Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

kolera87

Üye
tmm okin şimdi bende denicem sanırım seninle kodlarımız aynı bendeki kod 059D954 buna uygun hangi kodu indirmem gerek birde hangi programla indirip phoneixle yapıcaz :S böle kısa bi anlatım yaparsan çok sevinicem yani product kod değişme olasılığı var mı ?

herhangi bir turkey kodu indir ben 0599843 bunu indirdim phonexle kur ürün kodun değişmez dosyaların silinmez

akibet2

Üye
phoneix'i indiriyorum :F bakalım bişi dicem güncelleme öncesi neler önerirsiniz rehber programlar v.s v.s gidior mu ?

okin

okin

Üye
tmm okin şimdi bende denicem sanırım seninle kodlarımız aynı bendeki kod 059d954 buna uygun hangi kodu indirmem gerek birde hangi programla indirip phoneixle yapıcaz :s böle kısa bi anlatım yaparsan çok sevinicem yani product kod değişme olasılığı var mı ?

malsef product code degısmıyor...ama fırmware yenılenıp 13.016 oluyor guncellenıyor...benım kod 059d576 dı....ona uygun dg 0599764 u ındırdım ...6 adet dosya ve hacklı uda dosyası toplam 7 tane olcak unutma bu onemlı

--------------- Ekleme ---------------

phoneix'i indiriyorum :f bakalım bişi dicem güncelleme öncesi neler önerirsiniz rehber programlar v.s v.s gidior mu ?

bak sımdı once bılgısayarında ovı suıt varsa mutlaka telını yedekle...sonra phoenıx ve hacklı uda dosyası...navıfırm kurulu degılse telınde kur...cunku guncelleme dosyalarını oradan ındıreceksın....tel ne renkse aynı renkten farklı bı product cod bul ındır

Rehber vs gıdıyo o yuzden ovı den mutlaka yedek al

akibet2

Üye
bişi dicem navifirm'i telemi kurucaz ? ? ? ben pc'e kurdum ovi suit v.s var ?

şimdi phoneix'i indiriyorum navifirm'ide indirdim dosyaları falan indnriyorum daha sonra napıcam ?_

Şey dicem o product kodu 059D954 olan arkadaş .

euro2_gr_turkey 0599843 bunlardan hangisini indirdin ? bide turkiyedekiler hep euro2 die mi geçior ?

ve şey burda 6 tane klasör var :S :box

kolera87

Üye
bişi dicem navifirm'i telemi kurucaz ? ? ? ben pc'e kurdum ovi suit v.s var ?

şimdi phoneix'i indiriyorum navifirm'ide indirdim dosyaları falan indnriyorum daha sonra napıcam ?_

Şey dicem o product kodu 059D954 olan arkadaş .

euro2_gr_turkey 0599843 bunlardan hangisini indirdin ? bide turkiyedekiler hep euro2 die mi geçior ?

ve şey burda 6 tane klasör var :S :box

doğru dosyaları indiriyosun

bak burayı da incele hackli uda dosyası var indirmek istersen telefonun özgür olur istediğin proyu rahatlıkla yüklersin
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...uda-installserver-exe-denenmistir-457572.html

bide burayı phoenix resimli anlatımı var
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html

kurulum 10 dakikanı almaz

okin

okin

Üye
bişi dicem navifirm'i telemi kurucaz ? ? ? Ben pc'e kurdum ovi suit v.s var ?

--------------- ekleme ---------------

şey dicem o product kodu 059d954 olan arkadaş .

Euro2_gr_turkey 0599843 bunlardan hangisini indirdin ? Bide turkiyedekiler hep euro2 die mi geçior ?

--------------- ekleme ---------------

ve şey burda 6 tane klasör var :s :box
senın tel ne renk...6 dosya navıden ındır...ve hacklı uda dosyasıyla 7 tane

Koleranın verdıgı lınke gır resımlkı anlatım var zaten

akibet2

Üye
tmm kolere forum'a baktım renklerimiz aynı :f son 10 dkka falan phoneix insin bakalım denicem

aquenter

Üye
Nokia servisleride aynı işi yapiyor neden kendiniz uğraşıp riske atıyorsunuz ki teli. Verin adamlara güncellemeleri yapsınlar. İlle beklemenize gerek yok. Garanti dışı kalmasın alet. ileride donanımsal bir sorn olur alın başınıza belayı.

akibet2

Üye
yani orası öylede garanti dışı kalmıyormuş ben hacksiz versiyonunu yüklücem . yani nasıl güncellendiği belli oluyor mu ki :D yada ne bilim bu şekilde bir güncelleme yasak mı

aycanone

Üye
flasdan sonra ovi mağaza kurulurken hata verıyo sonunda yuklenmedı dıye boyle bır sorun yasayan varmı... ?

suat1111

suat1111

Üye
TheORCUN kardeş bu filaşla versiyon yeni yükleye biliyormusun

karasahinemre

Üye
tel açık mı olacak kapalı mı?

karasahinemre

Üye
ben indiriyorum dosyaları kendi seçtikleri dimi navi den 6 dosya?

denız_23

Üye
arkadaslar hıc kafanızı yormayın en yakın nokia shop a gıdın ve ücretsiz.20 dakka da yazılımınızı güncelleyin benım n8 sacmalamaya baslamıstı kaspersky 19 vurus buldu:) sıldı.kulaklık taktıgımda ses etıketı eklansınmı dıye soruyordu hard format attım ovi magaza gıttı.cep ten ınternete gırdım yuklemedı.forumda bır arkadasımızın basınada aynı sey gelmıs ve nokia shop ta ısını halletmısler bende oyle yaptım.sımdı cok sukur gayet ıyı ve hızlı versıyon:013.016

Nokia n8 kulaklık taktıgınızda radyo veya müzik çalar dinlerken sızde ses etıketı ekle dıye bır sorununuz varmı bu sorunu nasıl cozerım.yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkürler.radyo ve müzik dinlerken sürekli bu sorun cıkıyor.sızde boyle bır sorun varmı lütfen yardım..

BL@DE02

BL@DE02

Üye
arkadaşlar ben dün teli flashlayıp güncelledim de şu an internete girmiyo sizin dediğiniz gibi yaptım herşeyi her şey 4- 4 lük ama nete girerken bağlanılamadı diyor şebeke çekiyor arama yapıyor pc den internetini kullanıyorum ama telde bağlanırken inte girmiyo başka hat taktım aynı sorun sizde giriyomu? bağlantı kullanılamıyor diyor çıkıyor off off :S

Üst Alt