Ben simdiye kadar cok dengesiz yazi gördüm forumda, ama bu kadarinada pes dogrusu. Bunu yazan kisinin mentalitesi "istemem yan cebime koy" veya "kedi ulasamdigina pis dermis". Bir kac defa telefonu kullanmadan yorum yapma demis, dogru aslinda ama soruyorum, sen N8 kullandinmi hic. O uyarilarina önce kendin uysan hicte fena olmaz. Cikmissin kendi telefonunda olmayan hangi özellik varsam ona gerek yok diyorsun, "fotoraf ceksem kamera alirim" gibi. Ya ben de sana sunu söyleyim ozaman. Ellindeki telefon sirf internet icin degil, öyle olsa ben de bir netbook alirim. Kalmiski tarayiciyi güncelleye bilirsin, sen on siradan 5MP kamerayi 12MP yapamazsin. Dgru burda cogu arkadas güncelleme bekleye bilir, ama bu telefonun kötü oldugundan degil, daha iyi olmasini istediklerinden. Birde su Symbian meselesi, Göz arda edilen bir nokta var. Symbian tek Nokia tarafindan pazarlaniyor, Android ama basta htc, samsung gibi daha fazla sirket tarafindan kullaniliyor. Bence bu hicte fena degil. Senin yaptigin kiskancliktan baska birsey degil.htc cihazlari tarayicisi olmazsa vasati bile gecemeyen bir cihaz. Iphone gelince. Iphonda olupda baska bir telefonda olmayan bir tane özellik göster bana. (apps lerden bahsetmiyorum, onun icin telefon alinmaz). Iphona 1kb lik bir dosya atmak istesen itunes yüklemek zorundasin, sirf bu sacmalik icin o telefon alinmaz.Yani sen htc ile mutlu olmaya calis, emin ol cogu N8 kullanicisi kadar mutlu olamazsin.