Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

okin

okin

Üye
ya arkadaslar o code lar 2 gundur orda....enteresan olansa adamlar NEPAL de ÇİN de UKRAYNAda FİLİPİNLER de MOLDAVYA da catır catır guncelleme yaparken...nokıa TURKIYE gıbı buyuk bı pazarda halas ınsanları beklemekten verem olmaya ve nokıa dan sogutmaya calısıyolar sankı....2 sene oncede polıtıka aynıydı ama o zaman pazar payları %52 ıdı.ama su anda %30 lara dustu....cunku I PHONE ve GOOGLE yanı ANDROID cok hızlı calısıyor..uygulamaları ve guncellemelerı yle adamlar cok hızlılar....yakında ANDROID GINGERBREAD 3.00 guncellenecek ANDROID DE bız hala n8 PR 1.1 YUKLICEZ DIYE sacmasapan beklıyoruz...kısaca nokıa bızıo adam yerıne koymuyo..

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
ya arkadaslar o code lar 2 gundur orda....enteresan olansa adamlar NEPAL de ÇİN de UKRAYNAda FİLİPİNLER de MOLDAVYA da catır catır guncelleme yaparken...nokıa TURKIYE gıbı buyuk bı pazarda halas ınsanları beklemekten verem olmaya ve nokıa dan sogutmaya calısıyolar sankı....2 sene oncede polıtıka aynıydı ama o zaman pazar payları %52 ıdı.ama su anda %30 lara dustu....cunku I PHONE ve GOOGLE yanı ANDROID cok hızlı calısıyor..uygulamaları ve guncellemelerı yle adamlar cok hızlılar....yakında ANDROID GINGERBREAD 3.00 guncellenecek ANDROID DE bız hala n8 PR 1.1 YUKLICEZ DIYE sacmasapan beklıyoruz...kısaca nokıa bızıo adam yerıne koymuyo..

aynen öyle kardeşim kod fialn çıkmıyor bende de?

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
arkadaşlar şuan itibariyle PR1.1 i yüklemiş bulunmaktayım.sanki telefonun hızında bir değişme sezdim daha yenilikleri göreceğim artık.yüklemede sorun yaşayan arkadaşlar usb bağlantısı ile pcden yüklesinler ben öyle yaptım 1saatte yükledi.

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
telefonun kodu veya rengi nedir :)

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
dark grey kodu derken ?

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
kodu 0599762 bu mudur sorduğunuz

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca bağlantı kablosuyla pcye bağladım ovi suiteden güncelleştirmeleri kontrol ettim bu varmış 177 MB yükledim bende şükür başarıyla da yüklendi

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
evet o :) bizimki de dark grey ama kodu 059D576 :D

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
yurt dışından getirdim zaten telefonu ondan mı bilmiyorum artık.şuanda hızı az da olsa düzeldi gibi bakalım başka neler geldi yenilik olarak göreceğiz:d:

hastali

Üye
benimde 059D576 yaaa çıktımı bizim güncellemeee bnde yok yaa

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
ilk gözlemlerinden birisini de paylaşayım arkadaşlar giriş ekranları silinebiliyor artık ve yeniden kurulabiliyor baya iyiye benziyor :heyo:

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
darısı güncellemeyi merakla bekleyen arkadaşlara....:aha:

hastali

Üye
harbiden biz evey evladız resmen hatta o bile diiliz bu ne ya walla delirdim küfüredicem yani öle böle bıkkınlık geldi içime şeytan dio git iphone al ama btn paramıda buna werdm :D aslında çok sewiorum çok ii telefon ama ymnediorum bu servisi bni öldürdü bitirdi yani işkence eziyet bu yani

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
giriş ekranı silme zaten var :)

