansla ılgılı sanırım.

Web Browserini falan deneme şansın oldu mu ? yani biraz önemli olan o :aha:

blackbird48

blackbird48

Üye
.........yok 7 tane dosya olacak onu ındırmene gerek yok

marmarıste nerde nokıa care tım........bende fethıyede oturuyorum....sen marmarıstemı mugladamısın
marmaristeyim çağlar elektronik nokıa care tiim shopta yaptrdım ve hakketen mükemmel oldu her anlamda hızlı cihaz

aycanone

Üye

Üst Alt