--------------- Ekleme ---------------

bu arada bana 9999999 numarasından mesaj geldi ben de güncelleme sandım :P

Hi! I'd like to connect with you on Nimbuzz, a mobile app the lets us

bu yazıyor :P

ohalandeve

Üye
Ben simdiye kadar cok dengesiz yazi gördüm forumda, ama bu kadarinada pes dogrusu. Bunu yazan kisinin mentalitesi "istemem yan cebime koy" veya "kedi ulasamdigina pis dermis". Bir kac defa telefonu kullanmadan yorum yapma demis, dogru aslinda ama soruyorum, sen N8 kullandinmi hic. O uyarilarina önce kendin uysan hicte fena olmaz. Cikmissin kendi telefonunda olmayan hangi özellik varsam ona gerek yok diyorsun, "fotoraf ceksem kamera alirim" gibi. Ya ben de sana sunu söyleyim ozaman. Ellindeki telefon sirf internet icin degil, öyle olsa ben de bir netbook alirim. Kalmiski tarayiciyi güncelleye bilirsin, sen on siradan 5MP kamerayi 12MP yapamazsin. Dgru burda cogu arkadas güncelleme bekleye bilir, ama bu telefonun kötü oldugundan degil, daha iyi olmasini istediklerinden. Birde su Symbian meselesi, Göz arda edilen bir nokta var. Symbian tek Nokia tarafindan pazarlaniyor, Android ama basta htc, samsung gibi daha fazla sirket tarafindan kullaniliyor. Bence bu hicte fena degil. Senin yaptigin kiskancliktan baska birsey degil.htc cihazlari tarayicisi olmazsa vasati bile gecemeyen bir cihaz. Iphone gelince. Iphonda olupda baska bir telefonda olmayan bir tane özellik göster bana. (apps lerden bahsetmiyorum, onun icin telefon alinmaz). Iphona 1kb lik bir dosya atmak istesen itunes yüklemek zorundasin, sirf bu sacmalik icin o telefon alinmaz.Yani sen htc ile mutlu olmaya calis, emin ol cogu N8 kullanicisi kadar mutlu olamazsin.

ben n8 kullanmadım oylemı? :))) ah be kardesım belkıde sen n8 ı elıne almadan bız o cıhazın her yerını ınceledık bılıp bılmeden lutfen sallama....balıkesırde vodafone shop'um ben... o cıhazı bızzat kutusundan cıkarıp kullandım ve defalarca bana sıkayetlerle gerıye geldı kac tanesı servıste suan..symbian yavas yavas cokuyor dıyorum sen hala konusuyosun...hayatında ılk defa n8 almıssın cocuk gıbı sevınıyosun bız bu ısı yıllardır yapıyoruz...boş boş konusma allah askına 5 mxp dandık dıosun ama suan dunyada kalıte olarak n8 mı ıphone 4 m u onde? ınsanlar n8 ıcın 1 gun oncesınden kuyruk yapıyorlar mı? i phone cıkmadan ınsanlar kuyruga gırıyor amerıkada hıc gormedın mı? senın gıbı duz kafalı at gozluklu ınsanlar varken nokıa cok prım yapar...symbıan tek nokıa kullanyor cunkı htc'nın İphone'nun samsungun yenı cıkan telefonlarını symbıanb kaldırmazda ondan:)) ya gıt allahını sevıyorsan n8 ınle mutlu ol koş kırlara oyna zıpla:) yakında n9 cıkar onuda alırsın:)) ama ben htc desıre hd almam cunkı yetıyor ...;) bu forum 100 sayfa olur 1000 olur sen guncelleme beklersın ben zevkıme bakarım hadı koly gelsın sana n8 ın le :) senın gıbı 10 adam gelse n8 alsa dukanın kırası cıkıyor bereket versın:)))

Kubde

Kubde

Üye
lütfen o telefon bu telefon tartışmalarını bir kenara bırakın. okumak istemiyoruz. özel bir durumunuz varsa pm atın birbirinize burası paylaşım yeridir telefon güreştirme yeri değil.

geceler77

geceler77

Üye
059D5C3 Gelsede flaşlasak

mraz

mraz

Üye
Baktığımız konudan fayda göremiyoruz arkadaş.Iphoneciler androidciler dışarı lütfen burası S^3 kardeşim yeter gına geldi artık.Herkes beğendiğini istediğini kullanır.Vesselam

Üst Alt